Superblij met de sneakers, daarnaast ben ik heel goed geholpen. Ik stelde de vraag of er eventueel andere veters bij geleverd konden worden, dit was geen enkel probleem. Ik heb ook een set extra gekre... Toon meer
Snelle en duidelijke communicatie! Snelle levering en super mooie sneakers voor een mooie prijs 💰 bedankt!!
Ik heb laatst een paar sneakers besteld bij SneakersbyJefta en ben super tevreden. De communicatie was duidelijk en sne. De schoenen kwamen netjes verpakt binnen en zijn volledig authentiek, precies z... Toon meer
Bij SneakersbyJefta koop je alleen 100% authentieke sneakers van merken als Nike, Asics, Adidas. Alles komt uit eigen voorraad, compleet met originele doos en labels. We verzenden snel door heel Nederland en zorgen voor persoonlijk contact, zodat je altijd met een goed gevoel je nieuwe paar ontvangt. Eerlijke prijzen, topkwaliteit en tevreden klanten – dat is waar SneakersbyJefta voor staat.
joh.kraaijeveldstraat 1, 3361 VJ, Sliedrecht, Nederland
- +31 6 41933709
- info@sneakersbyjefta.nl
- sneakersbyjefta.nl
Vraagt klanten om een review
Nieuwe schoenen voor een goed prijs
Nieuwe schoenen voor een goede prijs. Snelle levering en service
Hele goede ervaring met de verkoper
Al verschillende schoenen bij…
Al verschillende schoenen bij sneakersbyjefta besteld en ben nog steeds heel tevreden. Jefta zorgt voor snelle levering en de schoenen zijn altijd 100% authentiek. Als je iets van problemen ervaart wordt je meteen goed geholpen en kan je rekenen op een snelle reactie. Zeker een aanrader!
Snelle reactie en duidelijke communicatie
Met Jefta contact opgenomen voor een schoentje. Snelle reactie en duidelijke communicatie. Kortom, dik tevreden en zeker aan te bevelen!
Ik zoek, Jefta vindt het!
Aan Jefta verteld wat we zochten en hij heeft ervoor gezorgd dat we de schoen kregen die we wilden.
Super fijn!
Nike Airforce 1
Ik heb 3 maanden geleden bij sneakersbyjefta nike airforce gehaald. Ik werd super goed geholpen en het pakket was de volgende dag al verstuurd.
Zeker een aanrader indien je opzoek bent naar nieuwe schoenen
Goede communicatie komt afspraken na
Goede communicatie komt afspraken na, goede kwaliteit en snelle levering. Of te wel top bedrijf complimenten.