Mijn bestelling was zoekgeraakt bij Post.nl. Er werd zonder een probleem een nieuw pakketje naar mij toegestuurd, met daarnaast nog een leuke korting. Dit is super opgepakt. Dank je wel hiervoor.
Bij een iets te late levering keurig berichtje dat de bestelling wat later komt. De producten zelf waren die paar extra dagen wachten meer dan waard.
Heel mooi bordje, goede kwaliteit. Geen geplakte letters maar echt gedrukt. Ondanks extra betaling voor snelle levering duurde het toch bijna een week. Maar die oorzaak kan ook bij PostNL liggen wel... Toon meer
Ik heb een ingelijste foto van de binnenstad van Utrecht gekocht bij Stadsetrots. Aangezien wij 6 dagen op vakantie gingen en de levertijd dus krap werd , werd de foto eerder verstuurd . Echt een... Toon meer
Met Stadsetrots combineren we onze passie voor ondernemen met onze liefde voor de stad. Met onze kenmerkende stedelijke producten willen we mensen ook de kans geven om hun trots te laten zien voor hun stad of sportprestaties! We hebben producten ontwikkeld die van hoogwaardige kwaliteit zijn, waar jij trots op kan zijn!
Jacob Canisstraat 5, 6521HC, Nijmegen, Nederland
Vraagt klanten om een review
Super service! Snelle levering en precies zoals beschreven. Ik ben heel tevreden en blij!

Antwoord van Stadsetrots
Heel vriendelijk contact via Instagram en snelle levering!

Antwoord van Stadsetrots
Super leuke tegeltjes van Maastricht, maar ook van andere steden. Snelle en zorgvuldige verzending en vlotte response.
Echter 1 puntje van kritiek is dat de witte tekst op het rode tegeltje nauwelijks te lezen is. Da's erg jammer, houd hier rekening mee, mocht je willen bestellen. Dit is gemeld en zou worden aangepakt. Maar goed, ik heb nu dit tegeltje. 🤔
En ja hoor, ik heb een nieuw tegeltje gekregen, waarop de tekst heel duidelijk is. Hier worden de reviews nog opgepakt, besproken en naar volle tevredenheid afgehandeld en SERVICE nog met hoofdletters, hoog in het vaandel staat!
TOP, dank voor alle moeite! Ik was al blij en ben nu super blij!!

Antwoord van Stadsetrots
Vriendelijke communicatie. Erg mooie tegeltjes. Echt een mooi aandenken aan de Nijmeegse Vierdaagse.

Antwoord van Stadsetrots
Mooi cadeau! Ontvanger was er ook blij mee. Helaas wel door postnl het cadeau te laat moeten geven, ondanks extra betaald te hebben voor spoedlevering. (Dit lag bij postnl, niet bij stadsetrots).

Antwoord van Stadsetrots
Had voor mijn man, die de 4dgs liep, een routeposter inclusief lijst besteld als aandenken. Werd mooi op tijd en al mooi ingepakt bezorgd.A4 poster zelf zag er ook prima uit!👌
Uitstekende kwaliteit van het tegeltje, aanrader als je een persoonlijke herinnering van de 4Daagse wilt.

Antwoord van Stadsetrots
Tegeltjes zien er leuk uit!! Goede kwaliteit! Gezellig staan ze op de vensterbank. Moest wel even zoeken naar het juiste adres waar ik het pakje kon ophalen! Goede service en snelle levering! Erg tevreden!

Antwoord van Stadsetrots
Het tegeltje was precies zoals verwacht en mooi afgewerkt! Een mooie herinnering van een mooie prestatie, dank je wel!!

Antwoord van Stadsetrots
Mooie afwerking en kleuren en een whatsapp naar mij om te informeren of de tekst in orde was👌
Jammer dat de post er zolang over doet🫣maar helemaal tevreden met het resultaat

Antwoord van Stadsetrots
Super snelle levering, heel leuke tegel voor de Vierdaagse.

Antwoord van Stadsetrots
Het ziet er super leuk en mooi uit. Het is ook super netjes geleverd.

Antwoord van Stadsetrots
super leuke tegeltjes! met handige mini ezel om de tegel op te zetten. Goede prijzen, top service!

Antwoord van Stadsetrots
PostNL levert al dagen het pakketje niet af. Stadsetrots vindt dit ook niet kunnen en komt de bestelde tegeltjes alsnog persoonlijk bij mij afleveren!!
Snelle levering en product is precies zoals op de foto.

Antwoord van Stadsetrots
Super leuke tegeltjes en goede communicatie over de bezorging! Ik ben heel erg tevreden!