Super toffe samenwerking met sneakerboxshop. Hij heeft mij geholpen om mijn kleine droom toch wel waar te maken. 100 boxen besteld om mijn sneakerwall te maken. We hadden in de tussentijd ook s... Toon meer
Goed product!
De sneakerboxen zijn keurig optijd geleverd en zien er super goed uit. Deurtje sluit dmv magneetjes en je sneakers staan erin te “shinen” Hele goede en snelle service toen bleek dat er een sneakerbox... Toon meer
Kwalitatief goede sneakerboxen! Snelle levering en het bedrijf is per email goed te bereiken. Helaas was één box iets beschadigd, dit is snel en super opgelost. De volgende sneakerboxen die nodig... Toon meer
Sneakerbox nodig om jouw exclusieve sneakers tentoon te stellen? Sneakerboxen bestel je bij Sneakerboxshop.eu. Met onze schoenopbergers van hoge kwaliteit bescherm jij je sneakers tegen stof, vuil en vocht. Onze sneakerboxen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten, gemaakt van stevig kunststof en werken ruimtebesparend. De beste Sneakerboxwinkel van Nederland. Niet goed is geld terug, bestelling kan altijd binnen 14 dagen retour!
Burgemeester Visschersstraat 14, 6235 EC, Ulestraten, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Gewoon het product weer even opneiuwr gestuurd na een foutje van PostNL! Fijn!!
Mooie sneakerboxen gekocht en ook de service is top!
Bestelling snel geleverd volgens afspraak. Er was een probleempje met de levering. Dit werd heel netjes en snel opgelost. Top Service ....

Antwoord van Sneakerboxshop.eu
Kreeg in eerste instantie maar de helft van mijn bestelling. Na een berichtje werd meteen gereageerd en de andere helft ook opgestuurd. Goede service!

Antwoord van Sneakerboxshop.eu
Goeie en snelle service. Boxen zijn echt super mooi en helder. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Antwoord van Sneakerboxshop.eu
Sneakerboxen een prima product. Er ging wel iets mis maar de shop heeft dit uitmuntend opgelost

Antwoord van Sneakerboxshop.eu
Super bedrijf! Twee deurtjes door de post beschadigd binnen drie dagen nieuwe deurtjes thuis. Boxen zijn stevig en super mooi. Complimenten voor de geweldige service 😃

Antwoord van Sneakerboxshop.eu
Een goede prijs kwaliteit verhouding
Als er problemen zijn altijd berijdbaar om dit op te lossen

Antwoord van Sneakerboxshop.eu
Geweldige sneaker boxen. Zien er heel mooi uit.
Met de gebruiksaanwijzing heel makkelijk in elkaar te zetten en van hele goede kwaliteit.
Eigenaar Gian ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Bestelling super snel geleverd.

Antwoord van Sneakerboxshop.eu
Geweldige kwaliteit, snelle levering, goed verpakt, leuk persoonlijk briefje erbij en mooi product! Ben erg blij met mijn 24 sneakerboxen!

Erg vriendelijk eigenaar
Snel verzonden
Mooi product
Goede kwaliteit
Kortom helemaal goud
Kom hier zeker terug,

Super leuk.
Had cadeau voor collega besteld en werd een persoonlijk kaartje bij gedaan! Goede communicatie
Bedankt

Antwoord van Sneakerboxshop.eu
Snelle levering, mooie en kwalitatief goede sneakerbox. Ook zijn ze zeer klantvriendelijk. Zeker een aanrader

Antwoord van Sneakerboxshop.eu
Eerste zending was verkeerd, maar met gepaste korting een tweede set boxen gekocht. Uitermate goed geholpen, ze zijn zeer klantvriendelijk! Het product is ook top.

Antwoord van Sneakerboxshop.eu
Hele goede en snelle service toen bleek dat er een sneakerbox defect was, er werd na een mail direct een nieuwe opgestuurd!