Virkelig god, venlig og professionel behandling hos Idelis. Rimelige priser, afslappet stemning og en evne til at få en patient med udtalt afsmag for tandlægebesøg til at slappe af i stolen.
Jeg er ny patient hos The Smile Space og har haft en rigtig fin oplevelse. Jeg blev behandlet af Nilgün Suner som er meget professionel og utrolig dygtig til at jeg følte mig tryg i hendes stol unde... Toon meer
Har gennem flere år lidt af tandlægeskræk og har benyttet dette som undskyldning for at "glemme tandlæge aftaler". Jeg er helt tryg ved at anbefale Smile Space. Uden sammenligning den bedste serv... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Moderne Tandlægeklinik hvor vi udfører alle form for behandling indenfor konservative rammer.
Frederikssundsvej 168, 2700, København, Denemarken
- info@smilespace.dk
- smilespace.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super god service !
Super tandpleje hos en rigtig god tandklinik.
Der er en rigtig god service og personalet er meget imødekommende og venlige. Har fået en meget god behandling af tandplejer Nilgun Suner, som giver sig rigtig god tid til at behandle sin patient. Kan kun varmt anbefale klinikken, hvor man ved at ens tænder er i de bedste hænder.
Trustworthy dental clinic !!!
I've done my Invisalign treatment in this clinic and they are super professional and trustworthy. I'm 100% satisfied with the end results and post-treatment. Super friendly and warm service in a cozy clinic.Finally I found my dental clinic. They are the best!
Servicen og hygiejnen er i top
Jeg er meget tilfreds med service - Personalet var super venligt og imødekommende.
Desuden svarede Idelis alle mine spørgsmål angående mit invisalign forløb
The Smile Space er en imødekommende, effektiv og professionel oplevelse
At være hos The Smile Space fra starten både en rar, dejlig og enorm professional oplevelse. Man føler sig i rigtig gode hænder fra første undersøgelse. Staff'en er meget imødekommende. Der er ingen tvivl om Dr. Idelis Nuñes Beck's expertise på området. Hun fandt meget hurtigt den mest effektive behandling til mig. Jeg kan varmt anbefale The Smile Space.
Lees meer over geverifieerde reviews.