Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kostplan. Meget lækkert almindelig mad, uden man skal ud at købe alt muligt dyrt og mærkeligt. Kostede ca 500 kr for de 10 dage. Dejligt man ikke skal gå på kompromis med smag. Blev fint mæ... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Opdatering 1/7-25: Smart Makro har været så søde at sende mig en ny flaske som kompensation. ___ Købte to drikkeflasker, og handlen gik fint og med hurtig levering, men selve flaskerne levede i... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Generelt lækre drikkedunke, er dog skuffet over at den sorte ikke giver nogen mulighed for at “kigge” igennem så man kan se, hvor langt man er nået med sit vandindtag. Ikke engang hvis man holder den... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Levensmiddelengroothandel

Geschreven door het bedrijf

Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mega god kundeservice

Jeg har købt drikkedunke til familien, og vi er alle super glade for dem. Efter halvanden måned knækkede nogle plastik dele på lågene, så de ikke kunne lukke.
Jeg sendte en mail og fik hurtigt svar, og de sendte med de samme to nye låg.
God kundeservice og gode produkter ⭐⭐⭐⭐⭐

9 maart 2026

Hej Linda,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at skrive 😊

Selvom det selvfølgelig ikke er meningen, at lågene skal gå i stykker, er vi rigtig glade for, at vi hurtigt kunne få sendt nogle nye til jer, så I kunne komme videre med flaskerne uden besvær. Det er vigtigt for os, at man altid kan få hjælp, hvis der opstår et problem.

Hvor er det også dejligt at høre, at hele familien er glade for drikkedunkene – det gør os virkelig glade ☺️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er ret vild med det er så nemt mad…

Jeg er ret vild med det er så nemt mad opskrifter, og nu købt jeg jo både en vægt og madplaner og vægt god kvalitet og nem at bruge. Jeg har allerede anbefalet jer. Jeg gik igang med det samme og de første 14 dage tabte jeg 2.9kg så meget tilfreds.

9 maart 2026

Hej Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er kommet godt i gang og allerede kan mærke resultater. 2,9 kg på 14 dage er virkelig flot 👏

Det betyder også rigtig meget for os, at du allerede har anbefalet os videre – tusind tak for det.

Rigtig dejlig dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bog/opskrifter lever mere end op til…

Bog/opskrifter lever mere end op til mine forventninger. Retter med tilgængelige ingredienser og dejlig mættende.

4 maart 2026

Hej Linette,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget at høre, at bogen lever op til dine forventninger.

Det er netop vores mål at lave opskrifter med helt almindelige ingredienser, som mætter godt og er nemme at få til at passe ind i en travl hverdag - så vi er glade for, at du har haft den oplevelse!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Lækre opskrifter

Så opslag fra Smart Makro på Facebook og tænkte, kan det virkelig passe . Det kan det . Utrolig lækre opskrifter og hurtig kunne jeg fornemme og se effekt på det mindre kcal indtag

28 februari 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du sprang ud i det og blev positivt overrasket.

Det betyder meget for os, at du allerede kan mærke en forskel og oplever, at det faktisk passer ind i din hverdag. Det er præcis den følelse, vi gerne vil skabe.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Meget seriøst firma

Super hurtig levering af de fysiske varer.
Bøgerne til download blev modtaget med det samme.
Eneste minus er opdeling af afsnittene, både i de bøger jeg har downloadet og de fysiske bøger, da savner jeg lidt mere overskuelighed så man ikke skal scrolle/blade så meget.
Men ellers er der masser af fantastiske opskrifter

22 februari 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om både levering og opskrifter – det sætter vi stor pris på.

Vi har valgt den nuværende opdeling, fordi vi oplever, at den fungerer rigtig godt for mange og giver fleksibilitet i hverdagen. Men vi forstår også godt dit ønske om endnu mere overskuelighed, og det er bestemt noget, vi tager med os videre. Når vi udvikler nye kostplaner og opdaterer eksisterende, kigger vi netop på den slags input – så tak fordi du deler det.

Dejligt at høre, at du ellers er glad for indholdet – det betyder meget.

Nemme velsmagende opskrifter.

Nemme velsmagende opskrifter.
Manglede hjælp til at få den rigtige størrelse på portionerne, det fungerer fint.

19 februari 2026

Hej Trine,

Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at opskrifterne fungerer godt for dig. - og godt du fandt ud af det med portionsstørrelserne.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

God og hurtig levering

God og hurtig levering

9 februari 2026

Hej Marit,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har tidligere skrevet om en Smart…

Jeg har tidligere skrevet om en Smart Markro scanner der vejede forkert.
Jeg har fået den byttet.
Jeg er meget tilfreds med den hurtige og gode betjening.
Gunhild Mechta 🙂

17 februari 2026

Hej Gunhild,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på.

Det glæder os, at vi fik løst det, og at du er tilfreds med både håndteringen og den nye scanner. Det er præcis sådan en oplevelse, vi altid gerne vil give.

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.
Gode anbefalinger herfra.

17 februari 2026

Hej Hanna,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os at få sådan en tilbagemelding – tak fordi du tog dig tid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte kostplan til kvinder i…

Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløbet er der røget 3 kg og jeg mangler intet nemt og ligetil 🙏🏼
Eneste minus er teenagere hapser alle mine hjemmebagte snacks 😂

1 februari 2026

Hej Mona

Tusind tak for din anmeldelse – og kæmpe tillykke med de 3 kg allerede, det er virkelig flot!

Det betyder meget at høre, at du oplever forløbet som nemt og ligetil – især når vægten har været svær at rykke på i en periode. Hvor er det dejligt, at det nu føles som om, der sker noget.

Og hvor er det dejligt at høre, at bogen også er et hit hos dine teenagere – så ved man, at snacksene virkelig falder i god jord 😉

Igen, tusind tak fordi du delte din oplevelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service hvis man har spørgsmål

God service hvis man har spørgsmål . Gode bøger men i den dyre ende desværre, Det er lækre nemme opskrifter. Tabte 2 kg uden træning ved lynresultater 10 dage bogen. Ville være fedt, hvis de ikke var så dyre, da man så nok ville købe de fleste.

11 februari 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Hvor er det flot med 2 kg på 10 dage – det er virkelig godt gået.

Vi forstår godt, at pris altid spiller en rolle. Der ligger mange timers udvikling, beregninger og test bag vores kostplaner, og vi har valgt at prioritere kvalitet, gennemtænkte opskrifter og en struktur, der kan bruges igen og igen. Men vi ved også, at oplevet værdi er individuel – og det er helt fair.

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med både service og resultater.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er godt tilfreds med mit køb

Jeg er godt tilfreds med mit køb, og super at kunne følge med i hvor meget der bliver drukket om dagen.

13 februari 2026

Hej Lissi,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os, at du har fået noget ud af dit køb – og hvor er det godt, at det hjælper dig med at holde overblik over hvor meget vand du drikker.

Hurtig og fin levering

Hurtig og fin levering

22 januari 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forsendelsen var hurtig og helt i top.

Forsendelsen var hurtig og helt i top.
Vægten vejer forkert, som jeg har skrevet til Jeres kundeservice.
vægten har aldrig ramt min rigtige vægt, den vejer fra 57.5 - 58.5 og 59.4 kg.
Jeg vejer 60 kg.

Jeg har sendt mail til kundeservice tre gange, har ikke modtaget svar.

31 januari 2026

Hej Gunhild,

Tak for din anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at forsendelsen var hurtig og helt i top! :)

Jeg er virkelig ked af at høre, at du oplever, at body scanneren vejer forkert og svinger så meget fra måling til måling. Det skal selvfølgelig ikke være sådan, og jeg forstår godt, at det er frustrerende, når man netop køber en vægt for at kunne følge sin vægt stabilt og retvisende.

Vi har ikke før oplevet reklamationer på body scanneren, og den er baseret på den nyeste teknologi inden for denne type vægte, så det burde absolut ikke være sådan.

Vi bruger den også selv både med app-tracking og som almindelig vægt, og vi oplever normalt ikke de udsving, du beskriver.

Derfor lyder det mest som om, at der kan være tale om en enkelt defekt enhed – og det afhjælper vi selvfølgelig!

Jeg kan dog ikke umiddelbart finde din mail i vores kundeservice, så for at jeg kan slå din ordre op og få dig hjulpet hurtigst muligt, vil du så sende en mail til kundeservice@smartmakro.dk med dit ordrenummer og gerne en kort beskrivelse af, hvordan du har testet den (fx om den står på hårdt underlag, og om den flyttes mellem målinger)? Så tager vi den derfra med det samme.

Når jeg har de oplysninger, sørger vi for en løsning, så du får en god og tryg oplevelse – og hvis det viser sig, at vægten er defekt, sender vi selvfølgelig en ny.

Opdatering:
Vores mail var skrevet forkert, så derfor havde vi ikke modtaget noget fra dig, men dejligt, at mailen kom rigtigt frem nu. :)

Vi har besvaret din mail og afhjulpet problemet, så jeg håber meget, at du vil opdatere din anmeldelse af os her på Trustpilot.

Rigtig god weekend.

Mvh,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fine opskriftsbøger og hurtig levering

Super fine opskriftsbøger, de ser ud til at være nemme at følge og jeg glæder mig til at komme i gang

4 februari 2026

Hej Bodil,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os virkelig, at bøgerne er landet godt hos dig – vi håber, du får en rigtig god start og bliver glad for forløbet.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Nemme og lækre opskrifter

Nemme og lækre opskrifter, er lige startet og glæder mig til at se resultater

26 januari 2026

Hej Jack,

Mange tak for din anmeldelse :)

Jeg er glad for at høre, at du foreløbigt er tilfreds og synes, at det er lækkert og nemt!

Rigtig god dag.

Mvh,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og virkelig god…

Hurtig levering og virkelig god service! Tak 😁

26 januari 2026

Hej Kristina,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos os ☺️

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Gode og velsmagende opskrifter

Gode og velsmagende opskrifter. Havde forventet mere konkret hvad man måtte spise til hvert måltid for at tabe sig.

5 februari 2026

Hej Jette,

Tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du synes, opskrifterne er gode og velsmagende :)

I alle vores kostplaner er der en klar og konkret struktur for, hvad man må spise dag for dag til hvert måltid, så man holder sig inden for den kalorieramme, planen er bygget op omkring.

I de længere kostplaner har vi valgt at give mulighed for selv at vælge mellem retterne fra dag til dag. Det gør vi, fordi vi tror på, at det er langt nemmere – og sjovere – at holde fast, når man spiser mad, man selv har lyst til.

Rammen er fast, og måltiderne er sammensat, så man holder sig inden for planen, men valget mellem retterne er bevidst lagt hos den enkelte.

Det er netop kombinationen af struktur og fleksibilitet, der gør, at mange oplever det som mere holdbart end en helt låst plan.

Hvis du har spørgsmål til kostplanerne, er du altid meget velkommen til at række ud til os på kundeservice@smartmakro.dk - så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har investeret mange penge og tid på…

Har investeret mange penge og tid på forskellige slankekure og var i tvivl om jeg skulle købe 6ugers kostplan men kan efter en uge kun sige at jeg er glad for at have gjort det dejlig almindelig mad nemt at gå til og tænker at købe overgangsalder bogen som supplement
De bedste anbefalinger her fra mvh Winnie

30 januari 2026

Hej Winnie,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er virkelig dejligt at høre, at du føler, du endelig har fundet noget, der giver mening for dig. Når man har prøvet meget forskelligt, betyder det ekstra meget, når noget endelig falder på plads. Vi håber, at kostplanen fortsat vil føles som en god og tryg løsning for dig fremover.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God kundeservice

Hurtig levering og hurtig svar ved spørgsmål

13 januari 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Sofie // Smart Makro

Lees meer over geverifieerde reviews.