Lækker mad, dygtige unge mennesker, der har styr på restauranten. Intet at klage over.
Lees wat reviewers zeggen
Vores første pizzaer blev modtaget med lidt skuffelser. Bundene var alle bløde og seje. Når man kalder sig "Spröd", bør man have styr på bundene. Man kunne godt smage at der var gode råvare på pizza... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Man kan aldrig gå galt i byen med et besøg på Spröd! Maden smager altid rigtig skønt! Man skal dog være opmærksom på, at man ikke får meget mad for pengene - rent volumemæssigt. Jeg elsker deres... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi laver pizza af bedste mulig kvalitet, med fokus på økologi og bæredygtighed.
Contactgegevens
Rosenvangs alle 214, 8270, Højbjerg, Denemarken
- kontakt@sprod.dk
- sprod.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
En helt igennem elendig omgang
En helt igennem elendig omgang. Bestilte 4 forskellige pizzaer og alle smagte elendigt. Ingredienserne smagte dårligt og var af ringe kvalitet. Dejen var sej og blød. Slet ikke sprød. Pølsen var alm spegepølse?? Jeg har aldrig fået så dårlig pizza før.

Antwoord van Sprod
Dyrt men godt!
Man skal dog være opmærksom på, at man ikke får meget mad for pengene - rent volumemæssigt. Jeg elsker deres mad, men jeg synes fx ikke, deres burgere er super store, hvorfor jeg altid køber ekstra ‘fritter eller lignende.
Udover dét kan jeg kun anbefale stedet!
Fantastisk lækkert lille pizzaria
Meget lækkert lille pizzaria, der bare oser af “lækkerhed”, når man træder ind af døren. Fedt med udsyn til stenovnen og brændende ild. Jeg har nu spist hos jer 4 gange og pizzaen har siddet lige i skabet HVER gang. Elsker den lækre kant, og man kan bare smage det er godt kvalitet. Skønt de ikke driver med olie som de gør på mange pizzariaer.
Louise og Søren er mine klare favoritter, specielt Louise er ud over det sædvanlige - en meget lækker og nytænkt pizza 🙌🏻🙌🏻
Jeg kommer igen og igen og igen
Godt arbejde 💪🏼😊
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Vi bor i Åbyhøj, så turen til Højbjerg for at hente Pizza synes ikke oplagt. Vi fik dog varmt anbefalet Sprød, så vi gav den forsøget.
Turen til Højbjerg for at hente pizza synes nu ligegyldig, vi kører den med glæde for byens absolut bedste pizza og det burde du også gøre!
Spröd er klart turen værd fra centrum…
Spröd er klart turen værd fra centrum af Aarhus til Højbjerg. Fra nu er det go-to stedet når menuen står på lækre italienske pizzaer! Og man kan ikke andet end blive glad når man kommer ind og ser den store pizzaovn, hvor der er fyret op med træ.
Udseende, smag og duft er 5 ud af 5!
Aarhus' bedste pizza
Rigtig lækker pizza.
Pizzadejen er lækker og råvarerne er tydeligvis af god kvalitet.
Det er pizzaer på et højt niveau.
Kan klart anbefales.
Der er mange pizzeriaer i Aarhus der er…
Der er mange pizzeriaer i Aarhus der er gode - Spröd var dog en oplevelse jeg ikke lige glemmer foreløbig. Vanvittige råvarer kombineret med den vildeste skorpe jeg til dato har smagt 5/5 fra Christensen
Man skal uden tvivl tage turen fra midtbyen for at hente sin pizza i Højbjerg!!!
Pizza udover det sædvanlige
Jeg har ikke andet end ros til Spröd’s lækre pizza. Det er virkelig pizza i høj kvalitet og i en liga for sig. Palle med oksekød og Vibeke med tomat og mozzarella er klare favoritter. Der er taget højde for fyldet på hver enkelte pizza og sammensætningen af fyld er helt unik og smager ualmindeligt lækkert.
Klar anbefaling herfra... og til den søde tand, så er tiramisuen virkelig også en smagsoplevelse værd😉
Helt igennem fantastiske pizzaer
Helt igennem fantastiske pizzaer. Perfekte bunde, dejlig smagtfulde.
Dejligt med et sted, der går op i økologi, dyrevelfærd og ikke mindst bæredygtighed.
Kan kun anbefale Spröd by Bojesen.
Pizzaen var blød og sej.
Pizzaen var blød og sej 15 min. Efter den var kom ud af deres ovn. Fyldet var fint men pizzaen var ikke pengene værd.
Dejlig overraskelse!
Kom her til aften ind for at hente et menukort og lige kigge det nye pizza sted ud. Lækkert indrettet og super god service. Hey... kunne du ikke tænke dig en pizza spurgte de. De havde netop bagt en lækker Sven med kartoffel, gedeost, rosmarin, grøn chili og havsalt. Den smagte skønt. Tak for mad og tak for god service. Havde ikke forventet at få en gratis pizza. God stil !!! Jeg vender 100% tilbage inden længe.
Lees meer over geverifieerde reviews.