Super kostplan. Meget lækkert almindelig mad, uden man skal ud at købe alt muligt dyrt og mærkeligt. Kostede ca 500 kr for de 10 dage. Dejligt man ikke skal gå på kompromis med smag. Blev fint mæ... Toon meer
Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Opdatering 1/7-25: Smart Makro har været så søde at sende mig en ny flaske som kompensation. ___ Købte to drikkeflasker, og handlen gik fint og med hurtig levering, men selve flaskerne levede i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Generelt lækre drikkedunke, er dog skuffet over at den sorte ikke giver nogen mulighed for at “kigge” igennem så man kan se, hvor langt man er nået med sit vandindtag. Ikke engang hvis man holder den... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.
Johann Gutenbergs Vej 8, 8200, Aarhus N, Denemarken
- info@smartmakro.dk
- smartmakro.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fin oplevelse
Fin oplevelse
Ser godt ud, nu er det bare mig der skal i gang
Opskrifter ser godt ud

Antwoord van Smart Makro
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering , køber gerne igen 🙏🙏🍀😁

Super hurtig levering
Super hurtig levering. Nem at overskue opskrifte. Uden alt muligt underligt.

Vanvittig god service!
Vanvittig god service og så fin termo flaske til børn - kan kun anbefales!

Antwoord van Smart Makro
Jeg syntes altså I er for længe om at…
Jeg syntes altså I er for længe om at få tingene sendt afsted. Jeg bestilte mandag d. 24 2025 før kl. 12 nogle bøger, og de er ikke afsendt endnu, så holder jeres leveringstider jo ligesom ikke vel? Nu kan I selvfølgelig undskylde jer med Black friday og Jul, men det er faktisk det samme hele året.
Lige en anden ting. Da jeg handlede hos jer første gang bad jeg ikke om at få nyhedsbreve, men det får man så bare alligevel, og det i en grad så det er mega irriterende. Respekter folks ønsker ellers får I bare utilfredse kunder, som ikke gider at handle hos jer igen.

Antwoord van Smart Makro
Har bogen om 6 ugers kostplan været solgt for 668 kr i mindst 6 uger?
Jeg har svært ved at forestille mig at i har solgt 6 ugers kostplan til 668 kr. Men jeg er interesseret i at købe bogen til 339 med en rimelig rabat. Max 200 kr. Mvh Jette

Antwoord van Smart Makro
Købte bogen og den bliver brugt hver dag

Antwoord van Smart Makro
Vandflasker tåler ikke fald fra 30cm…
Vandflasker tåler ikke fald fra 30cm højde. 150kr for noget så hjernedødt som en vandflaske, det går i stykker ved at blive tabt for så bette en højde er simpelthen pinligt. Så bliver man spist af med en kupon på beløbet eller en 'erstatningsdel' til flasken, hvad fan skal man bruge endnu et stykke plastikragelse der ligevel kan lægges i genbrugsspanden ved modtagelse. Send endelig en, så sender jeg et par sokker der kommer hul i hvis du tager dem på.
Rent fup og fiduser.

Lækker og mættede mad
Lækker og mættede mad, nemme opskrifter med dejlig smag

Antwoord van Smart Makro
Hurtig ekspedition og nogle nemne og…
Hurtig ekspedition og nogle nemne og lækre opskrifter.

Spændende bøger
Spændende bøger med gode opskrifter, som er nem at bruge. Dejligt at næringsindholdet er udregnet pr portion

Lækker og luksus
Nu har jeg kun brugt bogen i et par dage, men opskrifterne er virkelige lækre og nemme, føler at jeg lever i luksus.

Gode og nemme opskrifter
Gode opskrifter, nemme at overskue og lette at udfører

Planen er nem at følge
Planen er nem at følge - Fantastisk lækre men nemme opskrifter. Jeg er nu på min 9 dag.
Jeg mangler dog opskrifter på brød man selv kan bage

Antwoord van Smart Makro
Jeg er glad for de nemme opskrifter. Det tager ikke langtid at lave maden.
Super nemme opskrifter.

Lækre opskrifter
Lækre opskrifter, det hele er ikke fisk.
God inspiration.

Antwoord van Smart Makro
Super med smagfulde og mættende retter…
Super med smagfulde og mættende retter uden for mange kalorier

Antwoord van Smart Makro
Lees meer over geverifieerde reviews.