Speed Covid Test B.V. Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Ik heb samen met mijn vriendin op 23-09 om 09:50 uur een test gedaan omdat dit zogezegd nodig was om naar Marokko te vliegen. Echter daar aangekomen is er helemaal niet naar onze testuitslag gevraagd.... Toon meer

Ik heb enorme waardering voor speed COVID!! Ik ben woonachtig in New York en ben momenteel enkele dagen op familie bezoek in Nederland. Op 14 December heb ik een COVID test afspraak gedaan op de Rembr... Toon meer

Na printen test certifcaat vond ik een foutje in mijn paspoort gegevens. Belletje...... Mailtje en door Melanie binnen 1 uur opgelost en per mail juiste certificaat gekregen. SPEEDCOVID doet zijn na... Toon meer

Netjes binnen 12 uur resultaat ontvangen van mijn PCR- test. Helaas bleek mijn BSN nummer niet te kloppen op mijn testresultaat. Ondanks ze in het weekend niet telefonisch bereikbaar zijn, werd er hee... Toon meer

1. Veiligheid en gezondheid op het werk

Waarom COVID-19 sneltesten? Het is onze missie een positieve bijdrage te leveren aan het herstel van de samenleving en verdere verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Voor iedereen Daar waar de aandacht van de GGD’en steeds meer gaat naar het vaccineren van de bevolking, houdt SpeedCovidTest zich bezig met de grote vraag naar testen van werkgevers, werknemers en particulieren. Daarvoor heeft SpeedCovidTest landelijk vestigingen geopend om de GGD’en te ondersteunen.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Je kan nergens op de website je…

Je kan nergens op de website je afspraak annuleren of verzetten.!! Ik had zaterdag een afspraak gemaakt voor Zondag, maar door visum problemen kan mijn vlucht niet doorgaan.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Ik heb uw email gezien welke u vannacht heeft verzonden, waar wij nog op moeten reageren. Ik kan u alvast van een kort antwoord voorzien, inhoudelijk stuur ik u straks meer informatie. 'Een afspraak annuleren of verzetten is nooit een probleem bij ons", u moet ons wel even de tijd geven om u van een een antwoord te voorzien alvorens u direct een 1 sterren review plaatst. Antwoord op de email komt er aan.

SpeedCovidTest B.V

Getest in Renesse

Getest in Renesse. Mooie locatie op een centrale plek. Goed en snel geholpen

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Ik geef de complimenten door, leuk voor hen dit te horen.

locatie Renesse

Net gekomen van locatie Renesse, wat een top service! Leuke gasten die hun werk serieus nemen, maar ook klantvriendelijk zijn en de klant een lach op hun gezicht bezorgen. Mijn complimenten!

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Dat maakt het verschil bij hen, onze toppers. Ik geef de complimenten door.

hele fijne locatie renesse

hele goede locatie. Aardig personeel en goede gang van zaken. Ging super. Erg gezellig
Testlocatie Renesse

12 november 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Renesse is een fijne locatie met hele fijne medewerkers. Hartelijk dank voor uw positieve bericht, het zal hen goed doen. Ik geef dit ook zeker aan hen door!

Heel slecht meer dan 25 minuten wachten

Afspraak om 9.00 uur. Aan de beurt om 9.25 uur. Er worden op deze locatie 14 mensen per 15 minuten ingepland voor 1 medewerker. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om te weten dat dat niet kan.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Hartelijk dank voor uw bericht. Om onze service zo goed mogelijk aan te kunnen (blijven) bieden verneem ik graag van u wanneer u waar getest bent. Op die manier kan ik onderzoeken wat er eventueel aan de hand was. Misschien iemand te laat of een ziekmelding op het laatste moment.
Zou u ons via info@speedcovidtest.nl kunnen informeren?

Testen Speedcovid

Vandaag wezen testen in Renesse bij Speedcovidtest. Uitstekende service!

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Fijn te horen, het is een prettige locatie.

Goede ervaring gehad in Renesse

Goede ervaring gehad in Renesse. Hele vriendelijke medewerkers en zeer behulpzaam. Top locatie!

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Ik geef de complimenten door aan onze medewerkers van Renesse. Namens hen alvast dank.

SpeedCovidTest B.V.

Zaterdag verpest door uitblijven uitslag!

Wat een slecht amateuristisch gedoe zeg!!
Vrijdagavond samen met zoonlief getest.
Zoonlief als eerste, daarna moeders. Uitslag moeders kwam keurig bijtijds binnen. Die van zoonlief moet nog steeds binnen komen….
Een mail gestuurd aan speedcovidtest, nog steeds in afwachting van een reactie…
De volgende ochtend contact opgenomen met de helpdesk van Testen voor Toegang, doorverbonden met Speedcovidtest helpdesk (super vriendelijk te woord gestaan trouwens) en helaas geen andere oplossing dan opnieuw testen. Uhh jaaa daar was dus geen tijd meer voor. Vandaar dat er gekozen was om op vrijdagavond 19.45 laatste mogelijkheid te testen in Soest. Ik reed er graag voor naar een andere woonplaats.
Geplande uitje van de zaterdag kon dus niet doorgaan. Heel erg bedankt voor jullie onzorgvuldigheid Speedcovidtest Soest!! Bedankt voor niks een staafje in mijn neus. Bedankt voor het niks naar jullie toe komen. Bedankt voor de irritaties. Bedankt voor de telefoon onkosten. Bedankt voor het verpesten van ons geplande uitstapje!

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend te lezen dat een uitslag van testen voor toegang niet binnen is gekomen. Wij hebben met Soest contact op genomen, zij zullen (nog) zorgvuldiger te werk gaan en streven ernaar in de toekomst deze fout te voorkomen.

SpeedCovidTest B.V.

meest BS test heb rustig corona…

meest BS test heb rustig corona gehad maand geleden heb test gedaan en uitslag kwam negatief niet te vertrouwen

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Jammer dat ik niet helemaal begrijp wat u bedoeld. Ik zou graag horen wat er mis is gegaan. U kunt ons bereiken via info@speedcovidtest.nl

WAARSCHUWING VOOR IEDEREEN

Update 8 November: Ondertussen is alles netjes opgelost en dan ben ik ook zo sportief om dat met iedereen te delen.

WAARSCHUWING VOOR IEDEREEN: Mocht er iets fout gaan zoals bij mij dan krijg je geen uitslag, geen antwoord (via webform, telefoon of 3x email) en dus ook je geld niet terug. Dit is een onbetrouwbare club die iedereen zou moeten mijden voor wie een test uitslag belangrijk is.

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Ik heb contact met u gehad. Samen zijn wij tot een goede afwikkeling gekomen. Wij waarderen uw sportiviteit!

NAAT test was top!

NAAT test af laten nemen en gewoon binnen 20 minuten de uitslag gekregen! SpeedCovidTest maakt hun naam waar!

5 november 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Dit horen wij graag. Hartelijk dank voor uw mooie review!

SpeedCovidTest B.V.

Super fijne testlocatie in soest op de…

Super fijne testlocatie in soest op de laanstraat, erg behulpzame mensen en werd erg vriendelijk ontvangen.

4 november 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Wat leuk te lezen, ik zal de review delen met locatie Soest.

Waardeloos

Waardeloos, veel mailtjes moeten sturen dat ik geen e-mail had ontvangen met een link erin zodat ik de een QR code kon krijgen. Ben tot 's avonds bezig geweest.

31 oktober 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Vervelend te horen dat uw ervaring niet naar wens is geweest. Een reis certificaat is ook geldig om te reizen. Destijds stond niet vermeld dat wij een QR-code afgaven. Inmiddels ontvangt men ook bij SpeedCovidTest een QR-code naast het reis certificaat en staat dit nu wel vermeld op onze website.

Snelle en juist afhandeling

Snelle en juist afhandeling van een probleem met het certificaat!

31 oktober 2021

Antwoord van Speed Covid Test B.V.

Hartelijk dank voor uw review. Wij doen uiterst ons best, daarom erg fijn dit te lezen.

SpeedCovidTest B.V.

Mijn moeder krijgt de test uitslag…

Mijn moeder krijgt de test uitslag niet, omdat er een letter in haar achternaam mist , dus verkeerd mailadres.
Haar voornaam en haar geboortejaar wordt niet goed overgenomen/genoteerd. Dit kost veel tijd en energie. Zeer slordig!

28 oktober 2021

Geachte Nora,

Vervelend dat u uw uitslag niet heeft verkregen.
Aan de gegevens zoals Voor- en achternaam, E-mail adres en telefoonnummer kunnen wij met Testen voor Toegang helaas niks wijzigen.

Ik hoop dat het uiteindelijk goed is gekomen en wens u toch nog een prettige dag verder!

~ Levi

Speedcovidtest B.V

Speedcovidtest B.V. kun je beter mijden, bedrijf is niet te vertrouwen.
Vrijdag 22 oktober PCR test gedaan in Velp, 13:00 uur. Uitslag uiterlijk zaterdag tussen 21:00-24:00 beschikbaar. Zondag vlucht om 11:15 waarvoor test noodzakelijk is.
Zaterdagavond geen uitslag, geen telefonisch contact mogelijk, want alleen beschikbaar op werkdagen 8-17! Wel email mogelijk (2 maal mail gestuurd), maar geen bevestiging van emailontvangst, geen bericht. Nu zondag: VLUCHT GEMIST, extra spoedcovidtest op Schiphol moeten doen (290 euro): testuitslag van Speedcovidtest BV, 48 uur voorbij. Vlucht om moeten boeken, afspraken gemist, hoop frustratie. EN GEEN BERICHT van Speedcovidtest BV.
We gaan afwachten hoe ze dit gaan oplossen.
---------------------
Reactie 1:
Als SPEEDCOVIDTEST BV mijn review leest, dan is toch duidelijk dat er al 3 mails richting info(at)speedcovidtest.nl zijn verstuurd. Ze letten wel op Trustpilot, maar niet op hun eigen mails.

Het terugbetalen van de kosten voor de test van Speedcovidtest is een aanfluiting. Speedcovidtest heeft niet geleverd, Speedcovidtest is in gebreke gebleven. Ik heb nu meer kosten moeten maken. Dat is geen oplossing.
-----------
Reactie 2:
Ontvangst van mijn testresultaat, nadat ik mijn review heb geplaatst: ontvangen om 19:03 op zondagavond. Mijn vlucht was 11:15 vanochtend.

De test werd afgenomen op vrijdag 22/10 om 13:13, de verwerking werd gestart op 24/10 om 14:00.

Online wordt door Speedcovidtest gevraagd:
"Wanneer heb je je testresultaat nodig? Belangrijk! Houd rekening met hoe lang het duurt voordat je de uitslag krijgt én hoe lang je test geldig is. Plan je test op tijd in"

Daar heb ik ingevuld: zondagochtend 08:00 uur als laatste moment waarop de testuitslag ontvangen moet worden....

Volgens Speedcovidtest wordt de testuitslag uiterlijk de volgende dag (zaterdag in dit geval) tussen 21:00-24:00 uur geleverd (zie hun website).

De PCRtest is pas zondagmiddag 14:00 uur uitgevoerd: dat is meer dan 48 uur na afname van het speeksel. Dat is niet langer geldig als covidtest voor reizende.

Volgens Speedcovidtest/ Eurofins Clinical Diagnostics:
Sample take on 22/october/2021 13:13
Date lab start run 24/october 2021 14:00
Date lab Result given 24/october/2021 16:01
Date Result 24/october/2021 16:45

Het Certificaat, met logo van SpeedCovidtest B.V, is het verkeerde certificaat, heeft geen enkele officiele status. In Velp herhaaldelijk aangegeven dat het certificaat geschikt moet zijn om in Japan te worden geaccepteerd, geen probleem volgens de medewerkers in Velp. Het juiste certificaat ook getoond.

Nu, te laat, een fantasie certificaat ontvangen, niet het certificaat dat ik heb getoond.

Uitgebreid verteld dat de laatste keer dat ik niet kon boarden, omdat ik niet het juiste certificaat had. Nu speciaal meegebracht om zeker te zijn dat
Speedcovidtest het juiste certificaat kan leveren: wij zijn zeker, volgens de medewerkers van Speedcovidtest, dat we het juiste certificaat zullen sturen.

Ik wacht nog altijd op een adequaat compenseringsvoorstel.

Reactie 3:
Gisteravond nog een voorstel ontvangen van Speedcovidtes;

"We hebben de zaak onderzocht en tot onze spijt is het niet gegaan zoals het moest gaan.

Hiervoor onze excuses.

In een vervelende kettingreactie is uw test onjuist aangegeven in ons systeem en te laat naar u verstuurd.

Om uw schade en de minder leuke ervaring te compenseren zullen wij het volgende voor u doen:

U krijgt een volledige refund op uw test van €79,50.
U krijgt ook ter compensatie €100,- (conform Artikel 14, paraaf 5 van onze algemene voorwaarden) om u zo veel mogelijk tegemoet te komen. Uw refund zal zo spoedig mogelijk overgemaakt worden naar de rekening waar de test mee is geboekt.

Wij proberen al onze klanten zo goed mogelijk te helpen, helaas is het bij u niet gelukt om u naar tevredenheid te helpen.

Toch hopen wij als SpeedCovidTest, dat wij u hier eerlijk tegemoet zijn gekomen en wensen wij u alvast een prettige reis toe."

De compensatie dekt niet mijn gedekte kosten. In de reactie wordt gewezen op een samenloop van omstandigheden waardoor het testresultaat te laat zou zijn verzonden, maar feitelijk is de test pas op zondag onderzocht, nadat de deadline al is verstreken.

Op de website van Speedcovidtest wordt het volgende aangegeven:

"Test u na de hierboven aangegeven tijden, dan ontvangt u de uitslag de volgende avond tussen 21:00 uur en 24:00 uur.'

Meteen daaropvolgend de disclaimer:

"SpeedcovidTest is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen en/of her-analyses van het laboratorium. Wij voeren de testen secuur uit op een van onze locaties en dragen dan de test over aan het laboratorium waar de analyse plaats zal nemen."

Speedcovidtest is natuurlijk wel verantwoordelijk.

24 oktober 2021

Geachte heer/mevrouw Verhoeven,

Ik vind het vervelend dat u in deze situatie zit en wil u hier ook zo spoedig mee helpen.
Om u zo spoedig van dienst te kunnen zijn, heb ik wel uw gegevens nodig.
Ik nodig u dan ook bij deze uit om een mail te sturen naar info@speedcovidtest.nl met als referentie #C2Verhoeven2210.

Er zal alvast intern research gedaan worden waarom u (nog steeds) geen resultaat heeft ontvangen.
In ieder geval hiervoor onze excuses!

Uiteraard zullen we u tegemoet komen en de test vergoeden die u heeft betaald voor de afname op 22-10-2021.

Ik zie graag spoedig uw reactie tegemoet,

~ Levi

Geen uitslag gekregen. Onbetrouwbare club

Moest gaan vliegen (voor werk) dus een PCR test gehaald maar geen uitslag gekregen (ook niet in de spam folder)...en ook geen antwoord wanneer dan wel. Ben vandaag uit wanhoop een spoed PCR ergens anders gaan halen. Weer 100 euro maar wel resultaat. Speedcovidtest dus niet gebruiken als het resultaat belangrijk voor je is. Cowboys zijn het. Ik wil het hier ook niet bij laten zitten maar eerst weer terug zijn.

23 oktober 2021