Altijd is de bestelling netjes en zorgzaam ingepakt, om breken te voorkomen. Top! En natuurlijk hebben ze de mooiste spulletjes van Rieviera Masson. Zowel in gewone verkoop als in de Sale. Erg leuk al... Toon meer
Ik heb een supergoede ervaring met Slenders, dit omdat ze gewoon zeer behulpzaam zijn met alle vragen die je hebt. Nooit is iets teveel en ze zijn gewoon enorm klantvriendelijk en laat ik vooral niet... Toon meer
Heel betrouwbaar bedrijf. Ik kreeg van RM een artikel dat een gebrek had. Hierover contact gezocht. Netjes opgelost, geld retour. Communicatie was heel begripvol en netjes. Ik zou hier zeker opnieuw... Toon meer
Webshop in woonaccessoires van o.a. merken als Rivièra Maison, Riverdale en WoodWick. Kleurrijke woonaccessoires. Fysieke winkel in Budel (Noord-Brabant)
Burgemeester van Houtstraat 71, 6028 AS, Budel, Nederland
- 0495431480
- winkel@slenders.nl
- slenderswooncomfort.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Niet tevreden!
Ik heb geurstokjes van Riviera Mason Mandarijn Forest bij Slenders Wooncomfort besteld omdat ik het nergens anders kon vinden.Bestelling ontvangen maar echter ben ik niet tevreden over het product, deze geurstokjes komen niet overeen met wat ik gewend ben bij Riviera Mason te kopen, het geur is heel anders dan wat ik gewend ben en sterker nog het ruikt naar niks. En etiket op product raakt zomaar los. Ik ben overtuigd dat dit een neppe product moet zijn.
Ik heb contact gehad met dit bedrijf maar ben verder niet geholpen.
Snelle levering en super goed verpakt !!
Super top
Via ap super behulpzaam en vriendelijk
Telefonisch ook
Super

Antwoord van Slenders Wooncomfort
Na mijn bestelling was er bij uitpakken…
Na mijn bestelling was er bij uitpakken een stukje verf vd schaal af
Heel goed opgepakt en afgehandeld door hun
Extra korting gekregen

Antwoord van Slenders Wooncomfort
De bestelling was met zorg verpakt!
De bestelling was met zorg verpakt!
En er was een vriendelijke groet geschreven op de bestelling.
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst, het aantal producten besteld was 6 maar er konden maar 5 geleverd worden. Netjes gebeld geworden, overlegd. En mijn bestelling snel en netjes afgeleverd gekregen. Chapeau
Weer heerlijk slapen dankzij Slenders Wooncomfort!
Enkele weken geleden een nieuwe Boxspring gekocht Hotel Chique Lijn, bevalt echt enorm goed! Het is een prachtig bed geworden met een mooie kleur. Ook een nieuw hoofdkussen van 65% dons wat echt heerlijk slaapt. Dit alles voor een zeer nette prijs! De service is echt optimaal, het bed is snel en netjes geleverd en in de winkel zijn we fantastisch geholpen door Marcel en zijn personeel. Jullie hebben er een vaste klant bij, super bedankt voor alle service!
Vriendelijke persoonlijke benadering
Vriendelijke persoonlijke benadering. Product voldoet aan verwachting.
Blij dat het overal uitverkochte…
Blij dat het overal uitverkochte artikel wel te krijgen was hier, echter levertijd duurde wel wat lang daarom geen 5 sterren

Antwoord van Slenders Wooncomfort
Een fijn adres om iets te bestellen
Ik had iets besteld en betaald
Kreeg netjes een mail dat de winkel dicht was vwg vakantie
Na de vakantie kreeg ik het artikel binnen 1,dag bezorgt.
Dus een super tevreden klant

Antwoord van Slenders Wooncomfort
Het artikel was netjes ingepakt en…
Het artikel was netjes ingepakt en vloot thuis gestuurd

Antwoord van Slenders Wooncomfort
Dit bedrijf heeft zich goed aan hun…
Dit bedrijf heeft zich goed aan hun afspraken gehouden alles netjes verstuurd heel tevreden en vertrouwd geen twijfels bij bestellingen toppie

Snelle en goede verzending
Voor het eerst besteld hier...
Van te voren een pre order gedaan en geld overgemaakt en kreeg afgelopen woensdag mijn bestelling binnen welke eind july leverbaar was.
Mail gehad dat het pakket verstuurd was enz en alles was goed verpakt en geleverd heel te vreden en raad dit bedrijf zeker aan !!