Bestelde online een paar onderdelen voor een 10j oud rc helicoptertje en 2 dagen nadien was 't hier
Alle drie de kleinere helikopters voor mijn kleinkinderen werden perfect, snel en met een goede voorlichting geleverd op verschillende adressen. Onderdelen voor mij zelfs vlot in Frankrijk. De kinde... Toon meer
Ik was gisteren met m'n moeder aan t denken wat ik zal kopen voor m'n vaders verjaardag. M'n moeder belde naar Starbazaar, en zij gaven advies een extra accu te kopen zodat hij 2 keer langer kan vlieg... Toon meer
Had onlangs bij StarBazaar.nl een helicopter besteld. Al na één keer vliegen had ik problemen met de accu, hoewel ik vóór gebruik de handleiding zorgvuldig had doorgelezen. Hij laadde niet meer op, wa... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Star Bazaar brengt jou het nieuwste op het gebied van speelgoed, RC Helikopters en gadgets tegen de scherpste prijzen.
Akerstraat 84-a, 6411 HC, Heerlen, Nederland
- 0031-687006920
- info@StarBazaar.nl
- starbazaar.nl
Product is OK, maar dienst na verkoop is een ware hel.
Ik bestelde de verkeerde helikopter en heb deze onmiddellijk geretourneerd.
Na het retourneren liet star bazaar niets meer van zich horen en het antwoordde niet meer op mijn mails. Ik dacht dat ik zowel de heli als mijn geld kwijt was. Na heel veel onbeantwoorde mails en wat dreigementen kreeg ik uiteindelijk toch te horen (weliswaar in zeer gebrekkig Nederlands) dat de retourzending al lange tijd was aangekomen in hun winkel en dat ik uiteindelijk toch een nieuw product kon kiezen.
Uiteindelijk liep alles goed af en het product is in orde. Waarvoor dank.
Toch kan Star Bazaar nog heel veel verbeteren in hun dienst na verkoop!
Ahja, eind goed, al goed. Maar toch nooit meer opnieuw bij deze winkel ;)
Duidelijk en snel
Star bazaar is echt een aanrader! Levert snel, en ze laten ook weten of de bestelling in behandeling is en wanneer de bestelling verstuurd is.
Echt een top site!
Heel tevreden
Hele goede service.
Ik had wat besteld en betaald, maar kreeg geen bevestigingsmail.
De volgende dag ook niet. Toen met ze gemaild en ik kreeg binnen 2 uur antwoord terug.
Ze hadden het uitgezocht en het bleek dat de bestelling was afgebroken. De bestelling is handmatig ingevoerd en ik had op tijd mijn pakje.
Je wordt netjes door hun op de hoogte gehouden over de bestelling.
Mijn complimenten. Vele bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
heel goed
ik heb al reeds 2 helicopters besteld syma f3 en wltoys v977
ik word netjes via mail op de hoogte gebracht met de verzend status
pakjes worden ook netjes ingepakt geleverd.zelf met briefje dat de heli's getest zijn.prima service.snelle levering ook binnen de paar dagen in belgie.gewoon top!!
doe zo verder.
een paar kleine opmerking
site mag iets overzichtelijker.(lader imax stond niet tussen de laders)
mss een fout van mij maar na wat speurwerk toch gevonden.
als helifanaat.iets meer heli aanbod bv 6 kanaals.zie rtf e-sky,copter x e-flight,kds...
prima 6kanaals beginner heli's.kon deze spijtig genoeg niet bestellen via starbazaar.tevens aanbod onderdelen
gewoon goed en snel !
besteld, gevraagd om blanco verpakking ivm cadeau, en alles snel een dag later bezorgd , inderdaad in blanco verpakking ontvangen. Pluim !!!
Keurig op tijd ontvangen, onbeschadigd en goed verpakt!
Zeer tevreden over de gehele bestelling. Voldoet ruimschoots aan de verwachting en zeer snelle levering ondanks de drukke sinterklaas periode. Ook door Postnl.
Perfecte service!
Binnen 24 uur alles binnen, compleet, werkend. zelfs batterijen in de afstandsbediening. Aanrader!
Prima
Post envelop was bij beneden buren bezorgd, wat de schuld is van de postbode van PostNL en NIET van bazaar. Vraag dus altijd de buren bij normale post. Bazaar bedankt, goede service, echte winkel (streetview maps). Netjes te woord gestaan aan de telefoon!
spoedige verzending en onmiddelijk antwoord op uw vragen
handige website en indien iets niet terug te vinden is volstaat een enkel mailtje om geholpen te worden.
Uitstekende Internet shop, scherpe prijs en zeer goede aftersale service.
Prachtige artikelen, snel geleverd tegen een scherpe prijs. Transport verpakking prima voor elkaar. Snelle reacties op email en vragen. Goede service.
Besteld en geleverd, KEURIG!
Ik heb 's middags om 16:00 uur besteld. Ook nog een foutje gemaakt in het adres. Dus even gebeld, ze hebben direct geholpen en de volgende dag was het pakketje keurig, stevig verpakt bij me.
Gewoon, prima!
Ondanks incomplete maar snelle herstelzending een zeer tevreden klant!
Topservice. Ik had 2 3.7V/1000mAh accu's besteld. Na de eerste zending bleek er maar 1 geleverd maar na een fotootje van de incomplete zending en een berichtje is direct de 2de opgestuurd en de dag erna binnen. Accu's opgeladen en mijn helicopter vliegt weer op volle kracht. Kan niets anders zeggen dat ik hier zo weer zou bestellen.
Een tien met een griffe!!!!
U maakt uw devies,vandaag besteld,morgen in huis volledig waar.Gewoon uitstekend.en voor herhaling vatbaar.
Gr:Theo
Aanbeveling voor iedereen.
Vanaf 19 augustus heb ik mijn helikopter t38 in gebruik. Ieder dag wordt er mee gevlogen in een kleine ruimte. In begin veel crashjes. Hij doet het nog steeds perfect. Mijn tweede helikopter t38 heb ik gisteren ontvangen. In de toekomst wil ik een andere helikopter voor buiten
goede service na verkoop !!
ben nu tevreden over de oplossing.
Niet correct werkende zender vervangen door goed exemplaar.
Prima, doen wat ze beloven
Ik heb hier verleden week een MJX F49 besteld, met camera. Om te beginnen al het goedkoopste op deze site. Moet ik dan aan toegevoegde waarde inleveren? Zijn er dan dingen die minder zijn dan elders? Nee!
Dus alleen daarom al een goede keuze.
Eerst even gebeld, welke heatsink ik moest mee bestellen om de motor te koelen. Kreeg ik netjes uitleg dat dit niet nodig is bij deze nieuwe motor. Netjes, ze kunnen je ook wat aansmeren immers.
Tante Pos deed wat lang over de levering, ik kreeg vrijwel direct een Track & Trace code, maar mijn heli bleef een dag liggen in het sorteercentrum. s' Avonds een mailtje aan StarBazaar gestuurd en ik kreeg netjes antwoord de volgende dag, dat de heli die dag geleverd zou worden.
De heli was goed verpakt, de zender voorzien van batterijen en een formulier in de doos dat de inhoud was gecontroleerd op werking en de heli is proef gevlogen.
Vandaag voor het eerst gevlogen. Ook voor het eerst met een helikopter trouwens. Goede keus deze MJX F49, goed onder controle te houden, alleen raad ik af om de instelbare reactie in de zender op een lager percentage te zetten. Ik had hem op 50% gezet voor alle functies, maar daardoor kreeg ik de heli niet meer uit een zijwaartse duikvlucht. Die extra staartrotor die standaard wordt meegeleverd, heb ik meteen kunnen gebruiken dus. :-)
Verder mankeerde de heli niks, de flybar was wat verbogen, maar deze was goed terug te buigen. En het was toch een aardige klap!
Je hoeft niet te twijfelen, deze club doet wat ze beloofd!
Prima
Zowaar een webshop waar men de telefoon opneemt en persoonlijk antwoord. Keurig geregeld, snel verzonden en gewooon prima in orde allemaal. Aanrader!
Geheel zoals afgesproken, is mijn bestelling geleverd,binnen 24 uur. hoedje af.
Na contact met de wingkel, ben ik goed geholpen met het zoeken op de site.Dan heb ik mijn besteling gedaan en is alles perfect afgeleverd.
Ik heb ook div keren de winkel bezocht en ben daar ook heel goed geholpen.echt een aanrader.
mijn dank Frans.
Snelle service!
Bij StarBazaar.nl een Syma F3 gekocht. Helaas raakte het stekkertje van een van de bijhorende verwisselbare accu's al na een paar keer gebruik los en was daardoor onbruikbaar geworden. Kapotte accu naar StarBazaar gestuurd en binnen een paar dagen een nieuwe ontvangen
Topservice van Starbazaar!