Geen klantenservice na schade tijdens installatie
In februari is onze thuisbatterij geïnstalleerd.
Wat ging goed?
Duidelijke offerte, goed advies over de capaciteit van de batterij, financieringsmogelijkheden, gebruik van de batterij, handel, enzovoort. Geen vraag bleef open.
Ja, maar nu. Tijdens de installatie is een schade veroorzaakt door de monteur. Hij heeft te diep geboord. Dus de muur is kapot. Zou je denken, geen probleem.
Dus gebeld. "Nee, mevrouw geen probleem, lossen wij op. Wij zijn sowieso verzekerd, geen ding. Komt iemand langs als wij bij jou in de buurt zijn."
Nou, je raad het al? Niemand kwam langs. Met belachelijke 200 € vergoeding zouden wij het maar doen (dus, behang eraf, muur herstellen, kabelgoot opnieuw monteren, nieuwe behang erop en schilderen.Kunnen wij zelf doe, toch?).
Nadat ik aangaaf dat ze de schade veroorzaakt hebben en ik er herstel en geen vergoeding wil viel het stil. Je wordt niet teruggebeld, als je iemand aan de lijn hebt proberen ze, jou aan het lijntje te houden.
Eerst moesten ze een offerte opvragen (alleen op basis van de twee foto's). Verrassend, die kwam er nooit.
Ineens waren de foto's "weg". Nou, als je de WhatsApp-berichten verwijderd zijn die natuurlijk "weg".
Dan was de schademelding "weg". Ook verwijdert. Maar gelukkig had ik die ook via email gestuurd, dus er is bewijs voor de ingebrekestelling. Want er werd aan het telefoon beweerd, dat ik ze "nooit in gebreke had gesteld". Naast andere onsympathieke gesprekken, waar je je ineens niet meer als klant, maar als bedelaar voelt.
Dan zou je alles opnieuw sturen, want dan gaan ze het "netjes" voor je oplossen. Maar Ne, ze lossen niets op. Ze weigeren, de gegevens van hun aansprakelijkheidsverzekering te delen, zo dat je, dat tenminste met hun verzekering kan regelen.
Nu zijn wij 4 maanden verder en ik ben het zat van het kastje naar het muurtje gestuurd te worden.
Dus zij regelen het niet.... en hun (wet ik op ze überhaupt bestaat) aansprakelijkheidsverzekering krijg je niet achterhaald.
Nu naar de advocaat 🤷🏼♀️
Dus klantenservice? Bestaat hier niet. Alleen een afschuifmentaliteit.