Top!
Snel geleverd en een handgeschreven berichtje bij mijn bestelling! Echt top.
Sportvoeding met top merken als Powerbar, Maxim, EAS, SiS, Multipower en gratis advies
Hoofdstraat 38, 7625 PE, Zenderen, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Snel geleverd en een handgeschreven berichtje bij mijn bestelling! Echt top.
Snelle levering, fijne kwaliteit qua kleding.
Bidon is handig door de grote opening.
Supplementen gebruik ik alleen bij lange tochten maar wel altijd van sportvoedingwebshop.
Mijn ervaring met Sportvoeding Webshop was ronduit teleurstellend. Vanaf het moment van bestellen ging alles mis. De website is onduidelijk en rommelig, waardoor het lastig is om de juiste producten te vinden. Na eindelijk mijn bestelling te hebben geplaatst, duurde het absurd lang voordat ik mijn pakket ontving, ondanks dat ze snelle levering beloven. Toen mijn bestelling eindelijk aankwam, bleek deze ook nog eens incompleet.
De kwaliteit van de producten die ik wél ontving, liet bovendien veel te wensen over. Het leek alsof ik iets had gekregen dat al maanden in een magazijn had gestaan. De smaak van de supplementen was ronduit slecht, en ze hadden nul effect op mijn trainingen. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik nauwelijks respons. De paar keer dat ik wel antwoord kreeg, was het kortaf en absoluut niet behulpzaam.
Ik had gehoopt op een betrouwbare winkel die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft, maar Sportvoeding Webshop stelt op alle fronten teleur. Ik raad deze winkel absoluut niet aan. Bespaar jezelf de frustratie en kies voor een andere aanbieder!
Suiker kun je ook in de winkel kopen (troep) Verkeerde levering gehad, ik wacht nog steeds op een reactie terug na 2 weken. Plus de gratis Bidon is ook niet geleverd.. Meest slechte service die ik ooit ben tegengekomen. Telefoon word niet opgenomen en de mail niet beantwoord.
Nogmaals contact gemaakt deze keer wel antwoord (blijkbaar was bijna iedereen op vakantie) en mijn klachten zijn verholpen door middel van compensatie.
Ik heb mijn geld terug van de niet ontvangen energie repen en de bidon is mij ook nageleverd plus een extra bidon van 750ml. Uiteindelijk tevreden met de service die mij geleverd is al duurde het even. Verder was de levering beiden keren prima.
Verder ook een klacht over te veel suiker in de bars en wie weet komt er zelfs een nieuwe bar, ben zeer benieuwd.
Levering naar Belgie vlot verlopen, verpakking in orde. Degelijke webshop, bedankt.