Bestil ikke herfra! Jeg bestilte en tyngdedyne til en julegave, og selvom jeg modtog en ordrebekræftelse, skete der absolut ingenting. Da jeg ugen efter skrev for at høre hvad der skete, blev jeg... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
God købs-oplevelse og support ved køb. Havde en række spørgsmål i forbindelse med købet og fik hurtigt svar fra kundeservice. Hurtig levering efter et par dage, så alt forløb uden nogen problemer... Toon meer
En dejlig oplevelse, at gå en veludhvilet søn igen. Dynen med tilhørende dybenetræk, er en af de bedste investeringer jeg længe har gjort. En dyne, der regulere kroppens varme. Dejligt, i de varme som... Toon meer
Jeg er enormt glad for min dyne. Jeg er søvnnørd og bruger søvntracker og siden jeg har fået min tyngdedyne ligger jeg MEGET mere roligt om natten. Dette giver færre opvågninger i løbet af natten, hvi... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
God søvn har aldrig været vigtigere med nutidens lange arbejdsdage, mange projekter i luften, børn, familie, venner, socialt liv m.f. Vores mission er derfor simpel. Vi leverer god og effektiv søvn og sikrer roligere nætter og bedre dage. SooSleep består af et team på 6 mand, der alle ved at en god dag starter aftenen før. Friske hilsner og highfives fra SooSleep Teamet - Marc, Marcus, Michelle, Jeppe, Niklas og Rasmus.
Contactgegevens
Pladehals Allé 6, 2450, København SV, Denemarken
- info@soosleep.dk
- soosleep.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vældig godt tilfreds
Vældig godt tilfreds. Dynen er til mon kæreste, så han mangler lige at prøve at sove med den. Det er en julegave, så der går lidt tid før han kan give sine erfaringer videre.
Bedre søvn
Købte en kugledyne mod søvnproblemer og er overrasket over hvor godt den virker. Jeg falder nemmere i søvn og sover bedre igennem. Dynen er blød og behagelig. Betrækket kan nemt sættes på. Min søn er også glad for den, så jeg skal købe en til.
Et nystartet firma der giver den fuld…
Et nystartet firma der giver den fuld gas på kundeservicen. Kan kun anbefales
Very good experience
Very good experience, quick and safe delivery and a high quality product that I cannot wait to use everyday!☺️
Lækker kugledyne for bedre søvn!
Lækker dyne selvom det er en tyngdedyne med - så vidt jeg forstår det - små glaskugler i.
Den føles behagelig at sove med og den dæmper helt klart den uro og rastløshed, som gør, at jeg ofte er vågnet midt om natten og har svært ved at falde i søvn igen.
Selvom jeg endnu kun har haft dynen i brug i en uge, så er jeg allerede nu overbevist om, at det er en langtidsholdbar løsning for mig.
Købte min dyne på tilbud og fik 1…
Købte min dyne på tilbud og fik 1 betræk med i prisen. Har ikke set andre hvor man få betræk med i prisen. Dynen er fantastik, den varmer unden jeg sveder og jeg sover meget bedre nu.
Velfungerende soo far ;-)
Bestilling, køb og leveringstid var nemt og meget velfungerende.
For tidligt at udtale mig om selve dynen, er endnu i gang med tilvænningsperioden.
Rigtig godt produkt
Rigtig godt produkt, og hurtig og nem levering.
Vil helt klart anbefale
Super kvalitet
Lækker dyne med meget små kugler, betrækket er dejlig blødt.
Kan 100% anbefales herfra👍👍👍
Utrolig fin service og gode produkter (dyne+dynebetræk)
Utrolig fin service, hvor dynen kom frem hurtigt trods Black friday. Kan varmt anbefale både dyne og virksomhed.
Hurtig betjening og levering
Hurtig betjening og levering, jeg har endnu ikke taget dynene i brug men glæder mig til det.
Hvem havde troet glasfyld kunne være så behageligt!?
Jeg har sovet med min tyngdedyne i nogen måneder nu og kan sige at jeg virkelig er glad for at jeg tog springet væk fra dundynen! Tak for et godt produkt @SooSleep
Dynen kan bruges både som sommer og vinterdyne. Jeg ligger et tæppe over på de meget kolde nætter.
En god oplevelse med fin service.
En god oplevelse med fin service.
Dynen kom ikke helt til tiden, men det havde Soosleep meddelt mig på mail, så det var jeg forberedt på.
God service at informere i stedet for ikke at gøre noget.
Alt i alt et godt produkt og fin service så meget tilfreds herfra :)
Længe siden jeg har sovet så dybt og…
Længe siden jeg har sovet så dybt og godt. Jeg sov som en baby og blev kun vækket een gang i natten ved min 6 årige datter råbte “hold op med at snorke”. Vi sov begge videre. Første nat under kugledynen. Jeg er ❤️
hurtig levering og god kvalitet
hurtig levering og god kvalitet, - kunne ikke ønske bedre
Sover bedre
Sover bedre. Kræver tilsending samme soverytme. Men udhvilet.
Hurtigt leveret. Ser ud til at være af god kvalitet.
Hurtig levering og alt som forventet.
God dyne som har forbedret min søvn
Dit is Trustpilot