1. Dierenwinkel

Sonicpet biedt een breed assortiment hoogwaardige huisdierproducten, met de nadruk op slimme huisdierproducten en thema-accessoires voor huisdieren

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Ivm de feestdagen konden ze het…

Ivm de feestdagen konden ze het bestelde product niet leveren binnen de termijn dat aangegeven werd helaas. Daarin tegen wilde ze alsnog dan wel via een andere weg zorgen dat het product via via alsnog bij mij terecht zou komen. Zodat mijn hond de tabletten voor angst/ vuurwerk kon hebben op tijd. Inmiddels had ik zelf hulp gekregen elders ondanks de toch nog snelle reactie , nadat ik te horen had gekregen dat het eerst niet geleverd kon gaan worden. Bieden ze hun excuses aan. Een oplossing én 35 procent korting op een volgende bestelling. Bedankt. Tip aan mijzelf
Wacht niet tot het laaste moment om de nodige dingen voor de hond in huis te halen en of te bestellen!

30 december 2023

Ik heb een week geleden 1 vlooienbandje…

Ik heb een week geleden 1 vlooienbandje besteld... ik zit er nog steeds op te wachten 😒

5 oktober 2023

Beste Thomas,

Het spijt ons dat de levering niet aan uw verwachtingen voldeed, maar op de productpagina en bij het afrekenen staat duidelijk vermeld dat de levering voor dit product 4-12 dagen bedraagt. Hoewel de meeste van onze producten de volgende dag worden geleverd, is dit specifieke product nog niet in ons lokale magazijn (we werken hieraan), waardoor het transport langer duurt. Wij hopen dat u tevreden bent met het product wanneer het arriveert. Beste wensen, Sonicpet.

Nog steeds niet ontvangennuets ontvangen!!

Nog steeds niet ontvangen!

13 oktober 2023

Beste Erica,

Het spijt ons dat de levertijd niet aan uw verwachtingen voldoet, maar op de productpagina en bij het afrekenen wordt duidelijk aangegeven dat de levertijd voor dit product 4-12 dagen bedraagt. Hoewel de meeste van onze producten de volgende dag worden geleverd, ligt dit specifieke product nog niet in ons lokale magazijn (we werken hieraan), waardoor de transit langer duurt. Ik zie in ons systeem dat uw bestelling op de dag van uw beoordeling (13 oktober) is afgeleverd en dat de verzending 10 dagen duurde, wat nog steeds binnen onze beloofde levertijd ligt. Zou u daarom de beoordeling willen bijwerken om aan te geven dat de bestelling is ontvangen? Om uw frustratie te compenseren willen wij u toch graag een vriendelijke korting aanbieden op uw volgende bestelling - wij sturen deze rechtstreeks naar uw mailbox. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en dat u tevreden bent met het product! Fijne dag. Beste wensen, Sonicpet.

Niet op de hoogte gehouden van de…

Niet op de hoogte gehouden van de verzending.

2 oktober 2023

Beste klant,

Wat vervelend dat je problemen had met het volgen van je bestelling! We hebben gemerkt dat er deze week enkele problemen waren met ons volgsysteem, dus bedankt dat u ons dit heeft laten weten!

Het probleem lijkt nu opgelost. Wilt u onze trackingpagina nogmaals controleren en kijken of het probleem voor u is opgelost?

https://sonicpet.nl -> Volg je bestelling

Zo ja, wijzig dan zo vriendelijk de beoordeling zodat deze uw nieuwe ervaring weergeeft. Als dit niet het geval is, kunt u ons laten weten wat er nog steeds aan de hand is. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

Groeten,
Sonicpet