Super kostplan. Meget lækkert almindelig mad, uden man skal ud at købe alt muligt dyrt og mærkeligt. Kostede ca 500 kr for de 10 dage. Dejligt man ikke skal gå på kompromis med smag. Blev fint mæ... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Opdatering 1/7-25: Smart Makro har været så søde at sende mig en ny flaske som kompensation. ___ Købte to drikkeflasker, og handlen gik fint og med hurtig levering, men selve flaskerne levede i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Generelt lækre drikkedunke, er dog skuffet over at den sorte ikke giver nogen mulighed for at “kigge” igennem så man kan se, hvor langt man er nået med sit vandindtag. Ikke engang hvis man holder den... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.
Contactgegevens
Johann Gutenbergs Vej 8, 8200, Aarhus N, Denemarken
- info@smartmakro.dk
- smartmakro.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ok opskrifter
Ok opskrifter, dog ikke helt som forventet og nemt sluppet med færdigkøbte snack, samt selve bogens kvalitet er en smule cheap. Fortryder lidt mit køb

God oplevelse
God oplevelse, fin bog man kan håndplukke opskrifter eller man kan kører 6 ugers kuren i streg

Antwoord van Smart Makro
Gode opskrifter som smager godt og…
Gode opskrifter som smager godt og mætter

Antwoord van Smart Makro
Dårlig kontakt, dårlig oplevelse.
Jeg havde købt deres 6 ugers program. Jeg havde fortrudt købet da jeg havde hørt fra andre, at de bruger deres egne produkter til mange af opskrifterne, så man var nødsaget til at købe det også.
Man kan slet ikke få kontakt med dem, og deres telefon nummer de oplyser på deres hjemmeside, eksistere ikke. Jeg skriver til dem på mail inden at ordren går igennem, om de ikke vil annullere min ordre inden den gik igennem og blev sendt afsted. De svare aldrig på min mail og sender min pakke afsted alligevel, så nu skal jeg betale for fragt, og oveni det så kan nogle af deres ting ikke tages retur. jeg har brugt 300 + for så at ende med at få 11 kr tilbage, fordi de ikke er til at få fat i.
vil ikke anbefalde videre, med mindre man i forvejen køber deres produkter.

Antwoord van Smart Makro
Har nok ikke undersøgt nok
Har nok ikke undersøgt nok. Opskrifterne er hovedsageligt med pastas , hvilket vi ikke spiser noget af.

Antwoord van Smart Makro
Nyder min fantastiske bog,så nem at…
Nyder min fantastiske bog,så nem at bruge.mad som mætter og smager godt.

Enormt god service!!
Jeg har handlet ved Smart Makro et par gange, hvor alt har været tilfredsstillende. Senest har jeg været i kontakt med Smart Makro, fordi et låg til 2-i-1 termoflaske til børn var gået i stykker, hvilket var vores egen fejl, idet vi tabte termoflasken. Men selvom lågene ikke sælges separat på hjemmesiden, hvilket jeg efterspurgte, så sendte de alligevel et nyt låg kvit og frit. Jeg er så imponeret over servicen! Jeg fortsætter trofast som kunde hos jer!

Gode bøger.
Jeg er rigtig glad for bøgerne. Nemme opskrifter, der smager dejligt. Notes og dag bøgerne er bare perfekte.
Hurtig levering.
En supergod oplevelse, at handle her.

Perfekt
Hurtig levering, lækker pesto, endelig en bog med opskrifter hvor alt er gennemskueligt

Super god oplevelse
Super god oplevelse, lidt bøvl i starten, men virkelig god kundeservice og gode produkter. Der er ikke en finger at sætte på dem 👌🏻🥰

Flotte drikkedunke
Hurtig levering og flotte drikkedunke - mit barn elsker dem :-)

Antwoord van Smart Makro
Rigtig god bog med lækre opskrifter.Vi…
Rigtig god bog med lækre opskrifter.Vi er i fuld gang. Lækker mad

Glad
Jeg glad for min ordret kom så hurtigt, ser godt ud begge bøger. Opskrifterne ser helt overskueligt ud i forhold til indkøb, de fleste ingredienser jeg har hjemme. Lidt øv over trænings råd mm kun er på telefon. Ville ønske den også kom som lille folder.

Elsker mine nye opskriftsbøger
Elsker mine nye opskriftsbøger. Det er så overskueligt og nemt at følge.

Lækre opskrifter.
Lækre og inspirerende opskrifter. Dog springer jeg de søde sager over da de giver mig en trang til mere sødt. Tár et lille glas hvidvin til aftensmaden i stedet 🥂

God kundeservice ved reklamation
Opdatering 1/7-25:
Smart Makro har været så søde at sende mig en ny flaske som kompensation.
___
Købte to drikkeflasker, og handlen gik fint og med hurtig levering, men selve flaskerne levede ikke op til mine forventninger. Her efter to måneder har jeg måtte smide dem begge ud. Den ene gik i stykker (efter et tab på gulvet kunne tuden ikke lukkes) og den anden kunne ikke holde tæt, når den lå ned i køleskabet. Jeg har tidligere købt lignende flasker fra andre mærker i væsentlig bedre kvalitet. Mega ærgerligt.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.