Leuke site
Leuke site, goede aanmeld bonus, dagelijkse emails en bannerclicks en een jackpot.
Klik en win werkt nog niet goed.
Vele webshops om cashback te krijgen.
En als je nieuwe ledenwerft krijg je een bonus.

Antwoord van Spaar Online
Bespaar geld terwijl u winkelt! Bij Spaar Online begrijpen we dat iedereen op zoek is naar de beste deals en besparingen. Daarom bieden we een eenvoudige en effectieve manier om geld terug te krijgen op uw online aankopen. Registreer uzelf gratis op onze website en krijg toegang tot honderden winkels die cashback aanbieden. Start nu en verdien direct 5 SO-punten (€ 5,00) welkomstbonus! Doe actief mee en verdien online geld! Verdien en bespaar op uw online aankopen en breng vrienden en/of familie aan Verdien ook geld door te klikken op banners en emails Waarom zou u meer betalen als u kunt besparen met Spaar Online? Meld uzelf vandaag nog gratis aan en ontdek hoe eenvoudig het is om geld terug te krijgen bij elke aankoop. Groot aanbod van winkels: We werken samen met een breed scala aan populaire merken en winkels, zodat u altijd kunt profiteren van geweldige aanbiedingen. Eenvoudig en snel: Met slechts een paar klikken kunt u beginnen met sparen. Onze gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig om uw cashback te volgen en op te nemen. Veel winkelplezier!
Nederland
Klik en win werkt nog niet goed.
Vele webshops om cashback te krijgen.
En als je nieuwe ledenwerft krijg je een bonus.

Antwoord van Spaar Online
Wel fijn dat je jou mening kunt geven om ook andere mensen te helpen. Het is ook wel fijn dat je voor je moeite/extra drukte een vergoeding krijgt alleen best wel jammer dat je een maand moet wachten voordat je deze vergoeding krijgt, want tegen die tijd ben je het alweer vergeten.

Antwoord van Spaar Online
Er was een cashback actie niet geregisteerd dus een ticket aangemaakt binnen het uur hadden ze gereageerd op mijn ticket en de actie bijgeschreven, voor de rest veel betaalde mails en binnen een dag na mijn uitbetalingsaanvraag had ik deze al op mijn rekening ontvangen