Mijn bestelling was zoekgeraakt bij Post.nl. Er werd zonder een probleem een nieuw pakketje naar mij toegestuurd, met daarnaast nog een leuke korting. Dit is super opgepakt. Dank je wel hiervoor.
Bij een iets te late levering keurig berichtje dat de bestelling wat later komt. De producten zelf waren die paar extra dagen wachten meer dan waard.
Heel mooi bordje, goede kwaliteit. Geen geplakte letters maar echt gedrukt. Ondanks extra betaling voor snelle levering duurde het toch bijna een week. Maar die oorzaak kan ook bij PostNL liggen wel... Toon meer
Ik heb een ingelijste foto van de binnenstad van Utrecht gekocht bij Stadsetrots. Aangezien wij 6 dagen op vakantie gingen en de levertijd dus krap werd , werd de foto eerder verstuurd . Echt een... Toon meer
Met Stadsetrots combineren we onze passie voor ondernemen met onze liefde voor de stad. Met onze kenmerkende stedelijke producten willen we mensen ook de kans geven om hun trots te laten zien voor hun stad of sportprestaties! We hebben producten ontwikkeld die van hoogwaardige kwaliteit zijn, waar jij trots op kan zijn!
Jacob Canisstraat 5, 6521HC, Nijmegen, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heel mooi bordje, goede kwaliteit. Geen geplakte letters maar echt gedrukt.
Ondanks extra betaling voor snelle levering duurde het toch bijna een week. Maar die oorzaak kan ook bij PostNL liggen wellicht?

Antwoord van Stadsetrots
Mooie foto van de Oudegracht en de Domtoren, de verkopers hielden mij op de hoogte i.v.m. de levertijd en hun vakantie. De lijst met de poster kwam keurig op tijd aan en was zeer goed verpakt.

Antwoord van Stadsetrots
Mooi tegeltje van ' kowet' besteld. Prima. Pluspunt was de uitstekende verpakking waarin t tegeltje werd verzonden.

Antwoord van Stadsetrots
2 x bericht van PostNL dat het bezorg moment niet is gehaald. Bezorg moment tussen 8:00 en 18:00 uur gepland en twee keer niet gehaald.
Uiteindelijk toch goed gekomen👍

Antwoord van Stadsetrots
Wederom erg mooie tegeltjes 😍.
Snel geleverd en goed verpakt.
Meteen een derde bestelling gedaan als cadeautje.

Antwoord van Stadsetrots
Na de halve marathon van Nijmegen is dit een leuk aandenken. Het feit van de snelle levering, zeer nette verpakking, en eenvoudige personalisatie maakt het een must have.

Antwoord van Stadsetrots
Snelle levering. Zag er netjes verpakt uit. Leuke aanbieding. Goede kwaliteit van het product

Antwoord van Stadsetrots
Goede service, prettige communicatie en snelle levering.

Antwoord van Stadsetrots
Snelle levering (2 dagen) en prettig app contact. Werd gewezen op verkeerd doorgeven van het adres en nog mooi aangepast

Antwoord van Stadsetrots
Geheel gepersonaliseerde kaart van de 50ste editie van de halve marathon van Egmond mogen ontvangen. Was voor mij en onze dochter een mijlpaal:haar eerste en mij laatste maar wel samen 50 halve marathons 😄👊

Antwoord van Stadsetrots
Als er 1 bedrijf is dat een goede review verdient dan is het Stadsetrots. Onze bestelde kaart van Nijmegen bleek niet helemaal naar onze wens en werd zonder pardon vervangen. Keurig ingepakt en verpakt. Iets om oprecht trots op te zijn.

Antwoord van Stadsetrots
Heel mooie foto-poster ontvangen van Stadse Trots, Snelle levering, goed verpakt en ziet er degelijk uit. Ik ben er super blij mee. Dankjewel!

Antwoord van Stadsetrots
Vorige week een prachtig schilderij binnengekregen van Stadse Trots. Heel erg bij mee, het zat mooi ingepakt en is van zeer goede kwaliteit. Super bedankt!
Groetjes van een zeer tevreden klant!👍

Antwoord van Stadsetrots
Ze zijn snel met reageren.
Het is hele mooie Stevenstoren, mooi ingelijst en verpakt.
Ben er zeer tevreden mee

Antwoord van Stadsetrots
wij hebben dit stadion cadeau gegeven aan onze zoon , hij was er heel blij me het hangt nu naast een nec shirt .
we hebben hem niet blijer kunnen maken als met dit cadeau hetis een echte necer.

Antwoord van Stadsetrots
Posters op mooi dik papier. Zelfs de aanvraag voor een sportposter die niet op de site stond deden ze hun best om die te kunnen maken/drukken.