Belachelijke service en reparatie net zo duur als nieuwe machine. Ik heb 4 jaar geleden de solid grind infuse 1018 espresso gekocht. Koffie smaakte goed maar na 2 jaar begon hij te lekken bij de... Toon meer
De uitloop met druppelstopper van onze citruspers valt er steeds af, met een knoeiboel als gevolg. De (wel zeer magere) contactpuntjes op de sapschaal (hard plastic) zijn de oorzaak (geen grip meer).... Toon meer
Solis Citruspers binnen 1 jaar kapot gegaan, maar geen verhaal mogelijk want ik heb geen aankoopbon meer. Het product was een cadeau van mijn zoon. Had hij maar de reviews gelezen!! Waardeloos bedr... Toon meer
Mijn fijne Solis Scala zero static coffee grinder hield er na 3 maanden opeens mee op. Uiteindelijk bleek dat dit veroorzaakt werd door het niet tijdig gebruiken van de aanbevolen schoonmaakkorrels. D... Toon meer
Solis is een van de belangrijkste fabrikanten en aanbieders van elektrische huishoudelijke apparaten en staat al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en innovatie. De door Solis in Zwitserland vervaardigde producten worden wereldwijd gebruikt. Als je op zoek bent naar de juiste woorden om Solis producten te omschrijven, dan zijn deze woorden een accurate opsomming van waar Solis voor staat. Of het nu een mooi ontworpen tafel barbecue is, praktisch vacuümsysteem of een krachtige haardroger, onze hoge kwaliteit standaard en liefde voor detail staan boven al onze producten en voldoen aan de behoefte van de meest eisende consumenten.
Stadskade, 318, 7311 XX, Apeldoorn, Nederland
- +31854010720
- customercare@solis.com
- solis.com
Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord
Solis Caffespresso 117 pro is binnen 3 jaar stuk
Solis Caffespresso 117 pro is binnen 3 jaar (2 jaar en 8 maanden) defect (kortsluiting). Veelvoorkomend probleem als je online kijkt naar reviews/ratings maar men wil er bij Solis niet aan om dit te repareren onder garantie/coulance.
Zeer zeer slechte zaak waardoor ik nu simpelweg over ga schakelen naar een fatsoenlijk merk terwijl dit apparaat zeker niet goedkoop was. Reactie van de klantenservice was summier en karig. Ze gingen niet in op mijn opmerking over dat dit zeker binnen de verwachte economische levensduur is. Eigenlijk zegt men hier dat men verwacht dat dit apparaat binnen 3 jaar stuk zou gaan. Bedankt voor deze bevestiging.

Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice.
Op 20 november bestelling geplaatst voor vacuumzakken. Zou binnen de twee werkdagen geleverd worden. Tot op heden werd er nog steeds niets geleverd. We hebben reeds 3 keer de vraag gesteld waar onze bestelling blijft maar krijgen geen enkele reactie.

1 ster omdat 0 niet kan
BIZAR slecht voor een op het oog lijkende prachtig merk. Klantenservice is MET AFSTAND het slechtst wat ik ooit heb meegemaakt in m'n leven (Mariska voel je vooral niet uitgesloten). Een aantal punten:
1. Het begint al met het moeten verzenden van een machine van 10-15 KG zonder dat er een fatsoenlijke verpakking voor wordt opgestuurd. Gebruik maar wat kranten en folie wordt er gezegd. Maar als er wat gebeurd tijdens transport? Dan betaal jij maar.
2. Het duurt weken voordat je iets terug hoort. Zo kreeg ik pas 2 weken na het verzenden te horen dat mijn machine was beschadigd.
3. Ik was het niet eens met de beoordeling dus wilde graag met iemand in contact komen die er wel wat aan kon veranderen. En dat kan dan niet? Geen mail of telefoonnummer. Laat je klanten op z'n minst het gevoel hebben dat ze worden gehoord.
4. Aangezien we nu al een paar weken verder zijn en ik m'n machine gewoon terug wil, toch maar gaan overwegen om de schade (onterecht) zelf te betalen. Ik vraag een prijsofferte aan. WEER 1,5 week verder bel ik om te horen te krijgen dat dat onderdeel helemaal niet gerepareerd kan worden? Had dit graag 1,5 week geleden gehoord.
Kortom: prima koffie tot het moment dat er iets kapot is. Zodra deze machine op is voor mij NOOIT Solis meer.
Nou ik heb een eierkoker gekocht via…
Nou ik heb een eierkoker gekocht via @Airmiles en blij dat ik hier mee ben! Eindelijk een hard gekookt ei die lekker was...
replacement handle
De handgeep van mijn eierkooker is op 1 plaat doormidden en op 1 plaats gescheurd. Dit is erg snel voor een eierkoker die niet veel is gebruikt. Na contact opgenomen te hebben met Solis sturen ze mij over 2 weken kosteloos een vervangende handgreep. Dit is pas goede service waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen :-)
Dramatische ervaringen met de Solis…
Dramatische ervaringen met de Solis koffiemachine Grinder. En over de service niet te spreken. Men geeft gewoon aan dat je zelf een 15kg apparaat moet verpakken en opsturen naar hun reparatie afdeling. Niet meer van deze tijd. En hun reactie:
Nogmaals bedankt voor je reactie.
Helaas beschikken we nog niet over de door jou gewenste service, natuurlijk begrijpen we je standpunt en hebben dit bij hoger management aangegeven zodat we hierin kunnen verbeteren.
We vinden het jammer dat we je niet verder kunnen helpen.
Voor vragen, advies en/of opmerkingen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.
We vertrouwen erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Solis of Switzerland
Kwaliteit producten met een mooie…
Kwaliteit producten met een mooie modern design! We hebben meerdere Solis producten aangeschaft en hebben hier altijd positieve ervaringen mee gehad. Klantenservice is ook er erg aardig en beschikbaar. We raden dit merk zeker aan!
Zeer slechte klantenservice!!!
Zeer slechte klantenservice. Na nog geen twee jaar de Grind en Infuse compact te hebben, de machine gaat aan maar doet verder niks. Solis biedt alleen onderzoek aan voor €50 of je mag de machine gratis opsturen voor recycling. ( recycling? Machine is goed onderhouden en ziet er gloed nieuw uit). Je mag toch wel betere service/kwaliteit verwachten voor de prijs die je ervoor betaald. Ik koop in ieder geval nooit meer wat van Solis/Sage.

Antwoord van Solis of Switzerland EU
Een ster want helaas kan ik geen 0…
Een ster want helaas kan ik geen 0 geven. 3 keer via de site alles opgestuurd voor retour product. Daarna via de mail. Weer alles opsturen. Blijf aan de gang.
Ze zouden wat beter om moeten gaan met klanten met klachten. Die hebben al een slechte indruk en dan is de klachtenafhandeling ook nog bagger. Ik koop hier in ieder geval mijn producten niet. Als iets binnen de garantie stuk gaat zorgen ze er wel voor dat de garantie verloopt

Mooie producten, goede klantenservice
Solis maakt mooie producten en handelt hun klachten goed af. Gewoon top.
Fantastisch bedrijf met kennis van zaken
Fantastisch bedrijf met mensen die nog echt verstand van zaken hebben! Zelfs bij vragen aan de klantenservice word je direct geholpen. Gebruik zelf op dit moment al twee producten van Solis (ventilator & tafelgrill) die beiden solide aanvoelen en zeer fijn zijn in gebruik. Ik zou hier zeker weer kopen!

Geweldige service!
Sinds een half jaar ben ik in het bezit van een Solis espressomachine. Ik had geen ervaring met een halfautomatische espressomachine en heb de klantenservice van Solis een aantal keren gebeld om de machine perfect af te stellen. Elke keer werd ik met veel enthousiasme geholpen. Sindsdien drink ik de lekkerste koffie, thanks to Solis.