STASHER Reviews

1.335
TrustScore 4 uit 5

4,0

Sterke community, beste leermeesters die je kan krijgen. Is niet voor de weak minded. Als je denkt snel geld verdienen dan is dit niet je plek. Je gaat jaren keihard moeten werken om alles te begrijpe... Toon meer

1000% je geld waard. Al meer dan 3 jaar onderdeel van deze community en zal altijd blijven verlengen. Wat je qua waarde krijgt is next level. Van live streams, mindset tot aan chart analyses. Je krijg... Toon meer

1 woord : abnormale integriteit in de vip met zoveel kennis & ervaring van de heren die ons elke dag zoveel bij leren. Zit al zelf 5 jaar in de vip & ik heb geen seconde spijt gehad ! wat een blessing... Toon meer

Waarom zou je comments onder je instagram post verwijderen en mensen blokkeren als ze hun ervaring willen delen met andere. Als zijn dienst echt goed was, mensen echt geld maakten, dan was he... Toon meer

1. Coach
  2. Blogger
  3. Cryptocurrency-dienst

Voor alle cryptogerelateerde content met betrekking tot een ijzersterke mindset.

Houd rekening met het volgende

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.335)

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

STICK TO STASHER

Sinds augustus 2023 maak ik deel uit van de groep van Stasher en heb ik aanzienlijke vooruitgang geboekt. Helaas heb ik nagelaten winst te nemen op de juiste momenten, waardoor ik nu terug ben op mijn oorspronkelijke inleg. Dit is volledig mijn eigen verantwoordelijkheid en niet te wijten aan Stasher. Deze ervaring heeft me sterker gemaakt en biedt waardevolle lessen voor de toekomst. Ik ben vastberaden om voortaan slimmer om te gaan met dergelijke kansen. Stasher is een mentor van uitzonderlijke klasse. Stick to Stasher – SD2.

Aanrader

Aanvankelijk kwam ik in de VIP groep met een 3 maanden subscription om te kijken hoe alles was. Dit was in Maart 2024, het slechtste moment dus. Maar ondanks alles dat minder goed ging met crypto zag ik dat Amir alles gaf voor zijn VIP.

Hierdoor ben ik hem dankbaar en weet ik dat hij het beste voor heeft voor iedereen. Ik weet zeker dat we de komende maanden veel gaan bereiken. De mensen die de VIP hebben verlaten gaan spijt krijgen.

Daarnaast wil ik zeggen dat hij overal hartstikke transparant is en bizar goede context geeft. Dan nog geneens StasherFX benoemt die je gratis krijgt bij aanmelding van de VIP.

Ik zou het iedereen aanraden.

Zeer tevreden

Zit nu al een paar jaar in de groep en het is het beste wat mij is over komen !!! Team CryptoStasher bedankt!!! ♥️♥️

Next level dedication.

Ik zocht naar iemand die zichzelf gededicated had tot de crypto markt en toen kwam ik uit bij Stasher. Hij bewijst elke week hoe dedicated hij is tot de markt en vooral aan zijn community!!!! Ik heb alle vertrouwen in stasher en ik zal hem altijd volgen. Stick to stasher !!!! 🤙💪

In de VIP sinds 2023

In de VIP sinds 2023, heb in de tijd erg veel geleerd m.b.t. TA van charts, macro economie, mindset en crypto in het algemeen. Het belangrijkste voor mij wat ik heb overgehouden aan de VIP is het stukje kennis. Ik ben veel wijzer geworden in de space en dat vind ik het belangrijkste. Voor mij is de community van Stasher erg nuttig geweest en zal er daarom nog een hele lange tijd in blijven. S2D

Geen nonsens

Ze geven goeie inzichten in de markt en laten je zien hoe je moet/kan anticiperen op de markt. Met een woord, tevreden!

12 november 2024

ZIGview ZIGnation

Ik zit sinds 2021 in de VIP. Naast de hoge kwalitatieve technische analyses van de markt en economie biedt de VIP ook een sterke community en juiste mindset. Het mentale aspect is erg belangrijk. Dit heeft mij ook gemotiveerd gehouden in de slechte tijden en de tijden dat de markt helemaal niks deed. SHOUT OUT naar AMIR en zijn team en iedereen die de VIP heeft mogelijk gemaakt! LETSGOOOO CHAMP - feeling ZIGnalicious

11 november 2024

Nu 4 jaar in de VIP en tevreden over de…

Nu 4 jaar in de VIP en tevreden over de kwaliteit. In het kort:

-Amir is consistent, transparant en eerlijk. Ik ervaar dit al 4 jaar.
-Mensen die te emotioneel worden van het zien van multipliers en roekeloos instappen in calls passen niet in deze groep.
-VIP is gestructureerd en duidelijk.
-Zelf buit gemaakt door risico’s goed in te schatten, research en goed te spreiden.

Stasher is ANDERS

Stasher is een baas hij levert kwaliteit,vertrouwen en heel veel andere goeie dingen. Het belangrijks is voor mij dat hij een oprecht en goed persoon is die altijd mensen wilt helpen. Amir is een legend ❤️💯
ANDERS

11 november 2024

Ik kwam in de vip groep in maart.

Ik kwam in de vip groep in maart.
Precies toen de alts gingen zakken.

Ik heb me vast gehouden aan stasher en altijd in zijn visie geloofd.

Na verloop van tijd zag ik steeds meer dat zijn kennis en inzicht in de markt zoveel verder rijkt dan ik had verwacht dat ik altijd trouw ben gebleven aan de VIP.

Sacrifice to dominate!

Zeer tevreden over de duidelijke analyses en hoe hij ons altijd behandeld met eerlijk en rechtdoor zee advies!

Voor mij levenslang VIP en ik kan het iedereen aanraden

11 november 2024

Geen betere crypto groep te wensen

Ik heb hier echt heel veel geleerd. Van mijn eigen fouten door maar dom te investeren zonder na te denken, maar vooral van STASHER (en zijn crew). Zij hebben mij de juiste kijk gegeven op de markt waardoor ik mijn domme investeringen kon veranderen in slimme keuzes. Hierdoor heb ik een hele goeie portfolio kunnen opbouwen. Daar ben ik hun heel dankbaar voor.
Verder waren ze tijdens de hele downtrend super actief met inzichten geven en live calls om alles te bespreken. Ik heb niemand anders zo actief gezien als hun. Ook gaven ze de juiste DCA punten aan waarop wij goed konden anticiperen.
Kortom, ik kan me geen beter crypto groep wensen dan deze!

My guy

Zit al bij de beste man sinds de start , heb al paar keer aangekaart waarom dit het waard is.
Ik probeer zelf ook veel te delen en mensen gingen zelfs reviews gooien met mijn naam om deze man zwart te maken.

Als er iemand is met een eerlijk hart is stasher het.

Ik ben en blijf hier

10 november 2024

Zeer goede mentor

Zeer tevreden over stasher ben vanaf 2022 in de club en hij weet waar hij over praat ook zijn hele team is goed bezig.
Alleen jammer dat ik niet in aanmerking kwam voor die pepay flop (geld=geld)
Maarja hoort er helaas bij. 5-sterren heur!

11 november 2024

Dit is de beste keuze die ik in een…

Dit is de beste keuze die ik in een lange tijd heb gemaakt. Door deze groep ben ik gaan groeien mentaal als financieel en als persoon zelf. STASHER geeft de beste insights die er zijn, ook al ben je niet echt bekend met crypto legt hij het op een manier uit waardoor het voor iedereen duidelijk is.
De honger in deze community is ab-surd!
Stick To Stasher or fade away.

STASHER WEET AL LANG WAT DAAR IS!

Heel veel geleerd

Heel veel geleerd, hele goede begeleiding. Dagelijks informatie. Veel live ‘s en veel video analyse en ook veel support.

Duidelijk & Goeie inzichten

Altijd goeie analyses elke week een livestream om de markt te bespreken. En goeie inzichten zoals de juiste keuzes maken voor je eigen portfolio “ portfoliomanagement “ en uitschalen in stukjes. Om zo min mogelijk risico’s te lopen.