Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en batteri mandag morgen, leveret tirsdag hen til aften af en flink ung mand, han tog sig tid til at forklare mig, hvordan jeg skulle monterer den også det med Appen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem overskuelig hjemmeside og ganske fornuftige priser. Lidt misforståelser omkring forlænget leveringstid fra leverandøren, men da fejlen blev opdaget, var der god kommunikation og alle aftal... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte batteri til udvidelse af solcelle anlæg. Fin hjælp fra support inden køb, god information omkring levering. Og først og fremmest klart billigst i hele Danmark.

Bedrijfsgegevens

1. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie

Geschreven door het bedrijf

Solaroutlet.dk er din online outlet for prisvenlige solcelleløsninger. Vi tilbyder kvalitetsprodukter som solcellepaneler, invertere, batterier og tilbehør til både private og erhverv. Alle produkter leveres hurtigt fra dansk lager og er nøje udvalgt fra anerkendte producenter. Spar penge og invester i grøn energi – besøg Solaroutlet.dk og find udstyr til dit næste solcelleanlæg i dag. Besøg: https://www.solaroutlet.dk/

4,5

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Underlig oplevelse

Underlig oplevelse. Kontaktet firma via mail vedr. køb af solpaneler. Første svar kom hurtig, men herefter rykker flere gange, uden resultat - 1½ måned efter kontaktet dem igen. Endelig ringet direkte til kontakt person, men da var alle solpaneler udsolgt, selvom der på hj.siden stod først 18 stk tilbage, derefter 15 stk tilbage. Men alt var åbenbart udsolgt. Meget mærkeligt, måske de er banlyst af deres leverandører, for i kina har de vist rigtig mange solpaneler.....!
Ikke stor tillid til det firma efter den oplevelse.

13 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og priser

Bestilte 28 solpaneler fra Solar Outlet til en super pris, allerede om eftermiddagen ringede de tilbage, da de ikke havde nok ens paneler af den type jeg havde bestilt tilbød de en opgradering til et lignende panel, bare med lidt bedre ydelse. Servicen var super god og panelerne er allerede blevet leveret i dag, over alt forventning.

10 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt nogle stik til mine…

Jeg har købt nogle stik til mine solceller der manglede et hun stik de kører helt fra Fredericia til Vejle hvor jeg bor med det ene stik jeg manglet utrolig god service og behandling og hurtighed det er ikke sidste gang jeg handler der det kan varmt anbefales.

25 januari 2026

Rigtig god service

Rigtig god service , flinke og professionelle mennesker, jeg købte et 5 kw Hauwei batteri, til den rigtige pris jeg kan kun anbefale Solar Outlet

22 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med Solar Outlet!

Vi har netop fået opsat solceller af Solar Outlet, og vi kunne ikke være mere tilfredse med både processen og resultatet. Fra første kontakt til det færdige anlæg har Solar Outlet udvist en professionalisme, effektivitet og imødekommenhed, som man desværre alt for sjældent oplever i dag.

Deres tilgang til vores solcelleprojekt var præget af stor faglighed og ægte interesse i at finde den bedst mulige løsning til netop vores behov. Vi følte os lyttet til og trygge hele vejen igennem, lige fra den indledende rådgivning og planlægning til selve installationen og den afsluttende gennemgang.

Et særligt stort skulderklap skal gives til montørerne og særligt elektrikerne Jack og Long, som var både dygtige, grundige og samtidig utrolig venlige og fleksible. Alt blev udført til punkt og prikke, og de efterlod både taget og omgivelserne pæne og ryddelige.

Vi oplevede hurtig respons på spørgsmål, og ikke mindst en stor respekt for vores tid og bolig. Det er tydeligt, at Solar Outlet ikke bare leverer solceller – de leverer tryghed, kvalitet og en kundeservice i absolut topklasse.

Vi kan på det varmeste anbefale Solar Outlet til alle, der overvejer at investere i solenergi. Hvis vi skulle gøre det hele igen, ville vi uden tøven vælge dem igen!

Tusind tak for et fremragende samarbejde!

18 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god og hjælpsom betjening

Jeg bestilte batterier og fik besked om at de måske ville være en uge forsinket.
Der gik dog ikke en uge før en venlig mand ringede og sagde at han var på vej med mine batterier.
Han sagde at der ville gå 30-45 min så ville han være her.
Da det trak ud skrev han en besked om at han ville være lidt mere end én time forsinket og spurgte om det ville være ok.
Dejligt at få besked så vi var klar over det.
Det var en ve lig og meget behjælpsom mand.
Så alt i alt en super oplevelse af god service her fra.
Det er ikke sidste gang vi bestiller der

6 juni 2025

De har gjordt det godt.

Jeg har handlet mig med Solar Outlet og jeg synes at de har gjorde det godt. Kundeservice var meget behjælplig og jeg fik min varer inden for 2 dage lige til døren efter køb. Ingen klager fra mig. :-)

25 april 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.