Top ervaring gehad bij Smelluxe. Vriendelijk personeel en ik kreeg nog een gratis roomspray mee! Ook vaker online besteld en altijd TOP service gehad

Ik werd eerder door een mevrouw geholpen die zeer vakkundig en netjes tegen over z’n klanten bleef. Tot mijn verbazing ben ik na een tijdje vandaag weer even langs geweest om het winkel te bezoeken in... Toon meer

Een laar weken geleden ben ik bij de bazaar in Beverwijk geweest. Ik liep langs smelluxe en werd gelijk met een grote glimlach ontvangen, de dame heeft mij verschillende geuren laten ruiken en ben uit... Toon meer

2022 kennis gemaakt op de Bazaar met Smelluxe. Toen in een keer meerdere heeeeeerlijke geuren gekocht. Super klant vriendelijk en voor een goede prijs. Daarna veel bestellingen online gedaan vanwege d... Toon meer

1. Parfumerie

Smelluxe - De Essentie van Luxe Parfums uit Dubai Welkom bij Smelluxe, waar we je meenemen op een geurige reis door de wereld van heerlijke Arabische parfums uit Dubai. Onze collectie omvat een schat aan kwalitatieve geuren die de ziel prikkelen en de zintuigen verwennen. Van Oriëntaalse autoparfums tot exclusieve unisex parfums, Smelluxe biedt een breed scala aan geuren die je laten voelen als een echte sultan of Arabische prinses. Bij Smelluxe staat klanttevredenheid centraal. Met een Trustpilot-score van 4.7/5 en lovende recensies over onze snelle levering en uitstekende klantenservice, zijn wij trots op onze reputatie. Onze klanten waarderen de unieke geuren en de betaalbare prijzen, waardoor Smelluxe de perfecte keuze is voor parfumliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en exclusiviteit. Ontdek de magie van Smelluxe en laat je betoveren door onze prachtige collectie. Gratis verzending vanaf €75 en eenvoudig retourneren binnen 14 dagen. Bezoek onze webshop en ervaar zelf waarom Smelluxe de favoriete parfumonderneming is van velen.

4,4

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Top ervaring gehad bij Smelluxe

Ook vaker online besteld en altijd TOP service gehad

11 april 2026

Antwoord van Smelluxe

Bedankt voor je review, Chirin! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en je aankoop.

We wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop & graag tot de volgende keer!

Heel erg te vreden

Heel erg te vreden! Heerlijke luchtjes! Ook een hele aardige verkoopster en de beste adviezen!

28 juni 2025

Dag Nout,

Hartstikke bedankt voor je positieve review. Heel fijn om te vernemen dat je tevreden bent over de service & parfums.

Geniet van je parfums & graag tot volgende keer!

Super lieve eigenaren

Super lieve eigenaren!
Ze hebben heel veel verstand over de geuren zelf en ik word altijd met alle liefde geholpen.
De kwaliteit van de geuren zijn beter dan het originele en blijft ook zeker langer hangen.
Ik ga nergens anders meer heen dan bij deze lieve mensen! ❤️

7 juni 2025

Dag Desiree,

Bedankt voor je leuke review. Fijn om te vernemen dat je zo enthousiast en tevreden bent over de geuren & service. Daar doen we het immers voor.

Heel veel plezier van je parfums & graag tot de volgende keer!

Team Smelluxe

Ze hebben echt een top kwaliteit

Ze hebben echt een top kwaliteit. Als de bestelling wat later is laten ze het netjes weten.

30 mei 2025

Dag Jeffrey,

Dank voor je positieve review & fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je aankopen. We wensen je heel veel plezier van je nieuwe aanwinst & graag tot de volgende keer!

Super goed

Natuurlijk! Hier is een mooie review die je zou kunnen gebruiken:

Topplek voor geurtjes – onze tweede keer, en zeker niet de laatste!
We zijn hier nu voor de tweede keer geweest en opnieuw heeft deze plek ons niet teleurgesteld. De service is echt geweldig – vriendelijk, persoonlijk en met oog voor de klant. We kregen een mooie korting én zelfs een gratis geurtje erbij, wat echt als een extraatje voelde. Het assortiment is breed en de kwaliteit van de geuren is top. Je merkt dat ze hier passie hebben voor wat ze doen. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een uniek parfum of een fijn cadeautje. Ik en me vrienden komen hier zeker terug

12 april 2025

Antwoord van Smelluxe

Bedankt voor je mooie (weliswaar gemaakt door ChatGPT) review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de service & aankopen. En bedankt voor het vertrouwen.

Veel plezier met jullie nieuwe geurtjes & graag tot de volgende keer!

Team Smelluxe

Super goede service en top geuren!

Super goede service en top geuren! Ik koop mijn geuren ALTIJD bij Smelluxe in Beverwijk. Erg professionele mensen die je helpen met het kiezen van een geur die precies bij je past!

5 april 2025

Dag K,

Bedankt voor je review & fijn om te vernemen dat je zo een positieve ervaring hebt ervaren. Daar doen we het immers voor.

Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe geuren & graag tot spoedig!

Geweldige parfums

Geweldige parfums, ik ben altijd blij met mijn aankopen. Ik gebruik dit bedrijf al heel lang en mijn familie is er ook heel blij mee. Geweldige kwaliteit, originele parfums uit Dubai. De verkoper is aardig, communicatief en behulpzaam, gebruik het gewoon en doe aankopen

21 maart 2025

Dag anonieme klant,

Bedankt voor je uitgebreide positieve review en heel fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je (eerder gedane) aankopen & onze service. We waarderen het.

Heel veel plezier van je geuren & we zien je graag de volgende keer!

de beste en snelste ✌️✌️🙏🙏

✌️✌️🙏🙏 alle goeds

28 februari 2025

Dag Barcea,

Dank voor je review & fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelheid van onze service.

Veel plezier van je nieuwe parfum(s) & graag tot de volgende keer.

Geweldige parfumerie

Geweldige parfumerie! Ik kom hier graag omdat ze een prachtige collectie hebben met exclusieve geuren die je niet overal vindt.

9 maart 2025

Antwoord van Smelluxe

Bedankt voor je positieve review, N!

Snelle verzending, goede prijzen en ruim assortiment

Parfum die ik graag wilde hebben en overal uitverkocht was hier toch gevonden en een beetje op de gok besteld omdat ook de prijs verbazingwekkend goed was! Mijn pakket was supersnel verzonden, goed ingepakt en met heel lief ook een tester erbij. Ik ga hier zeker vaker bestellen!!

19 februari 2025

Dag Anouk,

Bedankt voor je positieve review & fijn om te vernemen dat je tevreden bent over de service & je parfum (en uiteraard de prijs;)).

We wensen je heel veel plezier van je nieuwe parfum & graag tot de volgende keer.

Team Smelluxe

Ontzettend goede klantenservice 👌🏻 Ik…

Ontzettend goede klantenservice 👌🏻 Ik had zelf de verkeerde parfum besteld en een mail gestuurd. Gelijk hebben ze me op het hart gedrukt dat het in orde zou komen. Ik werd helemaal op de hoogte gehouden van de bestelling en binnen twee dagen had ik het gekregen. Het is een bedrijf waar mensen echt met hart en ziel werken. Mij hebben ze als vaste klant.

23 januari 2025

Goedemorgen Ling,

Dank voor je review & fijn om te vernemen dat je tevreden bent over de service en aankoop.

Top geurtjes

Hele goeie servers, alles geprobeerd en hele aardige mevrouw en heeft mij met alles geholpen. Ik en mijn moeder zijn heel erg blij met onze nieuwe geurtjes.

26 december 2024

Beste Michail,

Bedankt voor je positieve review & fijn om te vernemen dat de service & producten je goed zijn bevallen.

Heel veel plezier met je nieuwe parfums & graag tot de volgende keer.

Team Smelluxe

Goede prijs en beste geurtjes en vrouw…

Goede prijs en beste geurtjes en vrouw was heel aardig

26 december 2024

Beste Kirlos,

Bedankt voor je positieve review & fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de service & producten.

We wensen je heel veel plezier van je nieuwe aanwinsten & graag tot de volgende keer.

Team Smelluxe

Goede service vanaf bestelling tot…

Goede service vanaf bestelling tot levering

13 december 2024

Dag Ferdy,

Dank voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent over de service. Geniet van je nieuwe aanwinst en graag tot de volgende keer!

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Goed verpakt snelle verzending. En een aantal samples bij de bestelling bijgesloten.

11 november 2024

Dag Rogier,

Bedankt voor je review & fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de service. We hopen dat je parfum ook bevalt!

Heel veel plezier ervan & graag tot de volgende keer!

Top service

Top service! Snelle reacties altijd.
Geurtjes zijn heerlijk.
Ik ben nu al 1 vaste klant

8 november 2024

Dag Casaouia,

Bedankt voor je review & fijn om te horen dat je tevreden bent over de service, alsook je nieuwe aanwinst. More to come!

Bedankt voor het vertrouwen in Smelluxe & geniet van je nieuwe parfum.

Graag tot de volgende keer!

SUPER GOED

Ik heb de parfum nog niet ontvangen omdat ik het pas gisteren heb besteld.. normaal geef ik ook nooit reviews maar ik zeg twee woorden ZEKER BESTELLEN!!! ze zijn super vriendelijk en doen hun werk goed! Ik heb mijn huisnr vergeten in te geven en ze stuurden me direct een mail of ik het kon doorgeven en ze hebben het direct rechtgezet!!
Zal zeker in de toekomst nog eens bestellen voor mijn parfum collectie🥰

6 november 2024

Dag Maria,

Bedankt voor deze mooie review, terwijl je je bestelling nog niet eens binnen hebt;) Kleine moeite vanuit onze kant hoor, het gaat immers om jouw bestelling dus gelukkig reageerde je snel en ontvang je dus snel je bestelling! Fijn om te horen dat je nu al positief bent.

Wensen je veel plezier met je nieuwe aanwinst en bedankt voor het vertrouwen in Smelluxe.

We wachten op je review van je nieuwe parfum;)

Team Smelluxe

Snel contact snelle verzending.

Snel contact snelle verzending.. Als enorm fijn ervaren!

23 september 2024

Beste Gabje,

Bedankt voor je review & fijn om te horen dat de service je goed is bevallen. We hopen dat je tevreden bent met je geurtje.

Veel plezier ervan en tot de volgende keer!