Ik wilde onderstel met aangepaste maten. Tafelpoot U Massief. Eerst even gebeld voor advies. Super aardige man aan telefoon. Daarna bestelling geplaatst. Door drukte zou de levering wat langer dur... Toon meer
Deze mooie set tafelpoten aangeschaft, het past precies onder het essenhouten tafelblad. Kwestie van voorboren en zo monteren. We zijn lang opzoek geweest naar iets unieks, de gedraaide X is echt gaaf... Toon meer
de tafelpoot is echt super qua vorm maar ook gelast ben zeer tevreden ,enigste min punt is de hoogte deze is al net zo hoog als de bestaande tafel nu is de tafel dikte van blad hoger effe wennen. Vele... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Stalen-tafelpoten.nl is de webshop voor alle industriële tafelpoten, stalen meubels, kastenframes, maatwerk en nog veel meer!
De draai 3-55, 9076 PD, Sint Annaparochie , Nederland
- 0851303821
- info@stalen-tafelpoten.nl
- stalen-tafelpoten.nl
Snelle levering, mooi product
Door mijn bestelling te moeten…
Door mijn bestelling te moeten annuleren werd mijn betaling correct terug gestort
Dit had te maken met dat de bestelling niet voorradig was
Zeer mooie eettafel
Goede service en een mooie eettafel van zeer goede kwaliteit! Goed vakmanschap tegen een hele goede prijs.
Geweldig resultaat!
Het heeft even geduurd voordat ik deze review kon plaatsen. Door familieomstandigheden is me dat niet eerder gelukt. De tafelpoot is bevestigd. We hebben met 4 sterke mannen de tafel omgedraaid. Het tafelblad was behoorlijk zwaar en de tafelpoot verdiende extra aandacht bij het omdraaien door het bijzondere model.
Het resultaat is boven verwachting.! Zo geweldig mooi geworden 😊 Dank voor de keurige afwerking van de tafelpoot en het bezorgen. Dikke pluim voor de medewerkers van dit bedrijf 👌
Mary-Ann Pos en Jan van Slooten
Wij zochten stalen poten onbehandeld
Wij zochten stalen poten onbehandeld, op jullie site, meteen besteld en snel bezorgd!
Werd netjes
Werd netjes, via een mail ,op de hoogte gebracht wat de data van levering zou worden.
Een half uur voor aankomst belde ze dat ze er aan kwamen en alles werd keurig afgeleverd.Werd daarbij vriendelijk geholpen.
Mooie en stevige stalen frame.
Mooie stalen frame en zeer keurig bezorgd. Gekozen voor het frame Milwaukee zonder een verf of laklaag, zelf met een blanke lak afgewerkt. Frame mooi recht en lasnaden waren perfect gelegd.
Mooie kwaliteit voet
Wij hebben een Alaska medium besteld. Dit is echt een mooie tafelpoot. Zeer goede kwaliteit en staat mooi onder het rond eikenblad. Bestellings en bezorgings proces prima op oorde.
Goede en snelle service
Vragen werden snel beantwoord. Super mooi product en snelle levering. Wij zijn er super blij mee, een echte aanrader!
Snelle service en top kwaliteit
De bestelde tafelpoot is van goede…
De bestelde tafelpoot is van goede kwaliteit en werd netjes op tijd afgeleverd.
Mooie materialen,mooi in elkaar gelast…
Mooie materialen,mooi in elkaar gelast , netjes bezorgd door een aardige chauffeur , betaling vooraf was prima.
Goeie prijs-kwaliteit, meer opties dan anderen.
Levering duurt misschien iets langer, maar dat vind ik normaal en geen probleem voor goeie kwaliteit met meer opties dan andere bedrijven. Zorgzaam verpakt aan huis geleverd. Vlotte communicatie bij vragen.
Mooie poot
Mooie poot, netjes geleverd, behulpzaam. Alleen de schroeven ed. die ik besteld had zaten er niet bij. Maar de chauffeur had nog het eea in de auto liggen.