Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestil ikke herfra! Jeg bestilte en tyngdedyne til en julegave, og selvom jeg modtog en ordrebekræftelse, skete der absolut ingenting. Da jeg ugen efter skrev for at høre hvad der skete, blev jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God købs-oplevelse og support ved køb. Havde en række spørgsmål i forbindelse med købet og fik hurtigt svar fra kundeservice. Hurtig levering efter et par dage, så alt forløb uden nogen problemer... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En dejlig oplevelse, at gå en veludhvilet søn igen. Dynen med tilhørende dybenetræk, er en af de bedste investeringer jeg længe har gjort. En dyne, der regulere kroppens varme. Dejligt, i de varme som... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er enormt glad for min dyne. Jeg er søvnnørd og bruger søvntracker og siden jeg har fået min tyngdedyne ligger jeg MEGET mere roligt om natten. Dette giver færre opvågninger i løbet af natten, hvi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiliteitsmiddelen leverancier

Geschreven door het bedrijf

God søvn har aldrig været vigtigere med nutidens lange arbejdsdage, mange projekter i luften, børn, familie, venner, socialt liv m.f. Vores mission er derfor simpel. Vi leverer god og effektiv søvn og sikrer roligere nætter og bedre dage. SooSleep består af et team på 6 mand, der alle ved at en god dag starter aftenen før. Friske hilsner og highfives fra SooSleep Teamet - Marc, Marcus, Michelle, Jeppe, Niklas og Rasmus.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

3,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Succes

Jeg har længe overvejet om en tyngdedyne er noget for mig.. da jeg pt er i en stresset tilstand, tog jeg chancen da jeg synes godt om anmeldelserne. Især at dynen er lydløs og der er tænkt på komfort.
Første nat var det lidt svært at finde sig til rette med den, men nu nyder jeg at ligge mig i seng. Den tunge fornemmelse på hele kroppen, gør at jeg lettere overgiver mig til søvnen uden at vende og dreje mig 20 gange. Jeg er meget tilfreds. Jeg vejer 56 kg og har købt dynen på 6 kg.

15 juni 2023

Tyngdedyne

14 juni 2023.

Jeg har købt en dejlig tyngdedyne hos soosleep.
Den er jeg meget glad for. Den kom meget hurtigt efter den var bestilt.
I kan trykt bestille varer inde hos Dem.
Hilsen
Suzanne

14 juni 2023

Soosleep tyngdedyne

KØB - KØB - KØB. Jeg købte en tyngdedyne fordi jeg var nysgerrig på om denne kunne gøre noget for mine kroniske smerter + deraf uro om natten. Fra dag 1 har dynen fra Soosleep levet op til mine forventninger. Jeg har undersøgt markedet for tyngdedyner og mit valg er faldet på Soosleep. Så KØB - KØB - KØB. I vil ikke fortryde dette. Jeg fortryder i hvert fald ikke at dynen giver min krop mulighed for mere ro,

9 juni 2023

Får ikke penge retur!

Købte en dyne hos soosleep, vi vælger dog at returnere den da vi har fortrudt.

Jeg ser ikke nogle penge komme ind på vores konto og prøver derfor at skrive til soosleep på mail, men modtager intet svar. Derefter har jeg ringet utallige gange hvor jeg har fået fat i Jeppe 1 gang, han siger det er lagerets skyld og at han vil fixe det. Har dog ikke fået fat på ham siden!
Den blev sendt retur d. 18/05/2023
Dags dato, 09/06/2023. har jeg stadig ikke hørt noget

Edit. Penge modtaget 12/06/2023

18 mei 2023
Logo soosleep

Antwoord van soosleep

Hej Mads,

Som du selv skriver er pengene modtaget, hvilket vi er glade for at høre!

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Dynen er temperaturregulerende og det er virkelig dejligt her om sommeren.
Jeg fik min dyne dagen efter bestilling, og har nu fået en langt bedre og roligere søvn.
Tak for det!

2 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt 100% i orden og mere til.

Produktet lever fuldt op til der beskrevne og de anmeldelser/test dynen har været med i.
Der har super service ved behov for at udskyde starten af de 30 dages søvngaranti (dynen var en gave).
Alt 100% i orden 👍🏼

25 april 2023

Anmeldt til politiet.

De har en virkelig ringe kundeservice, som ikke svarer på mails og ikke tager telefonen når man ringer.
Jeg købte en dyne, som der var en fejl på, og jeg kontaktede dem.

De ville sende mig en ny, og jeg har sendt den anden retur. Jeg har efter 14 dage endnu ikke modtaget den nye dyne, og jeg har derfor skrevet til dem, at jeg vil fortryde købet og have mine penge refunderet. De svarer ikke længere på mine mails og jeg har endnu ikke fået mine penge tilbage eller modtaget en ny dyne.
Telefonen bliver ikke taget når man ringer.

De snyder og jeg vil anbefale man aldrig handler på denne side. De er meldt til politiet for svindel!

OPDATERING 30/5-23;
I har aldrig kontaktet mig, og tilbudt mig yderligere kompensation, aldrig. Jeg kan desværre ikke vedhæfte nogle billeder, for ellers havde jeg gjort det, for at bevise i aldrig har kontaktet mig omkring dette. Igen vil jeg opfordre ingen til at handle hos dem.

17 mei 2023
Logo soosleep

Antwoord van soosleep

Hej Michelle, du har fået refunderet dine penge, og vi har også kommunikeret sammen på mail, så er meget ked af din anmeldelse.

Heldigvis er du en af få, og vi ønsker alle der handler hos os en god oplevelse, jeg har også forsøgt at tilbyde dig ekstra kompensation på baggrund af din oplevelse, som jeg har heller ikke har hørt om fra dig.

Venlig Hilsen

Marc

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er glad for dynen(7kg)

Jeg er glad for dynen(7kg), den giver mere rolig nattesøvn. Men jeg synes den er varm og er spændt på hvordan den bliver til sommer.
Vi fik den leveret super hurtigt.

10 mei 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super lækker dyne

Super lækker dyne, som er dejlig at sove med. Den er knap så varm, og for mig er den ikke varm nok, når det er frostvejr udenfor.

23 april 2023