Erg Slecht!!! De camera is overal te laat mee, en neemt vrijwel niks op. Als ik naar mijn werk ga zie ik alleen dat ik net de hoek om ga, of de postbode die net weer weg loopt. Wat ik zeg, de camera... Toon meer
Absolute oplichters. Alles klinkt professioneel op de website maar niks wordt geleverd. Laat je er ZEKER NIET aan vangen. Betalen, berichten vertrouwelijk beantwoorden en enkel via chat of mail. Nooit... Toon meer
Afschuwelijk bedrijf. Er ging iets mis met mijn bestelling waardoor deze geannuleerd werd. Na moeizaam contact met de klantenservice meerdere toezeggingen gehad dat ze mijn geld terug gingen storten g... Toon meer
Klink besteld, zending aangemeld maar zogezegd niemand thuis. Hierondoor is het pakket teruggestuurd voor retour zonder eerst in een ophaalpunt te leveren. Vanaf dan begon de miserie. Ondertussen al 2... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Smart klink support
Ik ben echt super blij met mijn ervaring met smartklink , na support ontdekt dat er een breuk in mijn klink zit . Na overleg word er snel een retour label opgestuurd en maken ze hem direct . Ik raad het iedereen aan ook voor een b&b echt een mooi apparaat .
Is makkelijk te installeren , zeker voor mensen net als mij die niet handig zijn met elektronica

13 feb 24 een lock besteld
13 feb 24 een lock besteld, maar kwam er eigenlijk meteen na bestelling achter dat hij niet zal voldoen aan onze wensen. Je kan nl geen nachtslot gebruiken en je zal altijd een sleutel bij moeten gebruiken. Bestelling meteen geanuleerd en moest levering weigeren zodat hij terug zou gaan. Zo gedaan. Sindsdien zit ik te wachten op terugbetaling. Credit nota is 2 en een halve week geleden eindelijk opgemaakt en ik zou binnen 14 dagen geld terug hebben,. Na 2 en een helve week en 3 emails, nog niets.Alleen excuses. ik krijg zelfs geen respons meer op mn emails. Als je mazzel hebt en het gaat goed, no problems. maar owee als dat niet zo is

Mijn ervaring met smartklink.nl
Als interieurontwerper ben ik altijd op zoek naar hoogwaardige producten die zowel functioneel als esthetisch zijn. De deurklink die ik heb besteld bij Smartklink.nl heeft mijn verwachtingen overtroffen op elk niveau.
Allereerst was ik onder de indruk van de moeiteloze bestelervaring op hun website. Het navigeren door de verschillende opties was eenvoudig en de gedetailleerde beschrijvingen en afbeeldingen gaven me een duidelijk beeld van wat ik kon verwachten.
Toen de deurklink eenmaal arriveerde, was ik blij verrast door de kwaliteit van het product. Het vakmanschap is duidelijk te zien in elk detail, van de gladde afwerking tot de stevige constructie. Het voelt duurzaam aan en geeft een gevoel van luxe aan elke ruimte waarin het wordt geïnstalleerd.
Wat ik vooral waardeer aan deze deurklink is het moderne en toch tijdloze ontwerp. Het past perfect bij zowel klassieke als eigentijdse interieurs, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke ruimte. Bovendien is het installatieproces eenvoudig en probleemloos verlopen dankzij de duidelijke instructies die werden meegeleverd.
Al met al kan ik Smartklink.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige deurklinken. Hun producten overtreffen niet alleen de verwachtingen op het gebied van kwaliteit en functionaliteit, maar bieden ook een vleugje elegantie aan elk huis of kantoor. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zal zeker terugkeren voor toekomstige projecten!

Sinds 3 maanden de Klink in gebruik
Sinds 3 maanden de Klink in gebruik. Werkt heel fijn. Helpdesk ook goed bereikbaar en prima oplossing geboden.

Houd rekening met een paar dingen:
Houd rekening met een paar dingen:
1- het gaat om een 72 mm PC maat meeste huizen hebben een 55mm PC slot.
2- let dat je een 41-41 mm nieuwe cilinder nodig hebt evt. te combineren met een knopcilinder ( heel gemakkelijk)
3-de veer die de kruk weer naar boven drukt is te slap. hierdoor blijft de kruk uit de vergrendeling.

Antwoord van Doorlock
De klink smart lock werkt perfect doet…
De klink smart lock werkt perfect doet altijd wat hij moet doen
Goede service en support een echte aanrader

Super slot
Super slot! Ik heb deze nu een half jaar in gebruik. Van afstand deur openen. Tijdelijk toegang geven. Kinderen die deur openen met vingerprint. Het kan allemaal met dit smart slot.