Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kostplan. Meget lækkert almindelig mad, uden man skal ud at købe alt muligt dyrt og mærkeligt. Kostede ca 500 kr for de 10 dage. Dejligt man ikke skal gå på kompromis med smag. Blev fint mæ... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløb... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Opdatering 1/7-25: Smart Makro har været så søde at sende mig en ny flaske som kompensation. ___ Købte to drikkeflasker, og handlen gik fint og med hurtig levering, men selve flaskerne levede i... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Generelt lækre drikkedunke, er dog skuffet over at den sorte ikke giver nogen mulighed for at “kigge” igennem så man kan se, hvor langt man er nået med sit vandindtag. Ikke engang hvis man holder den... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Levensmiddelengroothandel

Geschreven door het bedrijf

Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Let og overskuelig “bog”

23 januari 2025

Hej Nilima,

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt, at ordren kom hurtigt frem, og at du er glad for bogen :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og fremragende…

Fantastisk service og fremragende kvalitet

20 januari 2025

Hej Karina,

Tak for den fine anmeldelse! Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og kan lide produkterne :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og rigtig fine produkter

Hurtig levering og rigtig fine produkter!
Jeg er meget glad for de to bøger jeg købte 🤩

21 januari 2025

Hej Nicoline,

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du er glad og tilfreds med produkterne! 😄

God aften.

Flot og enkel dagbog

Flot og enkel dagbog - og dejlig drikkedunk ( helt klart bedre end de andre vi har haft) - og skønt med ekstra “tud” som mulighed 🤩

9 januari 2025

Hej Anna-Marie,

Tak for den fine anmeldelse! Dejligt, at produkterne faldt i din smag 😄

Rigtig god aften.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fede bøger til dig der er struktureret og ønsker synlige rutiner

Købte både to-do-dagbogen og selvkærlighedsbogen.
Hurtig levering, fine bøger hvor prioriteter, mål og resultater kan følges.
I selvkærlighedsbogen er der dog stavefejl: der skrives "selvekræftende" fremfor selvbekræftende citater. Det bør rettes.
Ellers rigtig fint delt op med fokus på det der er sundt for en selv- vandindtag, mad, humør, træning, taknemmelighed og rutiner.

16 januari 2025

Hej Sandra,

Tak for anmeldelsen :) Dejligt, at du er blevet glad for bøgerne. Vi får selvfølgelig rettet stavefejlen ;)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så tilfreds med modtagelse af hæftet…

Så tilfreds med modtagelse af hæftet “2ugers kostplan”, kom hurtig og opskrifterne passer fint til mig og manden 👍

15 januari 2025

Hej Annette,

Tak for anmeldelsen :) Dejligt, at I er glade for kostplanen og kan lide maden.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Min søn tabte sin dunk med vand i på…

Min søn tabte sin dunk med vand i på gulvet en gang og bunden flækkede. Det var første gang den var i brug.
Mega ærgerligt.
Vi er ellers tilfredse med de andre dunke vi har købt her fra

15 januari 2025

Hej Mette,

Vores drikkedunke er fremstillet af den patenterede plasttype Tritan™, som vi har valgt på grund af dets unikke egenskaber. Tritan™ er ikke bare holdbart – det er også et exceptionelt materiale til fødevarekontakt. Det er genanvendeligt, lugtfrit, smagsneutralt og 100% fri for uønsket kemi som BPA og ftalater. Vi prioriterer din og dine børns sundhed, og derfor er Tritan™ et naturligt valg for os.

Når det er sagt, kan Tritan™, ligesom alle andre plasttyper, gå i stykker under uheldige omstændigheder – for eksempel hvis dunken tabes med væske i. Vægten fra væsken øger kraften ved faldet, hvilket kan forårsage skader.

For at gøre dunken mere modstandsdygtig over for stød skulle vi have valgt et andet materiale – et materiale, der typisk vil indeholde blødgørende Ftalater eller andre kemikalier for at gøre det mindre tilbøjeligt til at gå i stykker. Ftalater og andre kemikalier kan have alvorlige sundhedsrisici, og vi har derfor valgt at undgå dem for at sikre, at vores produkter er så sunde som muligt for dig og din familie.

Vi ved, at det er frustrerende, hvis dunken går i stykker, men vi håber, at vores valg af et sikkert og kemifrit materiale giver dig tryghed i hverdagen. Skulle uheldet være ude, står vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig. Du kan række ud til os på info@smartmakro.dk - så finder vi en løsning :)

Når alt det er sagt, så er det rigtig dejligt at høre, at I ellers er glade for de andre dunke. Jeg ser meget frem til at høre fra dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har endnu ikke fået min pakke

Jeg har endnu ikke fået min pakke, så jeg kan ikke bedømme min oplevelse endnu

14 januari 2025

Hej Anette,

Jeg kan se, at du har lavet en forudbestilling med lovet levering i uge 3 - derfor har du ikke modtaget endnu :) Jeg håber meget, at du vil revidere din anmeldelse, så snart den er modtaget.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Mangler stadig at få min bog

Mangler stadig at få min bog, selv om der er reklame med at den igen er på lager

13 januari 2025

Hej Ena,

Bøgerne er først kommet på lager igen fra tirsdag, så det er derfor, at du endnu ikke har modtaget den. Du modtager den senest fredag. :) Så håber jeg, at du vil revidere din anmeldelse, så snart du har modtaget.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, super fin vare - lækker kvalitet.

Hej Christina,

Tusind tak for den fine anmeldelse :) Dejligt, at du er glad for dine varer.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds

Hej Lya,

Tak for den fine anmeldelse :) Dejligt, at du er tilfreds.

Spændende opskrifter.

Spændende opskrifter.. og dejligt med ideer til hvad man må spise som snacks..

Hej Lene,

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er glad og tilfreds :)

God weekend.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var nemt at bestille🤗

Det var nemt at bestille og varen kom super hurtigt🤗

10 januari 2025

Hej Gitte,

Dejligt, at det hele gik, som det skulle :)

Jeg er yderst tilfreds

Jeg er yderst tilfreds, de opskrifter jeg har lavet er super lækre og nemme👏

7 januari 2025

Hej Bent,

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du er godt tilfreds :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selve bestilling og levering var til 5…

Selve bestilling og levering var til 5 stjerner. Men produktet skuffer mig, Rubrikkerne til at skrive i er så små så de er ubrugeligt for mig. Måske jeg burde have regnet det ud i forvejen.
....tak for svar, men jeg skrev 2 dage, og det fungerer bare ikke for mig, men giver den bare videre. I får lige de sidste stjerner 👍

2 januari 2025

Hej Kirsten,

Dejligt, at bestillingen og leveringen gik, som det skulle, men ærgerligt, at du er skuffet over produkterne.. Du er jo altid velkommen til at returnere ubrugte varer :)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fik ikke leveret den samlede ordre ved…

Fik ikke leveret den samlede ordre ved første levering

Hej Charlotte,

Mennesker laver desværre fejl sommetider, og derfor manglede den ene bog i den levering.. Det beklager vi rigtig meget, men dejligt, at du rakte ud til os, så vi kunne få den manglende vare sendt afsted med det samme :) Ærgerligt, at det har været så øv en oplevelse for dig, at vi har fortjent 2 stjerner..

Jeg håber ellers, at du er glad for dine produkter.

Gode produkter

Gode produkter

Hej Anette,

Tak for anmeldelsen! Dejligt, at du er glad for produkterne, og at de kom hurtigt frem :)

Levering som lovet.

Trods juledage mm.. kom min bog som lovet inden for 3 hverdage👍

Hej Helene,

Tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at alt gik som smurt :)

Så fine bøger 😍

Super hurtig service og flotte bøger!

2 januari 2025

Hej Mette,

Mange tak for den fine anmeldelse :D Dejligt at høre, at du kan lide vores bøger!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er rigtig glad for min to do…

Jeg er rigtig glad for min to do dagbog, den hjælper mig rigtig meget, til at få fokus på de vigtige ting, og få tingene gjort.

Hej Majken,

Tak for den fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at vores produkter hjælper dig og bidrager til at få tingene gjort :)

Magnus // Smart Makro

Lees meer over geverifieerde reviews.