verrassende webshop nooit van gehoord maar kan wel een product leveren waar velen in het duister tasten. ik kom daar zeker nog eens terug ! succes met de shop
Snackje is een hele goeie bedrijf, snelle levering, snel verzonden en goedkoop! PostNL verzendingen kosten wel €7.50, maar dpd pickup is maar €4.99 Hun TikTok is ook altijd geinig. Plus pu... Toon meer
Anders altijd hele goede ervaring en nooit problemen, bestelling altijd tijdig en correct ontvangen! Echter wanneer er zich wel een probleem voor doet, is het zeer moeilijk om een reactie te kri... Toon meer
Je ontvangt een bericht als producten die je interesseren opnieuw in stock zijn. Eenvoudig bestellen, zeer snelle service ook naar België. Eerlijke prijzen, groot aanbod. Gewoonweg TOP!
Fotograaf 32, 6921RR, Duiven, Nederland
- +31 85 060 1060
- hello@snackje.com
- snackje.com
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle levering, breed assortiment en de biologisch afbreekbare opvulspekjes in de verpakking echt top!!!
Ik val een beetje in herhaling maar ben nog steeds super tevreden over Snackje!
De snelle levering
Alles perfect
Alles perfect,ieder blikje frisdrank afzonderlijk in bubbelfolie verpakt. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen
Ondanks dat het de eerste keer mis ging…
Ondanks dat het de eerste keer mis ging bij de pakketdienst is het allemaal netjes opgelost door Snackje!
Eerlijke prijzen, groot aanbod. Blij met deze webshop.
Beschadigd artikel ontvangen
Echter wanneer er zich wel een probleem voor doet, is het zeer moeilijk om een reactie te krijgen. Er zat een beschadigd flesje in mijn bestelling, hier al 2x contactformulier en via instagram gestuurd. Maar er komt gewoonweg geen reactie op. Wat ik wel ten zeerste betreur, gezien ik voor de rest zeer tevreden ben van het bedrijf!
Edit*
Vandaag inderdaad een antwoord ontvangen. Helaas maken ze zichzelf er het wel makkelijk vanaf. "Legal disclaimer" zegt "Cans and bottles might dent during shipping, no refunds will be issued for dented cans or bottles."
Maar de beschadiging van dit flesje is heel duidelijk niet tijdens transport gebeurd, maar eerder een productie probleempje. Wel gemakkelijk om je beschadigde producten zo te verkopen. Helaas...
Maar ik ben opzich nog wel tevreden van dit bedrijf, vind het alleen enorm jammer dat ze geen één beetje moeite doen om over de brug te komen met bv een tegoedbon of omruiling.

Antwoord van Snackje
Leuke prijzen en heel snel verstuurd …
Leuke prijzen en heel snel verstuurd ik ben blij
Aangekochte goederen
Aangekochte goederen, zagen er goed uit en waren op verzoek ook zo goed ingepakt!
Ik heb al meerdere malen besteld bij Snack.je en ben nog nooit teleurgesteld.
Goed verpakt en een leuk extraatje in…
Goed verpakt en een leuk extraatje in de doos waar de kinderen erg blij mee waren.
Ik heb al meerdere malen besteld bij Snack.je en ben nog nooit teleurgesteld.
Perfecte Winkelervaring!
De prijzen hier zijn top! Eindelijk een website gevonden waar de prijzen niet zo overdreven zijn. Hier ga ik zeker vaker bestellen, heel goed! Ook de levertijd was perfect! Binnen 2 dagen!
Hele goeie prijzen en snelle levering
Hele goeie prijzen en snelle levering. Ook een breed aanbod van producten die je normaal niet makkelijk kan vinden
Veel snoep was overdatum en de zakjes…
Veel snoep was overdatum en de zakjes waren aan de kleine kant.

Antwoord van Snackje
Zeker een aanrader met veel keuze!!!!❤️
Zeker een aanrader met veel keuze!!!!❤️
Topbedrijf met de lekkerste dingen haal je in Nederland. Erg blij met mijn bestelling.
Producten waar ik heel blij van word
Producten waar ik heel blij van word, snelle verzending en goede prijzen. Interessant assortiment, net wat andere dingen dan andere snoep/snacksites.
Vaak te snel uitverkocht met de lekkere…
Vaak te snel uitverkocht met de lekkere producten voor de rest goede site
Zeer vlotte thuislevering en zeer goed…
Zeer vlotte thuislevering en zeer goed verpakt
Toppie
Snackje is een hele goeie bedrijf, snelle levering, snel verzonden en goedkoop!
PostNL verzendingen kosten wel €7.50, maar dpd pickup is maar €4.99
Hun TikTok is ook altijd geinig.
Plus punten:
-snelle levering
-goedkoop
Nadelen:
-dure PostNL levering.