2,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De kunde inte sköta min enkla…

De kunde inte sköta min enkla bokföring, man bokade underlag fel o vissa bara lämnades o gick som till privata utlägg för att man helt enkelt inte kunde redovisningsjobbet. Sedan när dags för bokslut o allt lät bra så hände ingenting, förrän min egna revisor hjälpte till just de sista timmarna innan det skulle vara inskickat.
Bedrövligt dåligt om ärlig. Och man har som ingenting att säga till om. Bara att betala för tjänsten. Helt bedrövligt faktiskt allting. Sedan nu när bytt redovisningshjälp har de fått gått bak o justera tidigare utfört jobb.
Så dåligt.

15 april 2026

Se upp för slipp ab

Se upp för slip Ab, dem lovade oss guld och gröna skogar. Skicka in alla handlingar via appen ingenting händer. Trots att vi har slutat samarbete så har dem skickat ärende till inkasso.

Vi jobbar med grönteknik dem utlovade oss att dem har björnlunden och att det ska fungera. Men så var det inte fick betala en massa till fortnox.

23 juni 2025

urusel service

urusel service! dom har inte gjort klart mott bokslut i tid och skyller på en massa saker! helt värdelösa! jag lät en annan kille kolla på mina siffror och han gjorde bokslutet på 1 dag, slipp skiter i dig som kund så mitt tips är. ANLITA INTE DETTA BLUFFBOLAG DOM ÖR VÄRDELÖSA OCH KOSTAR DIG MER PENGAR ÄN ALLA ANDRA I SLUTÄNDAN PGA ATT DU MÅSTE GÖRA OM ALLT

20 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick så otroligt bra hjälp när min…

Fick så otroligt bra hjälp när min tidigare byrå inte hade gjort det dom skulle. Jag måste säga att jag är så tacksam över den hjälp jag fick både av att få ordning på min historik men även hela deras lösning. Jag har varit kund i 3 år och kan inte vara mer nöjd.
/Carl

2 februari 2024

Värsta upplevelse EVER!!!

Värsta upplevelse EVER!!!

När allt är inte utfört korrekt av en franchisetagaren I Upplands Väsby över en 6 månad period och mina bokföring var lämnat över till mina nya revisor I totala kaos!
Jag fick koppla in mina jurist och vann återbetalning/ skadestånd men få avbetalat över en 6 månad period av franchisetagare !!!!
Slipp huvudkontoret var inte intresserade av att tar ansvar på vad dom såld in till mig från början som var tydligen den lättast, smidigt system som blir inte vad var lovade alls.

Mitt företag omsätta bara 1 miljon, Slipp AB omsätta 35 miljon varför är det mitt företag som spelar bankman och inte ert, Det är synes sjuk dåligt !!!!!!!

Undvika och kollar noggrann att den dom kan sitt jobb!

12 januari 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.