(13-04-23 Zojuist het contact formulier over dit incident ingevuld bij BOOS BNN VARA Tim Hoffman, ik wil iedereen oproepen dit ook te doen met bijbehorende factuur als je die hebt ontvangen) Vorig... Toon meer
Oplichter 😡😡Slechtste bedrijf ooit wat een… Slechtste bedrijf ooit wat een oplichters 788 euro aan schoenen betaald niet bereikbaar via mail en telefoon slechtste bedrijf ooit haal hier je schoene... Toon meer
Beste mensen, Opgelet !!!!!! Sneakerslegend heeft al een jaar geen website, diegene die denken dat ze nu worden opgelicht Sneakerslegend hebben het fout !!! Kijk goed waar u besteld heeft Sn... Toon meer
Vandaag twee sneakers aangeschaft met behulp van alle lieve behulpzame medewerkers. Zij hebben mij allen supergoed geholpen met een keuze maken tussen verschillende sneakers. Personeel is erg geduldig... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vandaag dinsdag 30-05-2023 worden nu al vanaf Februari 2023 aan het lijntje gehouden ze reageren dat ze het op gaan lossen maar doen niets al meerdere e-mails gestuurd gaan nu overwegen om een incassobureau erop af te sturen ik heb ze beloofd niet los te laten tot dat mijn Zoon zijn geld terug heeft en dat zal ik ook niet doen Kinderen oplichten kan er bij mij niet in dus eigenaar Legend sneakers gerechtigheid zal geschieden.

Antwoord van Sneakers Legend
Op 11 maart 2023 heb ik een bestelling geplaatst, ter waarde van ongeveer 700 EUR. Ik heb nooit een orderbevestiging ontvangen. Vervolgens heb ik geprobeerd contact met ze op te nemen via allerlei verschillende platformen, zonder succes.
Op trustpilot ben ik er achter gekomen dat dit standaard praktijken zijn voor deze partij. Schandalig! Ik ben inmiddels in contact gekomen met een aantal andere gedupeerden, en bezig met het doen van een gezamenlijk aangifte...
Ik zie dat op reviews wordt gereageerd met de vraag naar een ordernummer. In mijn bankafschriften staat dat mijn ordernummer 39320 is. Mocht dit verhaal worden opgelost, ben ik bereid mijn aangifte in te trekken.

Antwoord van Sneakers Legend
Oplichter 😡😡Slechtste bedrijf ooit wat een…
Slechtste bedrijf ooit wat een oplichters 788 euro aan schoenen betaald niet bereikbaar via mail en telefoon slechtste bedrijf ooit haal hier je schoenen niet na paar maanden te wachten Nogsteeds niks gehoord
bijna maand😡 ik wil geld terug zo snellllllllllll Ik zal niet opgeven totdat ik mijn hard verdiende geld terug heb ontvangen.

Oplichters!! Niet bestellen!!!
Hier mn schoenen besteld, yeezys ter waarde van bijna €500!. Na zo lang nog steeds niet binnen gekregen. KOOP HIER NIET!!
Edit:
Heel leuk dat je reageert, maar misschien ook handig om dat per email te doen?? Heb er namelijk veel gestuurd! Order nummer: 39537.

Antwoord van Sneakers Legend
Oplichters , eind november schoenen besteld , ze zijn er nu nog niet , order nr doorgegeven aan ze en ze reageren nergens op

Antwoord van Sneakers Legend
OPLICHTERS. Nemen je geld, sturen geen bevestigingsmail en sturen daarna niks op. Geld krijg je niet terug en contact stopt na 1 mail.
Ze reageren netjes op alle reviews hier. Dit is ALLEMAAL SCHIJN! Sneakerslegend / Moba Infra moet je vermijden.
Binnenkort ga ik naar de rechter met een incassobureau om het met een procedure op te lossen.

Antwoord van Sneakers Legend
Trap er niet in. Wacht al zeker een jaar op me schoenen/ geld terug. Moeilijk bereikbaar winkel dicht. Oplichters

Antwoord van Sneakers Legend
Schandalig! Ik heb inmiddels weken geleden een bestelling geplaatst, zonder succes. Nadat een eerdere bestelling fout ging, ontving ik een cadeaubon terug i.p.v. geld, om een nieuwe bestelling te plaatsen.
Een aantal dagen later heb ik een bestelling geplaatst met de "zogenaamde" cadeaubon, en wat extra geld om een schoen te kopen. Nadat ik de bestelling heb geplaatst en betaald, heb ik nooit meer wat vernomen. Geen ordernummer, geen schoen!
Ik heb contact proberen op te nemen via Instagram, Whatsapp en e-mail, maar ik krijg geen reactie. Nu ik op trustpilot dezelfde reviews lees, ben ik ervan overtuigd dat er iets mis is! Ik hoop dat er op mijn mails kan worden gereageerd, zodat ik het geld terug krijg waar ik recht op heb! Anders ben ik genoodzaakt om meerdere stappen te ondernemen....
Update 15-04-2023 n.a.v. reactie:
Na betaling van de koopsom, is er nooit een orderbevestiging verstuurd door jullie, en dus is er ook nooit een ordernummer ontvangen. Ik zie dat jullie in meerdere reviews om een ordernummer vragen, maar jullie versturen niet eens ordernummers. Ik kan bewijs verschaffen van afschriften, waardoor het overduidelijk is dat de betaling is gedaan, zonder een orderbevestiging. Het lijkt me verstandig dat jullie reageren op de e-mails die ik heb verstuurd..., mits jullie het echt willen oplossen. Zie de e-mail van 13-04-2022 om 18:33, ik kan helaas geen e-mail adressen updaten.
Ik vraag onmiddelijke terugstorting van het geld. Anders ben ik genoodzaakt mijn aangifte door te zetten

Antwoord van Sneakers Legend
Ik heb mijn schoenen een half jaar geleden besteld en heb ze nooit ontvangen. Ik vroeg ze of ze binnen 8 dagen zouden binnenkomen zoals ze aangaven. Want ik las al dat je soms lang moet wachten. Ze zeiden dat die van mij max binnen 8 weken geleverd zouden worden. Ik heb ze tot de dag van vandaag nog steeds niet. Ze hadden mij mijn geld terug beloofd, maar ze negeren mijn mailtjes en what’s app berichtjes. Ze nemen ook niet de telefoon op. Ik ben dus gewoon opgelicht. Ik ga het hier ook zeker niet bij laten!

Antwoord van Sneakers Legend
Wat een vreselijk bedrijf, mei 2022 schoenen besteld. Na vele mails en app berichten van onze kant nog steeds geen schoenen. In het begin antwoorden ze nog wel met allerlei smoesjes over de Douane .Nu krijgen we helemaal geen antwoord meer. Vreselijk hoe zo n bedrijf zijn geld verdient. Mijn dochter heeft heel hard voor dat geld gewerkt. Schandalig vind ik het.
Reactie van mij na de reactie van Sneakerslegend dat ze mijn Ordernummer nodig hebben.
Goed nu Sneakerslegend wel reageert op deze review dan nu het door hun gevraagde Ordernummer dat is 36870 en staat op naam van Emke Vis. Ik zal dit ook nog per mail sturen maar aangezien jullie daar helemaal niet op reageren probeer ik het ook via trustpilot. Doe geen moeite meer om de schoenen op te sturen. Daar hebben jullie een jaar de tijd voor gehad. We willen gewoon ons geld terug. Dit is de laatste keer dat ik het vriendelijk doch dringend vraag. Anders ga ik echt andere stappen ondernemen. Dit is gewoon diefstal wat jullie doen!
Saskia Vis

Antwoord van Sneakers Legend
Topbedrijf snelle verzending en zeer klantvriendelijk ik zal dit bedrijf zeker aanraden aan familie en vrienden topbedrijf.

Antwoord van Sneakers Legend
Vorig jaar November 2022 €467,- euro betaald voor sneakers. Tot vandaag de dag 16 Maart 2023 geen enkele schoen of terugbetaling gezien! Vreselijk hoe deze gasten om gaan met mensen.. Ik zal niet opgeven totdat ik mijn hard verdiende geld terug heb ontvangen.

Antwoord van Sneakers Legend
Schoenen besteld voor mijn zoon vorig jaar!! Geen orderbevestiging gekregen. WEL BETAALD.Nu is er geen spoor te bekennen van het bedrijf! Emails en whatsapp worden niet beantwoord. Telefoons worden niet beantwoord! Dit is heel triest. Je bedrijf runnen op andermans geld ! Ik stap naar de consumentenbond want ik laat het er niet bij zitten! Zie meerdere gedupeerde hier, advies om ook stappen te ondernemen

OPLICHTERS!!!!!!!
wel bij de verkeerde deze keer

Antwoord van Sneakers Legend
Een beetje raar mijn zoon heeft in september schoenen besteld en betaald in de winkel deze schoenen waren niet leverbaar andere uitgezocht geld terug kon niet nog geen schoenen geleverd reageren niet op mailtjes telefonisch niet bereikbaar mijn zoon kijkt Instagram krijgt een influencer aantal paar schoenen gun haar het van harte maar mensen die betaald hebben krijgen niets mijn zoon is niet de enige

Antwoord van Sneakers Legend
Op 14 januari een bestelling geplaatst. Helaas nooit een mail van bevestiging gekregen. Nooit mijn bestelling binnen gekregen. Proberen contact te krijgen, is echt heel moeilijk. Telefonisch kan niet eens, nummer doet het niet. Whatsapp is niks. Mail word niet op gereageerd. Instagram doen ze beloftes, die komen ze niet na. Heb de rechtsbijstand ingeschakeld en aangifte bij de politie gedaan. Lieve mensen!!! Bestel er niks! Hoe goed ze ook aangeprezen worden door influencers. DOE HET NIET!!! Je bent echt je geld kwijt!

Antwoord van Sneakers Legend
Op 24 januari 2023 een bestelling geplaatst. Geen bevestigingsmail ontvangen. Op de website kan ik geen account aanmaken maar zie ik wel een bestelnummer waar processing bij staat (sinds 24 januari). Gebeld naar twee nummers en deze zijn niet bereikbaar. App gestuurd naar ze, eerste is gelezen. Daarna komt mijn app niet meer aan. E-mail gestuurd en nog steeds geen antwoord. Schrok me ook rot van al die slechte reviews over Sneakerslegend. Hoop dat ik snel mijn geld terug krijg, want volgens mij ga ik die sneakers niet meer ontvangen. Belachelijk dit!!
Update dinsdag 7 februari 2023: via Instagram contact, op mails wordt nul gereageerd. Nadat persoon van insta zijn collega aan sprak werd er wel gereageerd via whatsapp. Sinds vrijdag 3 februari wordt gezegd dat mijn geld terug wordt gestort, helaas nog geen cent terug gezien. Via Instagram wordt niet meer gereageerd. Whatsapp berichten komen al twee dagen niet aan. Zo ga je toch niet met je klanten om?! Berichten die ik onder foto’s plaats met mijn klacht worden verwijderd. Daar hebben jullie wel tijd voor en niet om mijn geld terug te storten.
Update 8 februari 2023:
Vandaag weer via Instagram contact gehad omdat via andere kanalen niet wordt gereageerd. Was niet echt prettig gesprek omdat het antwoord was dat ik niet de enige klant was. Is niet mijn probleem. Jullie als bedrijf moeten dan iets aan jullie communicatie en bereikbaarheid doen. Desnoods meer mensen aannemen. Ik zal hier nooit meer bestellen want een bedrijf die slecht bereikbaar is en zijn klanten niet tijdig informeert over een artikel die vertraging heeft opgelopen, is niet betrouwbaar. Als ik geen contact opnam, dan hadden jullie niets laten weten.
In ieder geval, mijn vasthoudendheid heeft geholpen want mijn geld is zojuist terug gestort. Maar ik zal hier nooit meer iets bestellen.

Antwoord van Sneakers Legend
Mooie schoenen binnengekregen, snelle levering !

Antwoord van Sneakers Legend
Slechtste bedrijf ooit wat een oplichters 600 euro aan schoenen betaald niet bereikbaar via mail en telefoon slechtste bedrijf ooit haal hier je schoenen niet na paar maanden te wachten Nogsteeds niks gehoord

Antwoord van Sneakers Legend
We hebben schoenen voor onze zoon besteld, €600 betaald, als kerstcadeau!
Vreselijk! We hebben verschillende mails verstuurd.
Geen duidelijkheid over de bestelling!!! Telefoon wordt niet opgenomen!! Wat is dit voor bedrijf ????