Super kostplan. Meget lækkert almindelig mad, uden man skal ud at købe alt muligt dyrt og mærkeligt. Kostede ca 500 kr for de 10 dage. Dejligt man ikke skal gå på kompromis med smag. Blev fint mæ... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Opdatering 1/7-25: Smart Makro har været så søde at sende mig en ny flaske som kompensation. ___ Købte to drikkeflasker, og handlen gik fint og med hurtig levering, men selve flaskerne levede i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Generelt lækre drikkedunke, er dog skuffet over at den sorte ikke giver nogen mulighed for at “kigge” igennem så man kan se, hvor langt man er nået med sit vandindtag. Ikke engang hvis man holder den... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.
Contactgegevens
Johann Gutenbergs Vej 8, 8200, Aarhus N, Denemarken
- info@smartmakro.dk
- smartmakro.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super med smagfulde og mættende retter…
Super med smagfulde og mættende retter uden for mange kalorier

Nemt og lækkert mad
Nemt og lækkert mad, lige til at gå til

Antwoord van Smart Makro
Rigtig fin og hurtig levering
Rigtig fin barnevognstaske jeg fik købt fra jer og hurtig levering! Dog er velcrolukningen lidt ringe i kvaliteten, derfor de 4 stjerner ☺️

Hurtig levering
Hurtig levering, lækker drikkedunk, opskrifter og træningsøvelser 😍

Antwoord van Smart Makro
En kostplan der virker.....
En kostplan der virker.
Super nemme opskrifter, og dejligt man kan handle varerne i alm. Supermarkeder.

Kæmpe anbefaling!
Kan kun anbefale lynresulter-kostplanen som bare virker. Jeg tabte 2,6 kg på 10 dage og det er virkelig nogle lækre opskrifter. Du må heller ikke snyde dig selv for deres helt vildt lækre pesto⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

Skuffet over indhold
Jeg købte bogen og e-bogen, fordi jeg håbede på nye spændende opskrifter og inspiration til sund mad, men blev skuffet over indholdet. Bogen er i mine øjne skrevet til mennesker, der aldrig før har lavet mad. Det er yderst simple beskrivelser af måltider, jeg godt selv kunne have tænkt mig frem til f.eks. denne:
“Multikernebrød med hytteost. Rist brødet på brødristeren og fordel hytteost på brødet. Skær avokado i tern og placer på brødet. Drys med salt og peber”.
Da jeg ville returnere bogen, fik jeg i første omgang besked på, at jeg kun ville få en krone retur, da den fysiske bog udgjorde 40 kr. af det samlede køb og returlabelen kostede 39 kr. Jeg svarede, om det kunne passe og fik intet svar, før jeg skrev en negativ anmeldelse herinde. Nu kunne jeg få halvdelen af prisen for det samlede køb retur.
Jeg kan ikke anbefale bogen. Køb hellere "Low Carb" af Helle Kleist - den er fuld af gode og lækre opskrifter til inspiration.

Antwoord van Smart Makro
Gode produkter og lækre retter
Jeg har købt 6 ugers kostplan, lynresultater, pasta og pesto. Opskrifterne er lette at lave, mættende og velsmagende. Pasta og pesto smager lige så godt som den almindelige fra supermarkedet, men med den ekstra protein mere mættende. Jeg er meget tilfreds og kan allerede efter en uge se resultaterne på vægten også selv om jeg ikke har kunnet følge planen helt slavisk.

God og fornuftigt pris
God og fornuftigt pris. Købte en taske som kan hænges på barnevognen. Kan slet ikke undvære den nu :-)

God oplevelse…
Bogen lever helt op til forventningerne - er kommet godt i gang med bogen som inspiration

Lækre produkter
Lækre produkter, som får maden til at smage skønt. En god 6 ugers kostplan med skønne opskrifter, som hele familien kan lide. Og har tabt de 2 forventede kilo på en uge, så jeg er godt tilfreds.

Bedste anbefaling
Efter en lille fejl som hurtigt og professionelt blev rettet op med det samme, vil jeg anbefale Smart Makro med de bedste anbefalinger.

Antwoord van Smart Makro
Virkelig lækre og nemme opskrifter
Virkelig lækre og nemme opskrifter. Giver et godt overblik over sit protein og kalorie indtag

Antwoord van Smart Makro
Hurtig levering og svar på spørgsmål
Hurtig levering. Flotte billeder og overskuelige opskrifter.
Ved kontakt på MSN hurtig og konstruktiv svar.
Tak for et fantastisk koncept 🤩

Antwoord van Smart Makro
Dyrt for så få opskrifter
Købte en to-ugersplan og regnede med at få 14 forskellige opskrifter, men alle opskrifter dækker to dage, så ret dyrt for planen som jo reelt er en 1-uges plan. Nogle opskrifter dækker endda 4 dage på to uger. Så ikke så mange opskrifter, som forventet, så en ret høj stykpris.
Havde nok ikke helt forstået princippet med mad, der passer til en travl hverdag.
Men opskrifterne er ok - dog lidt træls at man skal købe pasta og pesto på deres hjemmeside.

Rigtig fin bog med dejlige opskrifter
Rigtig fin bog med dejlige opskrifter

Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Jeg er vild med at bogen kan bruge online og i en fysisk bog.
Det er en utrolig nem og overskuelig bog. Opskrifterne er nemme og alt er bare lige til. Selv min kæreste ønsker at spise lige som mig.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.