De eigenaar kwam na even een mail te sturen de Steps zelf aan huis brengen. Ook nog even gepraat en veel uitleg gekregen. Zeer goede indruk. De Steps werken prima. Ze zijn grotendeels al in elkaar g... Toon meer
Mooie degelijke step die ook nog eens probleemloos over straat mag rijden Hernia wel even wennen vanwege de achterwiel aandrijving en de stepondersteunig maar prima ding Ik geef 4 sterren omdat de... Toon meer
Pro's/ Het werkt prima nadat je uitvogeld hoe de versnellingen werken. Heerlijk om in de zomer te gebruiken, het is legaal zo je kan er geen boete voor krijgen. En het is heel chill om verlichting... Toon meer
Zoals u wellicht al hebt vernomen is de elektrische step overal in de wereld een enorme hype, behalve in ons land. Het is namelijk niet toegestaan en zelfs strafbaar om met de elektrische step op de openbare weg te rijden. StapStep maakt elektrisch steppen mogelijk! Door elektrisch te steppen, met ondersteuning rijdt u legaal op de openbare weg.
Amethysthof 34, 3162RB, Rhoon, Nederland
- info@stapstep.nl
- stapstep.nl
Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord
Stalstep B.V
Stapstep B.V. doet het prima, echter vraag ik me af of de prijs voor wat je krijgt in balans is. Kortom: over de klantenservice valt weinig negatiefs te bedenken, dat zit wel snor. Of de step de prijs waard is; daar twijfel ik aan. In NL voorziet het in een behoefte, maar het blijft wat halfslachtig. Ik ben eigenlijk tegelijk ook weer gaan steppen op een Esla. Heel eerlijk vind ik dat leuker.
Super fijne elektrische stapstep
Het is even wennen om een elektrische step te hebben die je ook moet aansteppen om de 8 seconden. Maar je went er snel aan. Ik vind de step mooi afgewerkt en gaat lekker snel. Alleen het jammere zijn de wielen, Anti-lek banden/wielen. Op asvalt merk je er niets van maar op een stenenweg tril je wel aardig met de step. Als je een elektrische step wil hebben die ook op de weg en stoep mag dan raad ik deze step zeker aan.
De levering ging super snel
De levering ging super snel. De step rijd zeer fijn. Wat hobbelig over klinker wegen maar voor de rest prima. Inelkaar zetten is kinderspel.
Prima service via hun chat en email. Als ik het geld had, had ik al mijn maten een step gegeven.
Legale en sportieve step
Gedegen, mooie & opvallende step. Heb deze gekocht omdat hij legaal is en vanwege die stepondersteuning; zodat ik dan ook actief bezig ben. Wel is het regelmatig nodig 2 of 3x mee te steppen voordat de step accelereert. Verder is het heerlijk om hierop te steppen, voornamelijk op asfalt.
En last but not least; ik krijg regelmatig complimenten over mijn step.
Fijn dat het legaal is
Fijn dat het legaal is, maar om 300 euro boven op het gebruikelijke bedrag voor een step van deze kwaliteit is naar mijn mening te veel. Er is een model die exact op de “stapstep” lijkt, met een paar kleine verschillen die de step illegaal maken voor de helft van de prijs. Dus je betaalt 300 euro extra alleen voor het feit dat de “stapstep” trap ondersteuning heeft en geen gashendel.
Zeer goede step
Zeer goede step. Goede kwaliteit materialen en erg makkelijk in en uitklappen. Ideaal voor gebruik in samenwerking met ov. Het is even wennen, maar echt de moeite waard. Je moet alleen wel uitkijken met drempels of onevenheden op de weg. Het veroorzaakt geen schade maar op 20/20+ km/h wel schrikken
Fijne step waar je zonder problemen mee in Nederland kunt steppen!
De perfecte oplossing voor het landelijke parkeerprobleem en het is ook nog eens een leuke manier van verplaatsen! Ideaal dus.
Goeie prijs kwaliteit!
Pas geleden een step gekocht bij stapstep. Top step! Accu houdt het lang uit, zelfs op de hoogste stand. Step is makkelijk mee te nemen door het opvouw-systeem. Hij rijdt comfortabel met een prima snelheid! Alleen jammer dat ik af en toe moet steppen, maar anders is het niet legaal in Nederland.
Perfect!
Prima service! Vind het reizen met de step erg fijn. Fijn dat er eindelijk een legale versie van de elektrische step is!
Heerlijke step
Goed bereikbaar, snelle levering, vriendelijk.
Het enige wat ik nog had kunnen wensen is een iets uitgebreidere handleiding. De step werkt super! Wij gebruiken hem op parken. Enige is dat je op moet passen met hobbels. Die ziet de step soms zomaar als een “step” en dan schiet hij onbedoeld vooruit. Ik ben er blij mee.
Snel een gemakkelijk kunnen bestellen
Snel een gemakkelijk kunnen bestellen. Voor 17.00 uur besteld en de ochtend erna al geleverd. Als je via de chat een vraag stelt dan reageren ze snel. Helemaal dikke prima.
Leuke step en goed gevoel dat alles legaal is.
Tevreden stepper
Stapstep wordt keurig netjes een dag na bestellen geleverd. Het stuur moet je zelf monteren; geen probleem, maar het loshangende stuur met display had wel enkele beschadigingen op de stuurstang veroorzaakt. Beter inpakken en beschermen dus. Step werkt verder prima; 25 km/h is nog best hard! Step lijkt voorvering te hebben, maar veren doet hij niet erg; op een klinkerweg rammel je uit elkaar. Op asfalt rijdt hij prima.
Goede online service alleen bezorging…
Goede online service alleen bezorging duurde langer dan verwacht maar daar kan step stap niets aan doen
Het is een mooie step
Het is een mooie step, alleen ik mis een achter voet rem op het achter spatbord!
Fijne step,
Fijne step,
Effe wennen.Goed opletten dat je stand 1 zet, ipv stand 4 want anders gaat de step er met jou vandoor.
Ook helm dragen vind ik aan te raden Je bent best kwetsbaar in het verkeer.
Op klinker straat wordt je flink door elkaar geschud, beter op asfalt.
Behulpzaam
Snelle levering, degelijke stepjes.
Er waren wat afstelmankementen,deze zijn meteen dag erna opgepakt.
Contact via app werkt snel