Super kostplan. Meget lækkert almindelig mad, uden man skal ud at købe alt muligt dyrt og mærkeligt. Kostede ca 500 kr for de 10 dage. Dejligt man ikke skal gå på kompromis med smag. Blev fint mæ... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Opdatering 1/7-25: Smart Makro har været så søde at sende mig en ny flaske som kompensation. ___ Købte to drikkeflasker, og handlen gik fint og med hurtig levering, men selve flaskerne levede i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Generelt lækre drikkedunke, er dog skuffet over at den sorte ikke giver nogen mulighed for at “kigge” igennem så man kan se, hvor langt man er nået med sit vandindtag. Ikke engang hvis man holder den... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.
Contactgegevens
Johann Gutenbergs Vej 8, 8200, Aarhus N, Denemarken
- info@smartmakro.dk
- smartmakro.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg har købt Smart Makro bog til overgangsalderen og blev meget positivt overrasket. Det er et fantastisk værktøj når man skal planlægge spisning til flere dage. Min hele familie spiser aftensmad med og da min teenager, så min morgenmad, er hun også begyndt at spise den med mig, så jeg er altid nødt til at lave to portioner 😄
Jeg har fulgt madplaner kun i en uge, så det er for tidligt at se resultaterne, men det er virkelig dejligt, at jeg på intet tidspunkt følt mig meget sulten. Og det er utrolig, at man ikke er meget sulten med kun 1350 kcal om dagen.
spændende opskrifter
Super kostplan.
Super kostplan.
Dejligt man ikke skal gå på kompromis med smag.
Blev fint mæt, nogle af portionerne var endda for store.
Tabte 2,3 kg på 10 dage.
Har fået blod på tanden og starter med den 8 ugers på mandag💪
Lækkert mad
Lækkert mad, let og tilgængelig råvarer.
Synes dog ikke at det har nogen effekt på vægttab. Derfor skepsis men prøver at forsætte, men vil dog ønske jeg vidste hvor mange gram hver portion var på.

Antwoord van Smart Makro
Kundevenlige og nogle fantastiske bøger
Kundevenlige, pakken kom hurtig, det er nogle gode og lækre opskrifter og bøgerne er nemme at gå til.

Antwoord van Smart Makro
Det var en god oplevelse .
Det var en god oplevelse
Hurtig og nem bestilling
Og hurtig levering

Antwoord van Smart Makro
Meget tilfreds med produkter ( pasta og…
Meget tilfreds med produkter ( pasta og pesto )
Hurtig levering

E-bogen er Landet
Jeg har bestilt en e-bog. Den kommer ikke i min. Mail-boks og kundeservice svarer ikke. Er det mon fup?
Jeg har nu fået min e-bog. Alt er godt. Jeg glæder
Mig til at komme i gang

Det var hurtig levering
Det var hurtig levering, skønt da jeg nu havde besluttet mig , prøvet i 2 dage nu og det er nemt at lave og jeg føler mig bedre tilpas.
Mætheden er god og føler ingen sult,
Faktisk er det perfekt da jeg nemt kan tage det med på job. Det giver mig ro og mere energi til andre ting. Tak

Antwoord van Smart Makro
Hurtig/ præcis behandling og levering…
Hurtig/ præcis behandling og levering af produktet

Antwoord van Smart Makro
Jeg bestilte to bøger og de kom frem…
Jeg bestilte to bøger og de kom frem efter et ar dage. Ingen problemer med den bestilling

Virker bare 👍
Har købt 3 af bøgerne og har nu 14 dage i gang tabt 4.3 kg og mangler intet, så gode og nemme opskrifter. Dejligt man må snakke hvis lysten overtager 🤪😂

Hurtig levering
Hurtig levering. Gode produkter. Den ene drikkedunk havde fået et ordentligt tryk og var desværre gået i stykker ved ankomst. Jeg skrev en mail, med billeder og information. Og dagen efter var der svar retur, at der var oprettet en ny ordre. Og dagen efter ankom en ny drikkedunk. Helt uden problemer.
Ikke sidste gang jeg handler her

Antwoord van Smart Makro
Hurtig levering og varernes kvalitet…
Hurtig levering og varernes kvalitet stemte overens med billederne på hjemmesiden.

God bog
Det er den bedste bog jeg har købt længe. Der er meget lækkert mad og hurtig og nem at gennem føre

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.