StarBazaar.nl Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Bestelde online een paar onderdelen voor een 10j oud rc helicoptertje en 2 dagen nadien was 't hier

Alle drie de kleinere helikopters voor mijn kleinkinderen werden perfect, snel en met een goede voorlichting geleverd op verschillende adressen. Onderdelen voor mij zelfs vlot in Frankrijk. De kinde... Toon meer

Ik was gisteren met m'n moeder aan t denken wat ik zal kopen voor m'n vaders verjaardag. M'n moeder belde naar Starbazaar, en zij gaven advies een extra accu te kopen zodat hij 2 keer langer kan vlieg... Toon meer

Had onlangs bij StarBazaar.nl een helicopter besteld. Al na één keer vliegen had ik problemen met de accu, hoewel ik vóór gebruik de handleiding zorgvuldig had doorgelezen. Hij laadde niet meer op, wa... Toon meer

1. Cadeauwinkel
  2. Speelgoedwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Star Bazaar brengt jou het nieuwste op het gebied van speelgoed, RC Helikopters en gadgets tegen de scherpste prijzen.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer snelle reactie

Na een foutje gemaakt tijdens de bestelling, werd het bestelde onderdeel razendsnel en correct alsnog bij mijn thuis afgeleverd!!

14 juni 2015

KOOP NOOIT BIJ STARBAZAAR!

Ik had voor mijn zoontje een helikopter besteld. Deze werd best snel geleverd. Helaas bij het uitproberen bleek dat de helikopter kapot was, de twee bovenste bladen deden het niet. Bij het openen van de doos zagen we dat de helikopter niet nieuw was, de verpakking en de helikopter
waren beschadigd. Ik heb hierover een mail gestuurd naar de 'klantenservice ' met de vraag of we deze helikopter terug konden sturen en een nieuw exemplaar konden krijgen of ons geld terug. Tot mijn grote verbazing kreeg ik als reactie, in zeer slecht Nederlands, dat ze de helikopter hadden getest en dat ie het moest doen en dat ik het zelf had gedaan. Niet echt klantvriendelijk is dat. Na een aantal mails heen en weer blijven ze zeggen dat we het zelf hebben gedaan en dat we daar genoegen mee moeten nemen. We zijn nu bezig ons geld terug te krijgen en raden iedereen af om hier wat te kopen! De helikopters zijn zeker niet nieuw en de klantvriendelijkheid is ver te zoeken!

12 juni 2015
Logo StarBazaar.nl

Antwoord van StarBazaar.nl

Geachte,
U heeft een helikopter gekocht, deze hebben we eerst getest op alle punten en na het testen hebben als extra service gratis batterij in de zender gelaten zodat deze startklaar voor uw geleverd wordt.
U heeft ons eerst gemeld dat de helikopter niet oplaadt, volgens u was het probleem de adapter.
Wij hebben een nieuwe adapter naar u toegestuurd om het probleem op te lossen.
Na ontvangst zei u dat de adapter niet werkt, dus wellicht probleem aan accu.
Wij hebben een voorstel gedaan een nieuwe accu toe te sturen, waarna u zei het geld terug te willen.
Daarop zeiden wij dat wij het nodig achten om het model eerst nog eens te herzien, om te kijken wat er precies aan de hand is bij onze technische afdeling. Het moet duidelijk zijn dat dit een gebruikersproduct is en schade door eigen toedoen niet onder de garantie vallen. Daarom zijn er immers onderdelen beschikbaar, anders kan men niet verder.

Wij betreuren het feit dat u boos en zonder het model terug te retourneren een negatieve beoordeling hebt geplaatst en ons niet meer de kans hebt gegeven om onze verdere klantenservice te laten zien.

Het is erg jammer dat u zo snel al een oordeel van een bedrijf hebt zonder de kans gegeven te hebben en op een reactie terug te wachten.

Nogmaals, als een model kapot gaat door eigen toedoen, dan is dat voor de rekening van de eigenaar, de koper. Maar als er een defect is, iets aan de hand met het model zonder zelf iets gedaan te hebben, waarom dan argwaan en bang ?

Ter verduidelijking, wij testen altijd alle modellen uit alvorens te verzenden. De modellen worden op alle punten nagekeken en na goedkeuring naar de klant gestuurd. We zetten in de doos ook een controlecheck in dat het model is getest op defecten. Als extra service stoppen we nieuwe batterijen in de zender, zodat deze helemaal klaar voor gebruik is voor de klant.

Star Bazaar is aangesloten bij KH en heeft als certificaat “Erkend leerbedrijf”.

Wij raden u, de koper, aan het model terug te sturen en even op reactie terug te wachten.

Het StarBazaar Team

zeer goed

voor de eerste keer 2 batterijen besteld voor mijn drone naar 2 dagen binnen maar geen gode aansluiting(mijn schuld)ik op gebeldt kon ze terug sturen en dan zou ik anderen krijgen foto gemaakt van de batterij die ik nodig had en weer op gestuurt woendag 3-6-2015 op de bus gedaan nu al de goede batterijen al in huis 6-6-2015 dus een dikke pluim voor starbazaar tot een volgende keer.

6 juni 2015

Zeer tevreden met StarBazaar!

Afgelopen zaterdag heb ik keurig de dag na de bestelling mijn RC heli binnen gekregen (een MJX F49). In de doos zat keurig de bij bestelde batterij echter ontbrak de camera (ik had de versie met camera gekozen).
Na kort mailcontact had ik de eerstvolgende werkdag keurig de camera op de deurmat liggen.
Ik heb zelfs een review over de MJX F49 gemaakt en veel credits naar StarBazaar gedaan wegens de goede service.

5 juni 2015

probleemloos

Diverse keren een bestelling geplaatst en telkens vlekkeloos verlopen, als er iets is wordt er gebeld, kortom "probleemloos"
Wellicht niet de goedkoopste maar service is ook wat waard

6 mei 2015

in de afvalbak

mij helikopter de LT712 is nog nooit hoger gekomen dan 8 meter,
de zender /gas stop dan, maarja dan valt alles naar beneden.
Div . nieuwe onder heeft het mij al gekost. Nu is het tijd om er mee te stoppen, anders word het een dure hobby.
weg er mee, in de afvalbak.
Ik ga op zoek naar een betere. Maar dan wel dichter bij huis kopen.

20 april 2015
Logo StarBazaar.nl

Antwoord van StarBazaar.nl

Geachte,

u plaatst een beoordeling over een product dat u op 8 maart 2012 heeft gekocht.
Dat product hebben wij al meer dan een jaar niet meer op voorraad.

Wij vinden het jammer dat u een degelijk negatieve feedback plaatst dat niet meer recent is, en dat over een product meer dan 3 jaar geleden.

Misschien kunnen we u helpen met het kiezen van onderdelen, maar verder kunnen we helaas niets doen...

Het StarBazaar Team

Geweldig

Hierbij kan ik vertellen dat de service van star bazaar geweldig is,klopt er iets niet geen probleem ze sturen het je gelijk na.
Ik had de penbu s102 besteld een echte aanrader voor beginners zoals ik.
Hij vliegt geweldig met zijn 40MHz zender je moet wel even oefenen maar dat is bij alles.
Als ik en mijn vrienden besluiten om een proffesionele te bestellen zal het zeker bij Star Bazaar zijn de klantvriendelijkheid en verzending is klasse.

10 april 2015

Een hele goede service en snelle levering

Tot twee maal toe heb ik een product gekocht waar ik in de eerste instantie niet tevreden over was (het product was gewoon niet wat ik wilde) en tot twee keer toe zonder enig probleem werd het snel omgewisseld voor het product dat ik wilde.

Dat noem ik nog eens service!!!
Plus een goed advies!

Absoluut een aanrader.

2 maart 2015

StarBazaar : Goede en snelle service en goede adviezen

Ik heb onlangs een paar accu's voor mijn Explorer 105 Drone aangeschaft.
Aangezien ik niet precies wist of mijn keuze in orde was, heb ik gebeld , en ben uitvoerig geholpen, en kreeg nog extra adviezen mee. Ook maakten zij mij attend op een kabeltje waarmee je 5 accu's tegelijk kan opladen ,dus die ook aangeschaft. Toen bleek dat ik de verkeerde kabel had aangeklikt , kreeg ik prompt een telefoontje met de vraag of ik wist dat ik een niet passende kabel had aangekruist , en of zij het konden aanpassen in de bestelling . En de volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Nou als de service en de prijzen en de adviezen goed zijn, dan mag dat zeker worden vermeld. Volhouden en veel succes met de zaak StarBazaar.

20 februari 2015

Snelle levering en super service!

Het bestelde werd de volgende dag geleverd.
Het bestelde was een cadeautje en StarBazaar zorgde dat het bezorgd werd met een kleurrijke felicitatie plus een presentje van StarBazaar.
Super service!

15 februari 2015

Prima product. De site is duidelijk. Zeer snelle bezorging

Ik had een quadcopter Explorer 105V gekocht op de Bazaar in Beverwijk.
Nu had ik daar extra onderdelen voor nodig, dus keek ik via Google op internet en vond dit bedrijf.
Nu wist ik niet of het zou passen, maar zag op de site staan dat het geen probleem was als je een product ergens anders had gekocht.
Het extra onderdeel kwam, gelijk uitgeprobeerd....en het werkt. Super.
Daardoor ga ik zeker nog wel meer bestellen. Dit kan nog even duren. Ik wil namelijk eerst nog oefenen met mijn nieuwe product.

15 februari 2015

TOPPER!

Mooi op tijd geleverd, stevig verpakt, geweldige heli voor een geweldige prijs! Ik ben alvast een zeer tevreden klant! 👍👍

10 februari 2015

Ben zeer content over starbazaar. Had bij hen een quadcopter gekocht en na een week was er iets kapot ( motor van propellor ).
Heb naar hun gemaild en zij hebben op hun beurt gratis een nieuwe
motor opgestuurd.
Zo moet het zijn. Dat is SERVICE!!

28 januari 2015