1,6

Zeer slecht

Er ging iets fout met de betaling

Er ging iets fout met de betaling. Ik zou het bedrag binnen 3 werkdagen terug gestort krijgen. Na contact met snappcar kreeg ik te horen. We nemen z.s.m. contact met u op. Waardeloze houding. Inmiddels contact gehad met snappcar en volgens hun is het bedrag terug gestort. Nu moet ik een screenshot van mijn bankrekening sturen. Ik heb betaald via mijn bedrijfsrekening. En denken ze nu echt dat ik een screenshot van mijn bedrijfsrekening ga sturen. Ze zijn knetter gek bij snappcar!!!!

22 maart 2023

Ondertussen al 4 jaar (!) de vraag aan…

Ondertussen al 4 jaar (!) de vraag aan het stellen via mail waarom mijn account gelocked is. Ik krijg altijd hetzelfde automatisch antwoord behlave een tijdje geleden een boos antwoord gekregen dat ze vanaf nu weigeren mij terug te mailen. Ik weet nog steeds niet waarom ik niet meer op mijn account kan.

Edit: vandaag 5/10/2025 weet ik het nog steeds niet

23 juli 2022

Snapstreak kwijt

Ik ben mijn snapstreak met een vriend kwijt van 1886. Ik ben alleen met hem mijn streak kwijt. Slaat dus helemaal nergens op. En de site van snapchat om die streak terug te krijgen blijft steeds hangen op het verzenden. Dit speelt al sinds 05-02-2023

4 februari 2023

Veel oplichters actief

Op Snapchat zijn veel oplichters actief kijk uit en als je Snapchat daar op wijst, ze zeggen ze dat ze geen regels overtreden.
Het zijn voornamelijk call girls, die geld vragen voor hun diensten en die niet op komen dagen, willen geen video call doen en vragen altijd geld vooraf.

26 mei 2022

Ik vond snapschat leuk

Ik vond snapschat leuk. Maar ze sturen nu steeds updates, vriendschapsmogelijkheden en verhalen in de nacht, zonder dat je daarvan de trilfunctie kunt uitzetten.

16 februari 2022

Hele trieste actie!!

Al een paar jaar heb ik een snapchat account, sinds een week geleden staat er opeens permanent gelocked. Ik heb snapchat op elke manier geprobeerd te bereiken, dan krijg je alleen maar automatische berichten terug. Vind het een hele trieste actie al mijn video's, foto's en berichten staan nog op dat account. Heeel slecht!!

8 februari 2022

Lees dit nu

Nou snapchat vind k super leuk maar k geef pas 5 sterren als er black banana pakken komen dus als jullie 5 sterren willen doen jullie dat ff

met hele super super vriendelijke groet Dunya

22 mei 2021

Wat een trieste actie

Wat een trieste actie mijn hele snapaccount bestaat ineens niet meer die ik al 5 jaar heb hij is ineens weg, mail ik snapchat of ze het probleem kunnen oplossen geen enkel reactie terug heel slecht dit !!!!!!

4 maart 2021

ik en een vriendin kunnen niets meer naar elkaar sturen

ik heb een probleempje met snapchat is er iemand die hetzelfde heeft?
Een vriendin van mij en ik wij chatten super veel op snapchat maar nu kunnen wij ineens geen berichten meer sturen naar elkaar en als ik met mijn gsm inlog op haar account en dan een bericht naar mezelf met haar account dan lukt dat ook niet, maar als ik dan de gsm van een andere vriendin gebruik en inlog op mijn account dan lukt dat wel dus ik en een vriendin van mij kunnen geen berichten naar elkaar meer sturen op snapchat maar nog wel naar andere mensen, heeft iemand dit ook?

22 oktober 2020

De nieuw update is net alles of je een…

De nieuw update is net alles of je een slechte telefoon vast hebt en alles blijft vast hangen, nooit deze update doen is verschrikkelijk en super lelijk hoop dat het word verandert

22 september 2020
Reviews in alle talen tonen. (28 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken