Betrouwbaar, vriendelijk en snel. Kortingsvoorstel gekregen omdat de oorspronkelijke doos niet bij de bestelde sneakers zat. Er was iets mis gegaan in de communicatie per mail, maar er werd via een... Toon meer
Schoenen geleverd die bijna overal uitverkocht waren! Erg blij mee! Klein verbeter puntje: de communicatie, duurde soms wat lang voordat er antwoord kwam.
Super goede service. Wat lang moeten wachten op de schoenen door wat post problemen. Maar super goed opgelost! En super mooie schoenen
Hier kan je altijd terecht voor de sneaker die je echt moet hebben. Snelle reactie en goede kwaliteit
- Schoenenwinkel
- Kinderkleding
- Herenmode
- Buitensportkleding- en uitrusting
- Sportartikelenwinkel
- Damesmodewinkel
Sneakr Avenue biedt sneakers aan voor jong en oud! Op zoek naar overal uitverkochte Air Jordan, Nike Dunk of Yeezys? Geen zorgen! Wij regelen het voor je! Neem contact met ons op via Instagram, Whatsapp of via de contactpagina en laat ons weten wat je zoekt.
Straat van Corsica 185, 3825 VB, Amersfoort, Nederland
- +31 40 720 1786
- Info@sneakravenue.com
- sneakravenue.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Betrouwbaar, vriendelijk en snel!
Betrouwbaar, vriendelijk en snel.
Kortingsvoorstel gekregen omdat de oorspronkelijke doos niet bij de bestelde sneakers zat. Er was iets mis gegaan in de communicatie per mail, maar er werd via een andere weg weer opnieuw contact opgenomen om het voorstel nog eens te doen wat ik erg netjes vind!
Houden je goed op de hoogte op welk punt het bestelproces zit, sneakers ook snel in huis.
Prettige ervaring!
Zeer prettige ervaring met het aanschaffen van een paar Nike Airmax 1. Product heb ik fysiek opgehaald via marktplaats advertentie. Eerlijke prijs en vriendelijke service.
Top service
Top service! Duidelijke communicatie en snel geleverd.
Fijn contact
Fijn contact, er werd snel gereageerd op mijn verzoek en kreeg ontzettend snel reactie met dat de gewenste sneakers waren gevonden. Super snelle levering, waardoor ik de sneakers binnen een aantal dagen in top staat binnenkreeg.
Goede ervaring
Goede ervaring, zeer goede prijzen en snelle levering heel blij mee!
Een paar dagen geleden twee paar…
Een paar dagen geleden twee paar schoenen besteld, snel geleverd! Fijn contact met de verkoper!
Super leuke sneakerstore in Leusden!
Super leuke sneakerstore in Leusden!
Genoeg keuze en hele fijne service !
Super blij met mijn nieuwe shoes !
Succes met jullie toffe winkel!
Fijn geholpen in de winkel
Fijn geholpen in de winkel
Snelle service
En zelfs levering aan huis
Echt een aanrader!
Goede en vriendelijke communicatie
Goede en vriendelijke communicatie. Snelle levering .. netjes verpakt en weer een fantastisch paartje kunnen toevoegen aan mijn Nike AM1 collectie.
Van de week een hele toffe nike…
Van de week een hele toffe nike sneakers gekocht bij sneakers avenue Hele goede communicatie over de tijden van ophalen goede service en meedenkt over de maten zoals maatje kleiner maatje groter bij sommige sneakers zeker een aanrader
Topservice bij Sneakr Avenue
Topservice bij Sneakr Avenue! Vanaf het eerste contact tot de levering verliep alles soepel en professioneel. Vriendelijke medewerkers en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Bedankt, Sneakr Avenue!
Top service!
Had een paar Jordan 1 Travis Scott sneakers met spoed nodig ivm een verjaardagscadeau. Binnen een uur kunnen afspreken om de schoenen af te halen. Top service en zeer vriendelijk, zeker een aanrader!

Antwoord van Sneakr Avenue
Wat ik heel bijzonder vind is het…
Wat ik heel bijzonder vind is het persoonlijk contact je word op de hoogte gehouden je krijgt altijd antwoord op je vraag en de schoenen zijn top!

Top!
Goede, betrouwbare en snelle service. Absolute aanrader!

Super behulpzaam
Super behulpzaam, goede communicatie en overall super chill om hier te kopen. Helpt met al ke vragen. ZEKER een aanrader.

Goede en snelle service
Goede en snelle service. Op naar de volgende sneakers!