SmartBuyGlasses Reviews

5.151
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dette er andre gang jeg kjøper briller fra SmartBuyGlasses. Første gang kjøpte jeg solbriller Boss 1380/S-WGW/QT, og denne gangen bestilte jeg vanlige briller, Polo Ralph Lauren PH2293U 6070. Jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte nogle Boss 1451/S | 59 | Matte Black og fik skiftet glas til Transitions® XTRActive® som hold to år. Efter mange emails ønsker SmartBuyGlasses at udskifte!

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte først et par briller, som jeg efterfølgende ikke var helt tilfreds med, men returprocessen var heldigvis utrolig nem og problemfri. Kundeservicen var hjælpsom hele vejen igennem, og jeg fø... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Modtog briller præcis som bestilt og forventet. Som ny synes jeg det er svært at bruge “try on” da det ikke virker hver gang. Min oplevelse er også at brillerne ser lidt større ud på skærmen end i v... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Contactlenzen leverancier
  2. ook in
  3. Brillengroothandelaar
  4. Oogheelkundig centrum
  5. Opticien
  6. Winkel in modeaccessoires
  7. Zonnebrillenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Siden 2006 har SmartBuyGlasses været markedsleder inden for designerbriller online. Med det største udvalg af designer solbriller, briller og kontaktlinser har SmartBuyGlasses leveret glas til tusindvis af tilfredse kunder

SmartBuyGlasses Denmark Details

Geschreven door het bedrijf

180 mærker til gode priser
Hos SmartBuyGlasses finder du det største udvalg af designer solbriller og briller online, med mere end 80,000 produkter og 180 mærker. Find det perfekte par solbriller, briller eller kontaktlinser, og spar stort med vores fantastiske priser.
DEL DIN FEEDBACK PÅ TRUSTPILOT, OG DELTAG I VORES MÅNEDLIGE KONKURRENCE!
Fordi vi elsker at høre fra vores kunder, har vi valgt at udlodde et par af vores favorit solbriller til en tilfældig anmelder hver måned. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive din anmeldelse her på TrustPilot. I denne måned kan du vinde et par sporty Carrera CHAMPION solbriller!
Gratis, hurtig levering
Hos SmartBuyGlasses får du GRATIS, hurtig levering i hele landet på samtlige af vores solbriller, briller og kontaktlinser. Få dine designer solbriller eller briller sendt til døren uden ekstra omkostninger.
100-dages returret
Hvis du ikke er 100% tilfreds med dit produkt, er det ikke et problem, da vi hos SmartBuyGlasses tilbyder 100-dages returret. Det er nemt og ligetil, at returnere dit produkt, og du har op til 100 dage til at bestemme dig i. Vores 100-dages returpolitik gør shopping online risikofrit, og vi garanterer altid, at du kan få dine penge returneret.
2 års Garanti
Hos SmartBuyGlasses står vi ved vores produkters høje kvalitet, og har derfor 2 års garanti på alle solbriller og briller, for at garantere, at vores kunder kun får produkter af den bedste kvalitet. Vores eksklusive 24-måneders garanti dækker alle producentfejl i alle scenarier for både solbriller og briller. Vi har samtidig 3-måneders garanti på kontaktlinser.
Fantastisk kundeservice
Vores dedikerede kundeservice team står klar til at hjælpe med alle henvendelser og spørgsmål! Send os en e-mail og vi gøre alt, hvad vi kan for at besvare den indenfor 24 timer mandag til fredag. Hvad enten du har brug for hjælp til at vælge en bestemt stil eller har et spørgsmål omkring et produkt, er vi altid klar til at hjælpe. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(5.151)

306 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kan varmt anbefales

Kan kun stille mig op i koret og sige - fantastisk butik og fantastisk service. Jeg fik lige det jeg søgte og i en fin fin kvalitet (læsebriller). Kommunikation og leveringshastighed var ligeledes i top.
10 dage fra bestilling til levering.

20 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon service og hurtig levering.

Enkelt at bestille på hjemmesiden.
Undervejs fik jeg professional hjælp mht. den korrekte styrke.
Brillen kom inden for to uger.
Det er ikke først gang jeg handler hos SmartBuyGlasses og det er bestemt heller ikke den sidste.
Og nå ja, så er prisen bestemt godkendt.

16 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte to sæt briller og betalte…

Jeg bestilte to sæt briller og betalte med mit Dankort. Kort efter modtog jeg en besked om, at min betaling var blevet afvist på grund af en sikkerhedskontrol. De skrev følgende:

“Jeg har kontrolleret dine ordrer, og de blev automatisk gennemset og afvist af vores svindforebyggelsessystem. Af sikkerhedsmæssige årsager kan jeg ikke afsløre den specifikke årsag til gennemgangen.”

Derefter oprettede jeg en ny ordre og betalte denne gang med Apple Pay. Også denne ordre blev afvist, og jeg modtog præcis den samme besked.

Det skal understreges, at begge betalingsmetoder er nogle, som virksomheden selv tilbyder på deres hjemmeside.

Problemet er nu, at de har trukket pengene to gange fra min konto, selvom begge ordrer er blevet annulleret. Jeg har skrevet til dem flere gange og gjort det klart, at jeg naturligvis kun havde brug for én ordre. Alligevel er begge ordrer blevet annulleret, mens pengene stadig er trukket fra min konto.

Jeg synes, det er under al kritik, at man afviser ordrer uden at kunne oplyse årsagen, samtidig med at man reserverer eller trækker pengene fra kundens konto.
En ordre bør først trække pengene fra min konto når ordren som minimum er bekræftet via en ordrebekræftelse.

14 juli 2026
Logo SmartBuyGlasses

Antwoord van SmartBuyGlasses

Hej Daniel,

Jeg håber, du har det godt.

Jeg skriver angående din seneste ordre hos os. Jeg forstår dine bekymringer og vil gerne have, at du ved, at jeg er her for at hjælpe med at få tingene på plads.

Jeg vil følge op med dig privat via e-mail for at hjælpe dig og løse denne sag.

Hav en dejlig dag!

Med venlig hilsen,
Romar

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kan anbefales

Hurtig afsendelse, gode priser på orginale solbriller. Jeg købte Prada. De sender hurtig men det tager lidt lang tid med fragt før de modtages. Lidt over en uges ventetid men det er acceptabelt. Vil gerne købe der igen

14 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt og meget professionelt!

Mega hurtig behandling af ordren - selv på trods af sommerferie. Dernæst meget omhyggeligt, blev flere gange bedt bekræfte styrke m.m. og i øvrigt fik jeg link til deres app som kunne udføre en ekstra øjne test! Jeg er super tilfreds med brillerne!

3 juli 2026

5 kæmpe store stjerner fra mig

Stort tak til
“ SMARTBAYGLASSES” , som er
Super hjælpsomme via deres kundeservice, samt deres fine opfølgning på min ordre.
♥️TAK♥️

Altid fantastisk 🤩 service, og et
stort udvalg af mange flotte
design/ mærker til super billige penge 🤩👍♥️
Store besparelser 👌
Hurtig og nem bestilling👌
Nem retur - dog i den dyre ende,
så sørg for, at prøve brillerne på deres hjemmeside, det er en fin mulighed,
så ved du, hvad du køber 👌

5 store stjerner fra mig.
🌟🌟🌟🌟🌟

En tilfreds kunde igennem flere år.
God sommer 🌞
Mvh Liselotte Clemmensen

8 juli 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Misleading photos and very expensive returns

The store itself is okay, and the glasses are original, but there are two major drawbacks you should be aware of beforehand.

First, the product photos can be misleading. The pictures for the glasses clearly showed a hard case, but with a tiny disclaimer saying the photo might not match the actual product. Unsurprisingly, my glasses arrived in just a simple soft cloth pouch instead of a proper hard case.

Second, the return process is very costly. The total logistics cost (initial delivery plus a paid return) adds up to around 30 euros (the international return shipping label alone is about 150 DKK). If the item doesn't fit or you simply don't like the color or how it sits on your face, you will lose a significant amount of money just on shipping.

Be very careful. Only buy from them if you are 100% sure about the specific model and your size so you don't have to return it. I'm giving a satisfactory rating purely because of the deceptive accessory photos and these high hidden logistics costs.

2 juli 2026
Logo SmartBuyGlasses

Antwoord van SmartBuyGlasses

Hello Arth,

Thanks for your feedback. We're keen on the photos advertised and the packaging styles for reference only. The order includes only one authentic packaging set.

We also offer a 100-day return policy. You may refer here: https://smartbuyglasses.dk/returns

I'd love to further look into this for you. To do so, can you please provide me with your order details?

Regards,
Steffany