Sterke community, beste leermeesters die je kan krijgen. Is niet voor de weak minded. Als je denkt snel geld verdienen dan is dit niet je plek. Je gaat jaren keihard moeten werken om alles te begrijpe... Toon meer
1000% je geld waard. Al meer dan 3 jaar onderdeel van deze community en zal altijd blijven verlengen. Wat je qua waarde krijgt is next level. Van live streams, mindset tot aan chart analyses. Je krijg... Toon meer
1 woord : abnormale integriteit in de vip met zoveel kennis & ervaring van de heren die ons elke dag zoveel bij leren. Zit al zelf 5 jaar in de vip & ik heb geen seconde spijt gehad ! wat een blessing... Toon meer
Waarom zou je comments onder je instagram post verwijderen en mensen blokkeren als ze hun ervaring willen delen met andere. Als zijn dienst echt goed was, mensen echt geld maakten, dan was he... Toon meer
Voor alle cryptogerelateerde content met betrekking tot een ijzersterke mindset.
Nederland
- stasher.nl
Houd rekening met het volgende
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Al sinds 2020 in Stasher zen Vip deze…
Al sinds 2020 in Stasher zen Vip deze man is real en altijd eerlijk. Ik respecteer zulke mensen. Zijn inzichten en visie brengen mij verder in het leven niet alleen kwa Crypto maar ook mindset. Sommige mensen zijn ALL IN gegaan op bepaalde munten en geven Stasher dan de schuld wees een man en neem de schuld op jezelf stasher heeft het altijd over risico managen deze bledders deden het tegenovergestelde
ANDERS
Waardevolle informatie en inzichten
De informatie, calls die stasher biedt, is werkelijk zo waardevol. Hij laat je over dingen nadenken en geeft zijn kijk en advies. Precies hetgene waar ik naar op zoek was. Met zoveel jaar ervaring en kennis van zaken heeft hij me al ver gebracht.
Respect voor deze man
Respect voor deze man! Hij heeft mijn toekomst abnormaal/absurd veranderd. Echt thanks man!
Beste coach ever Thanks voor alles stasher
Beste coach ever veel geleerd en de eerste keer in mijn leven op een tactische manier geld verdient met Crypto. So naar jou stasher op een dag wanneer ik zo ver ben bedank ik jou met een goudstaaf🤞🏼
Stasher is oprecht
Stasher is oprecht. Hij geeft duidelijk de risico’s en de mogelijkheden aan. Dankzij zijn kennis heb ik betere beslissingen kunnen maken en ondanks de recente dip sta ik er weer gruwelijk voor! Consistency is key. De VIP is een absolute aanrade mits je dedicated en eerlijk naar je zelf bent.
Goede uitleg en monsterlijke motivatie!
Goede uitleg en monsterlijke motivatie!
Sinds 2021 ben ik lid en tot op heden…
Sinds 2021 ben ik lid en tot op heden heb ik er zeker geen spijt van gehad. Ik ben zonder enige kennis van crypto ingestapt. Na het joinen van de groep werd ik met de dag wijzer en begon mijn portemonnee ook eindelijk te bloeien.
Er is ook een HQ Chat, waar je wordt toegevoegd als je langer lid bent. Dat is wel fijn, er zitten namelijk alleen serieuze mensen in die al langer in het vak zitten. Daar kun je ook met elkaar sparren over andere zaken buiten crypto, op zakelijk gebied.
Stasher Amir gebruikt zijn leden als…
Stasher Amir gebruikt zijn leden als…
Stasher Amir gebruikt zijn leden als exit liquidity.
Grootste oplichter!!..
Blijf hier ver weg
De chat is 24/7 gesloten alleen hij kan wat zeggen dictator chat!!..
Als hij een nieuwe coin cald zet die hem al na 5 minuten op Twitter je heb niet eens kans om hem te kopen als je in de vip zit.
Er is een zogenaamde HQ Chat geopend voor leden die lang in de groep zit terwijl we allemaal betalen voor de vip groep wat het ook voor vip groep mag zijn.
Het zijn allemaal scam coins hij zit er in met kazi in daarna laat die 3000 leden zijn bags kopen en kazi doet het zelfde die heeft ook 3000 leden. Als de prijs een beetje gestegen is dumpen hun en jij hebt niks meer je bent je vip geld kwijt en je inleg in de coins wand het zijn allemaal scam coins
De lessen die je kan kopen staan online op YouTube kan je Gratis bekijken. Dus Koop ze vooral niet. En koop zijn vip ook niet!!.. Tenzij je je geld wilt zien verdampen
De goede review die je hier ziet zijn gekocht door Amir hij zegt telkens plaats revieuw als het even goed gaat. Ik kies iemand uit die 100 USDT krijgt 3000 leden plaatsen goede review. En niemand krijgt 100 USDT. trap er niet in. Als je nu nog besluit deze vip te kopen rag je jezelf.
Scammer VIP NL
Scammer VIP NL. Please don’t join someone without principles.
Oplichter koopt zelf de bottom en sells…
Oplichter koopt zelf de bottom en sells op zijn community in de miljoenen gestolen van zijn community
Duidelijke marktinzichten + analyses
Zit al meer dan een jaar in de VIP en heb me persoonlijk veel ontwikkeld op het gebied van de macro economie, charts lezen en overall goede marktinzichten kunnen herkennen. Fijn platform waar je jezelf kunt ontwikkelen. Aanrader voor iemand met al een basiskennis over crypto of andere financiele markten
Scammer en meer!
Deze jongenman weet goed waar die beter is, ik zit al heel lang in zijn VIP. Los van dat de prijzen van stasher goed zijn (niet te duur) is het een vieze oplichter.
Voorbeeld:
Wat er gebeurd is dat stasher 6 maanden geleden een munt aankondig die hij gaat kopen. Na 6 maanden is de coin bijvoorbeeld gedeelt door 5 (wat in de crypto space niet heel raar is), maar opeens hoor je hem nergens meer over, hij is er al lang uit gegaan en heeft zijn volledige winst gepakt! Daarnaast koopt die munten al veer eerder dan de rest en dan kan die zeggen dat “ze vip” X10 staat op een munt, maar alleen hij is dat!
En dan nog te beginnen over al zijn vriendjes in de crypto space op X! Kazi was zeg maar ze beste maatjuh tot het iets te heet werd onder allebei hun voeten, ga zo door jongens! God houd altijd een oogje in het zeil😉
Voor elke beginner of ervaren iemand…
Voor elke beginner of ervaren iemand die met crypto bezig is,is dit echt een goede groep waar je veel inzichten krijgt.. gewoon top
STASHER IS A G
No chit chat in these groups, STASHER is a G, men of his words and a real brother.
Goede en betrouwbare community
Vanaf november 2023 hier in de vip. Er is goede interactie met de leden doormiddel van spraakmemo’s, livestreams en meerdere analyses. Ook een stukje motivatie komt hierbij kijken. Wanneer je de instructies volgt en zelf ook onderzoekt waarin je investeert verdien je minimaal je investering terug. Sinds kort ook in de fx groep die een passief inkomen genereert wat een leuke extra is.
Eerlijk, helder en gedreven!
Amir deelt als een van de weinige in de crypto space een eerlijk, helder en volledig beeld. Staat voor wat hij doet en deelt. Altijd in dienst van zijn community!
Daarnaast is het hele STASHER team uitzonderlijk betrokken en altijd bereikbaar.
Tenslotte is het je eigen inzet, onderzoek en actie die het verschil in je eigen leven gaan maken. Het is geen quick fix en je bent altijd verantwoordelijk voor je eigen daden!
Heb een hele goede ervaring gehad met…
Heb een hele goede ervaring gehad met Stasher en heb er veel geleerd.
Hij voorziet ons minimaal 2x in de week van context door live te gaan in de VIP.
Heb onlangs mijn abonnement weer met een jaar verlengd.
Ik ben in de VIP gestapt nadat ik zijn…
Ik ben in de VIP gestapt nadat ik zijn beginners lessen op YouTube had gezien , omdat bepaalde coins best wel ingewikkeld zijn om te kopen (ieder geval voor beginners ) en ik ook wat vragen had over andere dingen waar ik tegen aan liep heb ik stasher om hulp gevraagd en heeft hij en stasher Glenn van de stasher support echt de tijd genomen om stap alles door te nemen waar ik tegen aan liep , en met resultaat veel geleerd van ze 👏🏼 dankjewel voor alle tips en tijd .
Hey stasjer,je begrijpt het niet man
Hey stasjer,je begrijpt het niet man, je zet mensen in het zak, je gebruikt je volgers als exit liquidity, je zet mensen in het zak. Het heeft niets te maken met : mensen zijn zo negatief in nederland en blablabla, als jij geen mensen naait,en een mes in hun rug duwd, is er niets aan de hand.
Je zegt je bent zelf verantwoordelijk voor je daden... Waarom betalen mensen dan 500-600 euro aan jou... Omdat jij met je zoete praatjes iedereen erom heen draait en iedereen in deze shit trapt, als je keer 10 doet, merk je het meteen, als je shitcoins tovert, zwijg je in alle talen