Spiritium Cocktails Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilling til levering primo juni. Ingen levering. Da jeg rykkede for levering, fik jeg først nogle søforklaringer men efter jeg stillede krav om afsendelse inden for 3 dage, hørte jeg intet. Jeg fik... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været kunder i flere år. Det startede under Corona, hvor vi tegnede en månedscocktailabonnement. Det er vi fortsat med, det totalt fantastisk voksen forkælelse at få den pakke hver måned, som... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk service. Vi har bestilt årets julekalender. Da vi modtog pakken var en lille flaske desværre smadret. Jeg skrev en mail med billeder til kundeservice og fik hurtigt svar. Fik hurtig... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid dejlige forskelige velsmagende cocktails og super nemme at lave👍🏻🍹🍹 Smager “ desværre” altid af mere!😉😄 Bruger tit en kasse til værtinde- gave🥰 til stor Lykke. Meget flot pakket.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Slijterij

Over Spiritium Cocktails

Geschreven door het bedrijf

Udforsk en verden af eksklusive cocktails! Spiritium Cocktails er et cocktailkoncept, som gør det nemt og sjovt for alle at lave lækre cocktails derhjemme.

Cocktailpakker fra Spiritium Cocktails leveres direkte til dig og indeholder alle ingredienser, til at lave seks til otte cocktails af høj kvalitet, med simple trin-for-trin instruktioner til at kreere og servere cocktailene.

Hver måned udvikler vi en ny cocktail, som du får adgang til som medlem af cocktailklubben, med lokale og eksklusive ingredienser, så du nemt kan gå på opdagelse i en verden af spændende cocktails - måned efter måned. Cocktailklubben byder også på et hav af unikke medlemsfordele, udover lækre cocktails.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God kvalitet

Hurtig levering, og god kvalitet af varene

9 oktober 2023

Antwoord van Spiritium Cocktails

Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Godt at høre det kom hurtigt frem og kvaliteten er i top 🍹

Høj klasse

Som altid leveres den aftalte kvalitet til den aftalte tid.
Priserne også gode i forhold til kvaliteten

8 oktober 2023

Antwoord van Spiritium Cocktails

Mange tak for din anmeldelse 😁 Skønt at høre, at kvalitet, pris, service og levering bare alt sammen spiller 🙌

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hurtigere ekspedition

Hurtigere ekspedition, havde bestilt med det samme, den kom til salg. Det tog nærmest 3 uger, inden den blev sendt.

6 oktober 2023

Antwoord van Spiritium Cocktails

Tak for din anmeldelse og tak for bestillingen af adventskalenderen 😊

Adventskalenderen har været som forudbestilling, hvor vi inde på produktet har forsøgt at skrive i toppen og bunden, at vi sender den ud fra den 16. oktober. Så har du allerede modtaget din, er du faktisk en af de heldige, som har fået den før tid 🎁
Vi beklager selvfølgelig, hvis du har ventet på et produkt, som har været til forudbestilling.

God fornøjelse med cocktailene 🍹

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service.
Vi har bestilt årets julekalender. Da vi modtog pakken var en lille flaske desværre smadret. Jeg skrev en mail med billeder til kundeservice og fik hurtigt svar. Fik hurtig sendt og leveret ny. Fuld tilfredshed med den helt perfekte og hurtige service. Jeg vil anbefale Spiritium Cocktails til alle.

5 oktober 2023

Antwoord van Spiritium Cocktails

Tusind tak for anmeldelsen 🙌 Vi er rigtig glade for at høre, at vi vores service er i top, selvom I var uheldige med en ødelagt pakke i første omgang. Rigtig god fornøjelse med cocktailene 🍹

Gode drinks

Gode drinks. God service. Nemt.

2 oktober 2023

Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Skønt at høre cocktailene bliver nydt 🍹

Altid en fornøjelse 👍

Altid en fornøjelse 👍
Lækre produkter, super god service og hurtige tilbagemeldinger ved spørgsmål.
Kæmpe anbefaling herfra

2 oktober 2023

Antwoord van Spiritium Cocktails

Tusind tak for anmeldelsen 🍹 Dejligt at høre det spiller med cocktails og service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker indpakning og dejlige…

Lækker indpakning og dejlige råvarer/ingredienser. Levede helt op til forventningerne.

18 september 2023

Antwoord van Spiritium Cocktails

Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Dejligt at høre at alt levede op til forventningerne 🍹

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid spændende at modtage en pakke fra…

Altid spændende at modtage en pakke fra spiritium. Og altid god service 😄

31 augustus 2023

Antwoord van Spiritium Cocktails

Tusind tak for anmeldelsen - vi er rigtig glade for at service cocktailene bare spiller 😁

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En enkelt del af leverancen var…

En enkelt del af leverancen var smadret, og erstatning blev straks leveret. Venlig telefonisk kundeservice og hurtig levering.

8 augustus 2023

Antwoord van Spiritium Cocktails

Mange tak for din anmeldelse! 🙌
Man skal selvfølgelig have gode oplevelser med vores pakker, så vi erstatter altid 🤓 Godt den kom sikkert frem anden gang.

Fedt koncept

Nemt, spændende og smagfuldt.
God kundeservice, gode råvarer og spændende opskrifter

Antwoord van Spiritium Cocktails

Af hjertet tak for din anmeldelse 😁
Vi er rigtig glade for at høre, at det hele i konceptet bliver spiller 👏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre og forskelligartede drinks.

Lækre og forskelligartede drinks.
Vi bruger det både til privathygge og til velkomstdrinken i festligt lag.

Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Skønt at høre cocktailene bliver nydt, og både til at forkæle sig selv, men også hygge med andre 🍹

Fremragende cocktail kasse!

Gode ingredienser, personlig betjening og gode folk!

Antwoord van Spiritium Cocktails

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌
Dejligt at høre det hele bare spiller på tværs af cocktails og service 🙏

Lækre drinks.

Lækre drinks.
Hurtig levering

19 juli 2023

Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Dejligt at cocktailene blev nydt og kom hurtigt og sikkert frem 🍹

God oplevelse

Hurtig og sikker levering. Fantastisk godt pakket.
Første gang vi prøver. Månedens cocktail - Tropical Storm - smagte lækkert.

16 juli 2023

Tusind tak for anmeldelsen 👏
Dejligt at høre cocktailen blev nydt og pakken kom sikkert frem 🍹

Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Vi er glade for at høre, at koncept nydes 🍹

Super cocktails 🍸🧃🍸🧃

Har haft en super god oplevelse med Spiritium Cocktails.
Efter ca. 3 år. Trænger vi bare til en lille pause 👍👍👍

2 juli 2023

Tusind tak for anmeldelsen 🙌
Skønt at høre I har nydt cocktailene igennem flere år - det værdsætter vi virkelig 🍹

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gennemført lækkert og super god service

Simpelthen gennemført og fyldt med fantastiske oplevelser! Cocktails'ne smager super lækkert, opskrifterne er super nemme at følge, også selvom man bare er amatør, og det er så fantastisk at i bruger råvarer fra danske producenter! Jeg har opdaget så mange nye producenter jeg aldrig havde hørt om.
Derudover er de super engagerede og de svare super hurtigt hvis man har spørgsmål.
Så hvis man elsker cocktails og gerne vil prøve noget nyt og spændende, så kan jeg varmt anbefale Spiritium Cocktails!
Topkarakter herfra! :)

2 juli 2023

Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Tak, tak, tak for de rosende ord om både cocktails, koncept og service - det betyder alt for os! 🍹

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.