Ik had een onderdeel dat defect was. Ik heb aanvraag gedaan voor een offerte te verkrijgen voor dit onderdeel dit ging allemaal zeer vlot. Ik heb ook telefonisch contact gehad zeer vriendelijke en beh... Toon meer
Waardeloze boormachines voor die prijs 2 jaar oud collega van mij heeft destijds dezelfde gekocht beide defect doen het spontaan niet meer. Gebeld met hun blijkt maar 1 jaar garantie (wat volgens mij... Toon meer
Een diamantboormachine met een boor gekocht en is me enorm goed bevallen! Machine is erg krachtig en werd me ook verteld dat als ie ooit stuk gaat dat ze alle onderdelen op voorraad hebben waardoo... Toon meer
Ik heb een spero luchtcompressor Lownoise 59 dB gekocht een tijdje geleden en er zeer tevreden mee. De decibel is inderdaad laag en we kunnen gewoon binnenshuis met compressor werken. Ze hebben goede... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer netjes en snel geholpen
na aankoop van een diamantboormachine met standaard werd ik teruggebeld of ik de bevestiging van de standaard vergeten was, best handig natuurlijk. werd vriendelijk te woord gestaan en heb goede info gekregen over de boren. De boren heb ik ook gelijk besteld en werden nog snel toegevoegd aan de verzending. Een dag later werd het netjes bezorgd. Spullen uitgepakt en ziet er top uit.
Ik zeg Top
snel geleverd en vriendelijk na een vraag
Ik had de verkeerde onderdelen besteld en na het contact opnemen met de klantenservice kreeg ik advies over de juiste producten voor wat ik wilde bereiken.
Altijd snelle en correcte leveringen, kwaliteit en contact prima!
5 sterren *****
Goede service,
Goede voorlichting, vriendelijke verkoper met verstand van zaken.
Gr De installatie monteur
Een diamantboormachine met een boor gekocht en is me enorm goed bevallen!
Machine is erg krachtig en werd me ook verteld dat als ie ooit stuk gaat dat ze alle onderdelen op voorraad hebben waardoor ik heel makkelijk langs kan rijden om te laten repareren.
Boor ging ook prima door de muur heen zonder tegenslagen.
Dus ik zou dit zeker aanraden bij andere!
Mooi bedrijf werk al jaren met hun beton boren goeie kwaliteit mooie machines goede service ik ben zeer tevreden
Zeer goede en vriendelijke uitleg en service gekregen betreffende nieuwe aardlekschakelaar warmtepomp zwembad. Meerdere malen telefonisch contact en contact via whatsapp met fotomateriaal. Ze hebben mij stap voor stap door het installatieproces geholpen. Toppers.
Ik kan me volledig aansluiten bij de negatieve reviews.
Bestelde een 25mm watergekoelde diamantboor met een schacht van 40cm.
Ik gebruikte de boor voor het boren van gaten in een betonpaal van 10x10cm.
Al na het 2 of 3e gat begon de boor te slingeren en bleek de helft van de diamantkrans te zijn afgebroken direct naast de lasnaad.
Gebeld met het bedrijf, maar kreeg te horen dat dat het gebruikers risico was.
Met andere woorden: "Je hebt dikke vette pech."
Kon met veel moeite 20% korting krijgen op een nieuwe boor.
Ben ervan overtuigd dat de boren van inferieure kwaliteit zijn.
Één ding is zeker. Ik koop nooit meer iets bij dit bedrijf en ik hoop dat anderen mijn voorbeeld zullen volgen.
Want degene die hier geen gehoor aan geeft zal gegarandeerd ook problemen gaan ondervinden wanneer er een defect optreed. Want die kans is namelijk heel erg groot met boren van deze bedenkelijke kwaliteit.
Reactie op de opmerking van dhr. Witteveen.
Het is triest om te lezen dat hij er klakkeloos van uit gaat dat een particulier ook een niet deskundige gebruiker is.
Maar daar slaat hij de plank compleet mis. Ik heb al maar dan 50 jaar ruime ervaring op het gebied van beton, glas, metaalbewerking, bouwwerkzaamheden en machinebankwerken.
Met andere woorden, ik ben heel breed georiënteerd en gespecialiseerd.
Ik ben een vakman. Alleen omdat ik u verteld heb dat ik als vrijwilliger deze boorwerkzaamheden uitvoer voor mijn sportvereniging, heeft bij u de indruk gewekt dat ik niet deskundig ben.
Daarom heb ik deze boor zelf maar weer gerepareerd, gelast en afgedraaid. Daarna heb ik nagenoeg de gehele klus nog af kunnen maken. Dat waren nog ca. 70 gaten, daar waar de boor in nieuwstaat al brak bij het 2e of 3e gat.
Ik heb hem nu voor de 2e keer gerepareerd en de klus kunnen afmaken.
Jammer is echter dat me dat telkens een klein uur extra werk kost.
Het lijkt er op dat bij het bedrijf dat de boren maakt bij oplassen van de boorkrans iets mis is gegaan, omdat de krans pal naast de las is afgebroken.
Maar blijft triest dat Witteveen er maar zo vanuit gaat dat een particulier een onkundige is en dan ook nog een mail stuurt waar hij wel even bij mij langs wil komen om dat onder 4 ogen met elkaar te bespreken. En van mij eist dat ik binnen 48 uur de review moet verwijderen.
Daar wordt ik warm nog koud van, maar geeft wel aan tot hoe ver dit heerschap wil gaan.
Aanvulling op de laatste reactie van dhr Witteveen.
Als dhr Witteveen zich iets anders had opgesteld toen ik hem voor de eerste keer belde over de afgebroken boorkrans had ik hier niet zo'n punt van gemaakt. Ik stel alleen vast dat tijdens dit gesprek Witteveen al direct voornemens was en ook niet/nooit van plan was enige vorm van garantie te verlenen. Hij kwam meteen al met verwijten in mijn richting en zoals wij dat hier in Twente noemen: "Een grote blaaskaak."
Hoe het ook zij. Ik zet een punt achter deze zaak, maar hoop dat iedereen de moeite neemt om deze correspondentie goed te lezen en daaruit hun eigen conclusie trekken.
Was getekend, Berend ten Dam

Antwoord van Spero
Medewerker klantenservice is een vreselijke zak! Zit ‘r niet om te helpen maar om problemen op te werpen en daarbij bijdehante denigrerende praatjes te houden. Ik sla dit bedrijf voortaan over, ik adviseer hetzelfde te doen.

Antwoord van Spero
Spero beweerd topkwaliteit te verkopen. Helaas zijn de boren niets waard.
De tanden zijn er plots allemaal afgebroken.
Volgens hun klantendienst helemaal normaal. Schuld van de gebruiker.
Je mag niet boren in beton met staal of kiezels. Nochtans zegt hun site dat de boor geschikt is voor gewapend beton.
Blijf er weg en investeer in een a merk boor.

Antwoord van Spero
Walgelijke productkwaliteit. De boor van 82 mm brak in 2 stukken tijdens de eerste 2 minuten van gebruik. Het slagmechanisme werd niet gebruikt. Alleen rotatie. Foto op aanvraag.
NOOIT meer zaken doen!!!
Rot kwaliteit! Rot klantendienst..
OPLICHTERS!!!