Op 22-3 een bestelling geplaatst, deze werd rond 8-4 in een deelzending geleverd. Er was nog een artikel waarvan ik, vanwege de deelzending, dacht dat het nageleverd zou worden. Toen ik contact opnam... Toon meer
Ik had wat twijfels vooraf ivm onbekendheid met het bedrijf en had wat vragen inzake het bestelproces. Ik heb vooraf via de mail hierover vragen gesteld en deze werden snel beantwoord. Bestelling ver... Toon meer
Hallo Vorige week zondag 12/11 magnetische tegels besteld en betaald doch niets ontvangen ook geen mail gekregen:wil nazien aub want tbetreft een sintcadeau om op 30/11 te laten afgeven door... Toon meer
Helaas was er iets misgegaan met mijn order. Daarop contact opgenomen met de klantenservice van Het Speelkasteel. Ik had eigenlijk gelijk een reactie van ze terug, waarbij ook gelijk een oplossi... Toon meer
Hebben geleverd wat ze beloofd hebben
De magnatiles waren goed verpakt en…
De magnatiles waren goed verpakt en snel
Verzonden!
Bestelling gedaan voor kleinkinderen…
Bestelling gedaan voor kleinkinderen voor Sinterklaas. DHL kwam regen stortregen. Alles was stuk de doos stuk de spullen stuk DHL aangesproken moest contact opnemen met de leverancier gedaan filmpje foto’s geleverd en wat zegt speelkasteel eigen schuld. Dikke bult. Ik moest de doos opsturen die klets maar kletsnat was de spullen van straat oprapen. Het is verschrikkelijk ben naar de speelgoedwinkel gegaan en heb daar de spullen gekocht. Speelkasteel wil niks vergoeden blijft DHL de schuld geven dat klopt ook wel op zich alleen ik ben hier nu de dupe van. Ik heb geen spullen. Ik moet het betalen wat stuk is. Ik ga hier nooit meer wat bestellen. Het is verschrikkelijk hoe ze met klanten Omgaan. Zandstra
Wel erg dat ik nú beschuldigd wordt van oneerlijke handelen zoals de webshop als reactie schrijft ik weet even niet hoe ik moet reageren sorry maar tegen zoveel oneerlijkheid weet ik niet wat te doen maar zegt veel over speelkasteel

Antwoord van Het Speelkasteel
Perfect!
Makkelijke website met leuke originele items. Snelle verzending. Helemaal top!
Helemaal top
Snelle levering en ook nog een extraatje erbij! Helemaal top!
Alles in orde
Fijne service!
Bestelling was iets verlaat maar snelle reactie op de mail en extra cadeautje toegevoegd voor de vertraging. Top service gehad!
Met watvertraging maar correcte afhandeling
Hallo
Vorige week zondag 12/11 magnetische tegels besteld en betaald doch niets ontvangen ook geen mail gekregen:wil nazien aub want tbetreft een sintcadeau om op 30/11 te laten afgeven door de sint .
Alvast bedankt
Christine Robbe
Korenbloemlaan 19
8400 Oostende
Belgie
Uiteindelijk alles goed gekomen en uiterst tevreden omtrent in hun snelle en correcte antwoorden
Met wat vertraging en een extra geschenkje is de verwachte bestelling gearriveerd
Erg snel geleverd en de producten…
Erg snel geleverd en de producten precies zoals verwacht!
Super snel geleverd en fijne prijs
Super snel geleverd en fijne prijs. Enige nadeel was dat het pakket kapot was bij aankomst. Dit kan echter vooral aan Post NL liggen. De inhoud zelf was niet beschadigd.
Onlangs een aankoop gedaan bij het…
Onlangs een aankoop gedaan bij het Speelkasteel en ik ben ontzettend tevreden! De bestelling was snel binnen en de kwaliteit van het speelgoed is echt top. Mijn kinderen zijn er helemaal weg van en spelen er dagelijks mee. Daarnaast was de klantenservice vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar duurzaam en leuk speelgoed!
Super service en snelle levering!
Snelle levering! Toen ik was vergeten huisnummer in te geven werd ik direct gebeld, na sluitingstijd zelfs! Anders ging mijn pakket niet mee met de avond zending. Super service!
Zeer tevreden over mijn recente aankoop…
Zeer tevreden over mijn recente aankoop bij Het Speelkasteel! Vanaf het moment van bestellen tot de levering was alles tot in de puntjes verzorgd. De service was top: ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en bij vragen reageerde de klantenservice snel en vriendelijk. De verzending was verrassend snel, en de producten zelf zijn van hoge kwaliteit en helemaal zoals verwacht. Kortom, een echte aanrader!