Lees wat reviewers zeggen
Vi bestilte en næsesuger samt et termometer, begge dele er vi super tilfredse med. Næsesugeren er en kæmpe anbefaling, den har virkelig reddet vores dage hvor vores datter har haft snot i næsen. Det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God kundeservice, da jeg oplevede at produktet pludselig var defekt og jeg umiddelbart ikke fik noget respons fra kundeservice via den kontakt formular der er på hjemmesiden. Casper løste hurtigt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er virkelig imponeret over deres White Noise Speaker! Jeg har søgt efter en måde at berolige mit barn under søvn i lang tid, og dette produkt har virkelig gjort underværker. Den hvide støjfunktion... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vores mission er at levere en nem, sikker og effektiv løsning til at komme snottede og løbende næser til undsætning hos småbørn. Vores elektriske næsesuger er designet med den seneste teknologi og har en høj sugestyrke, der effektivt fjerner snottet. Vores vision er at være ledende inden for behandling af snottede næser hos børn ved at tilbyde det bedste produkt og den absolut bedste kundeservice. Vi ønsker at hjælpe forældre med at lindre deres børns ubehag ved at gøre det nemt at fjerne snot, der kan blokere for luftvejene. Vi hjælper med at forbedre barnets søvnkvalitet og gør det lettere for dem at trække vejret.
Contactgegevens
Ingerslevs Boulevard 21, kl. tv., 8000, Århus C, Denemarken
- info@snotbuster.dk
- snotbuster.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Meget dårligt oplevelse med langsomt…
Meget dårligt oplevelse med langsomt leveringstid og i stedet for aflevere min ordre hjem de afleveret i en butik så jeg skal afhentes det. Efter snakkede med kunder support de har sagt de vil vender tilbage. En måned tilbage ingen mail fra dem. Produkter er god nok hvis bruge saltvand med den virker ikke hvis er kun tør snot.
Held og lykke
Vi kan ikke leve uden snotbuster’en
Den virker !
Den virker faktisk. Og hvis man forholder sig roligt, og undgår at suge sig fast i næsevæggen så tolererer baby det også rigtig fint. Jeg har en pige på > 3 uger, og hun har været ret utilfreds med den klassiske næsesuger (den man trykker sammen for at lave undertryk).
Eneste minus er at al snottet ikke lægger sig ned i opsamlerkoppen, men ryger lidt ved siden af (betyder bare lidt mere rengøring). Men det er måske fordi at det er svært at have sådan en lille én siddende (eller oprejst), som de anbefaler.
Levering stod angivet som 1-3 dage. Ankom på 3. dagen.
Virkelig god investering
Vi havde en snorforkølet 4 mdr baby, som i 3 dage virkelig kæmpede med det. Da vi så endelig fik Snotbusteren hjem, så gik det virkelig hurtigt og nemt med at få tømt hendes næse og hun havde det meget bedre, både ved amning og når hun skulle sove
Ødelagt neglefil vedmodtagelse og…
Ødelagt neglefil vedmodtagelse og kvaliteten er virkelig dårlig! Jeg har kontaktet snotbuster på mail (eneste mulighed) om den ødelagte fil med det samme, der er dog intet svar…
Baby neglefil gik i stykker efter…
Baby neglefil gik i stykker efter første gang og der svares ikke på min mail om reklamation. Øv

Antwoord van Snotbuster
hurtig levering men produktet er ikke…
hurtig levering men produktet er ikke lydløs som foreskrevet

God beskrivelse
Den var okay til at finde ud af, men bliver beskrevet præcis som den gør

Virker perfekt !
Hurtig levering - snotsugeren virker perfekt og er især god til brug om natten fordi den også har rødt lys i og er støjsvag, effektiv og hurtig.

Fin handel
Fin handel. Produktet (næsesugeren) fungerer - men havde håbet, at den var mere effektiv… Måske min datters snot bare er for kraftigt🤣

Virkelig et godt produkt
Virkelig et godt produkt, der hjælper til min søvn. Når mit barn sover, gør jeg nemlig også!

Bedste køb LÆNGE!
Med en baby på 5 mdr. og en storebror på 2,5 år, som hiver diverse ting med hjem fra vuggestuen, så er denne næsesuger gamechanger for den lille, lige såvel den store unge. Bedste køb LÆNGE!

Fuldstændig fantastisk
Fuldstændig fantastisk! Har nu brugt snotsugeren og er imponeret over hvor effektiv den er. Den hjælper virkelig vores barn med at kunne trække vejret i de snottede tider.
Kæmpe anbefaling

Antwoord van Snotbuster
Vores køb kan vi godt anbefale til jer…
Vores køb kan vi godt anbefale til jer andre den virker fint og sjov med lys og musik i for baby.

Helt igennem god kundeservice
Helt igennem god kundeservice. Anbefaler snotbuster til hver en tid.

Antwoord van Snotbuster
Lees meer over geverifieerde reviews.