Badkamerwisser voldoet absoluut niet aan verwachtingen; de helft van de wisser doet vrijwel niets, terwijl de andere helft vreselijk streept, ongeacht hoe hard je er op drukt. Het enige positieve is d... Toon meer

Super snelle reactie , alleen door slordigheid van dhl kreeg ik mijn pakket niet op Tijd, maar zonder twijfel werd mijn pakketje opnieuw gestuurd , alleen kwam het door de feestdagen te laat aan ,ik... Toon meer

Snelle verzending, fijne producten, zeer tevreden dus. Muurwisser en doek werken perfect. Mooi design, ook de vloerwisser ziet er prachtig uit. Staat mooi in onze nieuwe badkamer. Enige kleine nade... Toon meer

Snelle levering Goed product Mooi design Top kwaliteit Voor een wisser aan de prijzige kant maar een absolute aanrader! Gaat jaren mee

1. Sanitairwinkel
  2. E-commerceservice
  3. Toiletbenodigdhedenwinkel

De badkamer is misschien niet de grootste kamer in huis maar je brengt er meer tijd door dan je denkt. De badkamer moet een plek zijn waar lichaam en geest tot rust kunnen komen. Met de producten van sswoss kunt je genieten van comfort en welzijn.

4,5

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Geweldige doeken.

5 september 2023

Beste Jeanet,

Leuk om te horen dat je onze droogdoeken geweldig vindt.
Heel veel plezier ermee.

Bestelling verloren gegaan bij DHL

Bestelling verloren gegaan bij DHL, Swoss heeft dit keurig behandeld door een eigen onderzoek en mij gewoon een andere gestuurd

6 september 2023

Beste Jan Hein,

Dank voor het achterlaten van deze review! Wat goed om te horen dat we alles netjes hebben afgehandeld. Heel veel plezier met je aankoop!

De Max

Zou het aanraden

15 augustus 2023

Beste Bianca,

Wat een mooie 5 sterren review! en wat fijn om te horen dat je onze producten zou aanraden!

Drogen goed!!

De volgende dag al in huis!! De doeken doen wat je ervan verwacht!! Prima

29 augustus 2023

Beste Petra,

Super bedankt voor jouw 5 sterren review! Wat fijn en leuk om te horen dat onze droogdoek Deluxe goed bevalt! Heel veel plezier met je aankoop.

Superfijn 👍

Handig en maakt perfect droog

27 augustus 2023

Beste G,

Fijn gebruiksartikel

Heel goed bedrijf. Doet wat het beloofd.

3 september 2023

Beste Tine,

Bedankt voor uw recensie! Wij zijn erg blij om te zien dat u ons vijf sterren geeft.

Wij hopen u snel weer terug te zien!

Beste Klijsen,

Super bedankt voor het achterlaten van deze 5 sterrenreview! Fijn om te horen dat je blij bent met onze droogdoeken deluxe en wisser. Heel veel plezier met je aankoop.

Op tijd geleverd

20 augustus 2023

Beste J.A,

Dankjewel voor jouw 5 sterrenreview! Fijn om te horen dat alles op tijd is geleverd.

Geen mening

Geen mening, dus geen review

4 augustus 2023

Beste C,

Ondanks dat je geen mening hebt zijn we blij dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Dank hiervoor!

"De webshop voor al jouw badkamer accessoires"

Wist goed, beetje aan de smalle kant

Goede trekker, had voor mij wat breder gemogen

19 augustus 2023

Beste Kees,

Dank voor het achterlaten van deze review! Leuk om te horen dat de douchewisser fijn in gebruik is. Nog veel plezier met je aankoop.

Product voldoet aan verwachting

Product voldoet aan verwachting. Levering mocht iets sneller

17 augustus 2023

Antwoord van sswoss

Beste Quarles, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze 4 sterrenreview. Fijn dat ons product aan al je verwachtingen voldoet.

"De webshop voor al jouw badkamer accessoires"

Droogdoek doet wat is beloofd.

Bestelling snel ontvangen en droogdoek werkt zoals beloofd. Wij zijn er tevreden mee.

26 augustus 2023

Beste André,

Dank voor jouw 5 sterrenreview! Goed om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd en alles naar wens is.
Veel plezier met je aankoop.

"De webshop voor al jouw badkamer accessoires"

Snelle levering, alles in orde

2 augustus 2023

Beste Rita,

Heel erg dank voor jouw review. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest. Nog veel plezier met je aankoop.

"De webshop voor al jouw badkamer accessoires"

SSWOSS badkamer wisser, mooi, maar geen topper

In twee delen, deel 2 eerst!
2. Als u deel 1 hieronder leest, Swoss benaderde me na deze recensie vrijwel meteen en zorgde voor een nieuwe wisser die dezelfde dag werd opgestuurd en het TOP doet! Wat wens je nog meer als consument?
Dus prijs prestatie: GOED! (nu nog een iets bredere variant)
Ik ga nu ook hun Microvezel doek Deluxe bestellen!

1. Goede marketing (mooi beeldmateriaal) en snelle verzending. De aangeschafte badkamer wisser is prima, maar geen topper (onze wisser heeft bij levering een paar onvolkomenheden - de strip is op twee plekjes licht geribbeld) waardoor er toch wat streepjes op het glas achter blijven. Tevens had wat mij betreft de wisser wat breder mogen zijn om een groter oppervlak te bestrijken. Prijs, prestatie, acceptabel.

7 augustus 2023

Beste Steeph,

Dank voor jouw eerlijke review! Goed om te horen dat alles op tijd is geleverd. Daarnaast hoort het rubber glad te zijn zodat alles streeploos droog kan worden gemaakt. Graag komen we met je in contact om te kijken naar een oplossing. Zou je ons een mail kunnen sturen?