Betrouwbaar, vriendelijk en snel. Kortingsvoorstel gekregen omdat de oorspronkelijke doos niet bij de bestelde sneakers zat. Er was iets mis gegaan in de communicatie per mail, maar er werd via een... Toon meer

Schoenen geleverd die bijna overal uitverkocht waren! Erg blij mee! Klein verbeter puntje: de communicatie, duurde soms wat lang voordat er antwoord kwam.

Super goede service. Wat lang moeten wachten op de schoenen door wat post problemen. Maar super goed opgelost! En super mooie schoenen

Hier kan je altijd terecht voor de sneaker die je echt moet hebben. Snelle reactie en goede kwaliteit

1. Schoenenwinkel
  2. Kinderkleding
  3. Herenmode
  4. Buitensportkleding- en uitrusting
  5. Sportartikelenwinkel
  6. Damesmodewinkel

Sneakr Avenue biedt sneakers aan voor jong en oud! Op zoek naar overal uitverkochte Air Jordan, Nike Dunk of Yeezys? Geen zorgen! Wij regelen het voor je! Neem contact met ons op via Instagram, Whatsapp of via de contactpagina en laat ons weten wat je zoekt.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zeer tevreden over mijn bestelling en…

Zeer tevreden over mijn bestelling en de klantenservice.
We zijn prima geholpen komen zeker terug om weer wat leuks te kopen voor onze kleine jongen.

23 september 2023

Antwoord van Sneakr Avenue

Fijn om te horen en daar doen we het voor! Thanks voor de beoordeling!

100% betrouwbaar sneakr Evenue

Sneakr Avenue krijgt zeker weten 5 sterren! Het contact is super makkelijk, je krijgt altijd enorm snel een reactie terug. Er word echt goed met je meegedacht in wat je zoekt en wat je echt precies wilt! Het is een snelle levering en het is 100% betrouwbaar. Ik koop al mijn sneakers hier, en het is altijd top!
Ook is Sneakr Evenue binnen een korte tijd enorm gaan groeien, van wat kleins tot een super gave site.
Ik raad iedereen aan om een kijkje te nemen op zijn site, en het Instagram account. En wie weet loop jij ook in super stoere sneakers! ;)

19 september 2023

Antwoord van Sneakr Avenue

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze service! Wie weet tot een volgende keer!

Heldere communicatie

Heldere communicatie, snelle levering, alles tip top. Ook een professioneel maatadvies.

18 september 2023

Antwoord van Sneakr Avenue

Hartelijk dank voor jouw feedback! We zien je graag nog eens terug!

Na een maand nog geen schoenen

Na een maand nog geen schoenen. Reageren niet. Weg 220 euro

14 augustus 2023

Antwoord van Sneakr Avenue

Hallo Annelies, bedankt voor je review. Helaas lukte het wegens omstandigheden niet om de sneakers op tijd te leveren. Hier hebben we ondertussen contact over gehad en de bestelling is geannuleerd en terugbetaald. Daarnaast hebben we het ongenoegen enigszins geprobeerd te compenseren dmv een kleine vergoeding. Nogmaals onze excuses en we hopen u toch nog eens terug te zien bij Sneakr Avenue!

Schoenen geleverd die bijna overal…

Schoenen geleverd die bijna overal uitverkocht waren! Erg blij mee!

4 september 2023

Antwoord van Sneakr Avenue

Hey Erik! Bedankt voor jouw feedback! Mooi om te horen dat je blij bent met jouw nieuwe sneakers! We zijn achter de schermen bezig om onze communicatie te verbeteren. Wie weet tot een volgende keer!

Hele prettige communicatie

Hele prettige communicatie! Snel,duidelijk en denken ook echt mee.
Super snelle levering en een goede kwaliteit.
Een echte aanrader!!

1 september 2023

Antwoord van Sneakr Avenue

Hi Chornelis! Dankjewel voor de mooie woorden! De beste service voor onze klanten is waar we voor gaan bij Sneakr Avenue!

Prachtig schoenen

Prachtige schoenen voor een goede prijs.
Prima service. Aanrader!!

28 juli 2023

Antwoord van Sneakr Avenue

Hi Hetty! Fijn om te horen dat je blij bent met jouw nieuwe sneakers! We zien je graag nog eens terug bij Sneakr Avenue.

Super!

Heel fijn contact gehad en ook nog eens super blij met mijn aankoop!
Het betrof een kerstcadeau voor mijn man die ik vrij last minute had aangeschaft. Sneakr Avenue heeft ontzettend fijn meegedacht om ervoor te zorgen dat ik de schoenen toch nog voor de kerst cadeau kon doen!

Bedankt voor de fijne service en het goede advies!

26 december 2022

Snelle service!

Ik had een paar sneakers besteld voor een verjaardag. Die raakten kwijt in de post. Op het allerlaatste moment heeft Sneakr nog een paar op de kop eten te tikken zodat ik ze op tijd had!

26 augustus 2023

Snel

Snel, goed en mega betrouwbaar. Je hebt je schoenen na aankoop vroeg binnen!

16 november 2022