Sterke community, beste leermeesters die je kan krijgen. Is niet voor de weak minded. Als je denkt snel geld verdienen dan is dit niet je plek. Je gaat jaren keihard moeten werken om alles te begrijpe... Toon meer
1000% je geld waard. Al meer dan 3 jaar onderdeel van deze community en zal altijd blijven verlengen. Wat je qua waarde krijgt is next level. Van live streams, mindset tot aan chart analyses. Je krijg... Toon meer
1 woord : abnormale integriteit in de vip met zoveel kennis & ervaring van de heren die ons elke dag zoveel bij leren. Zit al zelf 5 jaar in de vip & ik heb geen seconde spijt gehad ! wat een blessing... Toon meer
Waarom zou je comments onder je instagram post verwijderen en mensen blokkeren als ze hun ervaring willen delen met andere. Als zijn dienst echt goed was, mensen echt geld maakten, dan was he... Toon meer
Voor alle cryptogerelateerde content met betrekking tot een ijzersterke mindset.
Nederland
- stasher.nl
Houd rekening met het volgende
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Niet waard
Niet waard, hij heeft 1 tot 2 jaar terug zelf veel verdiend door op ze abonnees te dumpen, en speelt nu het mannetje met dat geld. Heel jammer maarja dat zijn 99% van alle crypto guys. Het is meer een groep geworden momenteel waar hij je dagelijks probeert te motiveren om je verliezen te blijven vast te houden tot het beter gaat. Is het niet waard dus, je kan letterlijk gwn ze coins via Twitter volgen en holden, ben je goedkoper af en kan je wat extra coins kopen
Wanneer je een iemand met een glazen…
Wanneer je een iemand met een glazen bol verwacht kun je verderzoeken, een tovenaar heb ik ook nog niet ontmoet. Maar dit team creëert waarde geeft je inzichten en zorgt voor een gezamelijk teamverband met mentale steun + inzichten in zowel crypto als forex. Je groeit naar een betere versie van jezelf en leert over crypto en forex afhankelijk van hoeveel input je er zelf in stopt. Het is de moeite waard om te proberen als je klaar bent voor verandering maar wanneer je morgen goude bergen verwacht moet je eerst in de spiegel kijken en je verwachtingen van de wereld bijstellen.
The best group for crypto🤌🏼
Ik ben in 2023 de vip gejoint
Ik ben in 2023 de vip gejoint, ik heb bizar veel geleerd van alles dat gedeeld word in de vip, ik heb veel geld verloren maar nooit opgegeven, nu sta ik er nog beter voor als toen…. Stasher is een van de realste personen die ik ken, hij maakt jou een man geen pussy, de meeste mensen die geld hebben verloren en de schuld geven aan stasher en zijn team zijn pussys en niet gemaakt om succesvol teworden. So naar stasher en zijn team, thanks voor alles!
Geen cent verdient met deze “vip”
Ik zit al in de vip sins 2021 en ik heb nog geen enkele euro verdiend met deze groep.
In het begin was Stasher real althans dat dacht ik hij deed echt ze best voor de vip en was niet op meme coins of scam coins maar 8/10 calls die hij heeft verlies je 70/80% op of gaan naar nul.
Hij geeft calls veel te laat als liquiditeit al uit de markt is en laat leden veel te hoog kopen.
Een paar recente voorbeelden zijn bijv. SPECT die hij had gecalld rond de 5-6 dollar die takelde af tot -70-80%
LAIKA een meme die stasher called rond de 0.70-1 dollar en ook met 90% daalde.
MOONTROPICA die hij ook keihard promoten in de vip hij callde die rond 14 dollar en die is ook met 90% gezakt.
Dit zijn recente voorbeelden dan heb ik het niet eens over de vorige cycle met LABS, RSR, POND, FNDZ, VECHAIN, FETCHAI en noem maa top genoeg voorbeelden. Hier en daar pakt ie een goeie multiplier en die zie je dan op al zijn socials voorbij komen. Ik ben zeker 15-20K lichter sinds ik deze vip heb gejoind maar zoals ze altijd zeggen NFA DYOR
Verdiep je zelf in crypto er is genoeg info online te vinden en hou het op stabielere coins over de lange termijn als je geld wilt verdienen. Geloof die get rich quick schemes niet.
Beste mentor in deze markt
In een wereld waar mensen snel iemand de schuld geven van hun eigen tekortkomingen, wil ik juist een tegengeluid laten horen. Stasher levert ongelofelijk veel waarde, niet alleen qua kennis over crypto, maar ook qua mindset, discipline en lange termijn visie.
Je krijgt hier eerlijke begeleiding, duidelijke analyses en een community die echt met elkaar groeit. Dat sommige mensen verlies maken door hun eigen tekortkomingen en vervolgens hun frustratie afreageren op degene die juist probeert te helpen, zegt meer over hen dan over de kwaliteit van deze groep.
Jarenlang meer dan 2.000 betaalde leden en de meesten verlengen hun lidmaatschap. Waarom zou iemand herhaaldelijk lid blijven als het zo slecht zou zijn? Meer dan 700 mensen die op zijn event zijn gekomen, waarom zouden ze dat doen? Hoge bomen vangen veel wind..
Ik heb zelf enorm veel geleerd, ben bewustere keuzes gaan maken en voel me mentaal sterker in het hele spel van investeren. Als je écht wilt leren en bereid bent verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen pad, dan zit je hier goed.
Laat je niet misleiden door de negativiteit. Dit is één van de weinige plekken waar je echte waarde krijgt.
S2D !
S2D
Je krijgt goede tips en inzichten in de markt, het is een proces wat tijd kost.
Zolang je vertrouwen en geduld heb leer je veel en zal je uiteindelijk beloont worden door de kennis wat je wordt bijgebracht. Je krijgt uitzonderlijke exclusive voordelen.
Thanks Stasher en team
Slechtste ‘investering’ die je kunt doen
Ik heb sinds 2020 in de VIP gezeten tot en met 2025, tussendoor wel enkele maanden niet actief lid geweest.
Stasher is iemand met een groot ego die vol is van zichzelf. Iedereen die ‘commentaar’ heeft wijst hij de spreekwoordelijke deur. Je wordt direct uit de groep gegooid.
Hij komt zijn woord niet na en heeft elke maand wel weer iets speciaals dat er zogenaamd aan zit te komen.
Stasher roept al jaren dat hij de ideale uitcash strategie gaat delen zodra de tijd rijp is, ik vraag mij af of dat moment ooit nog gaat komen.
De samenwerkingen met Kazi etc hebben zijn community kei maar dan ook keihard aangepakt, vele ‘calls’ van Stasher zijn op de dag van vandaag helemaal geen cent meer waard. Het ligt overal aan behalve aan hemzelf.
Ik hoop dat ik met deze review mensen een hoop geld en ellende bespaar want dat vind ik alles waard. Tevens vraagt hij in zijn groep regelmatig om een 5* review te schrijven voor trustpilot om dit soort 1* reviews te verbloemen, ik hoop dat er meer mensen opstaan en de waarheid uitspreken want deze vreselijke vent moet echt geen aandacht meer krijgen.
Oplichter eerste klasse
Zat er sinds 2020 in de groep en heb toen tijdens de bullrun 2021 niet uitgecasht (eigen fout). Daarna heeft Stasher een "grotere" team opgebouwd en moesten de nieuwe coins eerst door de team na gekeken worden, zodat het niet alleen door Stasher (Amir) werd gecontroleerd. Na de bullrun van 2021 heeft Stasher heeft veel coins gedeeld maar 80-90% van de coins zijn naar 0 gegaan. Denk aan AMO, CRE, TPU, CROC, CPAI, BRUH, YAWN, AIX, NEX, DONGO, VRD, EBULL, BLENDR en SCAN. Dit zijn de coins na 2021 en tijdens 2020-2021 had die ook nog wat coins gedeeld en die waren ook naar 0 gaan.
De reden waarom ik niet meer in de VIP zit, is dat ik denk dat Stasher en zijn team profiteren van de coins die hij allemaal heeft gecalld en zijn team er eerder in zitten dan zijn leden. Waardoor er ineens heel veel koop druk komt de staan en de prijs omhoog gaat en Stasher & zijn team uitcashen. Zijn VIP kosten zijn ook absurd duur en hij verdiend extra met dit verdien model om zijn leden elke keer te laten betalen omdat leden elke keer een nieuwe abonnement moeten kopen. Ik ben zeker wel 20 duizend euro kwijt en natuurlijk kijk ik eerst naar mijn zelf. Ik had volledige vertrouwen in Stasher, maar nu beginnen steeds meer dingen helder te worden.
Stasher (Amir) als je dit leest, je moet je schamen dat je dit voor je leden doet en dat je zegt dat je altijd oprecht bent naar je leden toe. Dit ben je helemaal niet en je probeert jonge jongens rijk te laten maken maar je maakt ze alleen maar armer. Vandaar dat je naar Dubai ben gevlucht, maar ik weet zeker dat dit je nog vies tegen komt te vallen. Mensen zullen vast naar Dubai komen om hun geld te halen, houd dat in je achterhoofd.
Ik dacht echt dat je "ANDERS" was dan de rest van de crypto goeroes, maar je bent er net zo hard 1. Het geld heeft je ziel overgenomen en je bent erg veranderd sinds de tijden dat ik je nog in Hoogvliet zag rijden in je Mercedes.
Waarom haal je me revieuw weg?
Waarom haal je me revieuw weg?
Broeder heeft er voor gezorgd dat vele mensen hun geld kwijt zijn geraakt door cals die naar 0 zijn gegaan + dure membership waar je eigelijk niks aan hebt. Het leek allemaal mooier dan het was. Dat ik mijn geld kwijt heb geraakt dat is mijn fout maar ben meer teleurgesteld om het feit dat ik dacht dat je oprecht “anders” was. Jammer genoeg was dat niet het geval.. ik heb het je vergeven
Deze gast is een oplichter zoals de…
Deze gast is een oplichter zoals de meeste gasten die denken dat ze weten hoe je snel geld verdiend. Hij verdient met name door zijn memberships , als die zo goed was had die dit niet nodig. Mja zo zijn helaas de meeste oplichters. Het beste is je eigen onderzoek doen, er zijn genoeg youtube kanalen over crypto die gratis toegankelijk zijn, hier heb je echt wat aan met goede adviezen. Daarnaast gewoon veel research doen en nieuws bijhouden etc. Dit is de enige manier om het professioneel aan te pakken zonder opgelicht te worden. Eventueel kun je in een discourt gaan bij een betrouwbaar kanaal, die echt weten wat ze doen. Houd het bij de top 20 in crypto, geen vage shitcoins die worden gepromoot om vervolgens gerugt te worden. Hierdoor zijn veel mensen veel geld verloren door dit soort gasten.Diegene die zogenaamd zo lovend zijn met goede reviews zijn fake, want als ze zo goed waren met traden dan hadden ze deze oplichter niet nodig. Namelijk 80 tot 90% verliest geld met crypto etc. Diegene die wel geld verdienen hoor je over het algemeen niet, en zeker niet zoals deze scammer. Mensen willen altijd de easy way, maar dat bestaat helaas niet. Je zult veel moeite moeten doen en een beetje geluk hebben om uiteindelijk bij de winners te horen, het is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Dit is de reden waarom deze scammers bestaan, ze beloven zogenaamd de easy way en dat is nou eenmaal aantrekkelijk.
Deze man is echt de grootste oplichter…
Deze man is echt de grootste oplichter van de hele scene. Ben gejoind zoon 3 jaar geleden. Heeft continu mijn reviews verwijderd omdat hij niet tegen feedback kan.
Deze guy heeft echt troep coins gepromoot. Alles wat hij had gecalled is met minimaal 70% gezakt en sommige zelfs helemaal naar zo goed als 0 zoals de coin labs die hij ooit een keer promoten, was gewoon een rugpull.
Manipuleerde dat als je niet die coin zou kopen je echt dom bent.
Kortom deze gap is op oplichting.
Stasher is een oplichter
Stasher is een oplichter. Hij heeft zijn community de mond gesnoerd door de chat te sluiten, zodat alleen hij nog kan praten. Je kan niet eens vragen stellen of je wordt eruit gekickt. Hij heeft meerdere waardeloze coins gecalled, zoals TPU, WSG, VRD, CRESO, NEXUS, DONGO, SECT en ga zo maar verder. Die coins zijn compleet naar 0 gegaan, waardoor zijn volgers enorme verliezen hebben geleden. Recent maakte hij zijn groep gratis, waardoor er 4000 extra leden bij kwamen. Maar binnen korte tijd zijn er alweer 1000 vertrokken, wat laat zien dat zijn community totaal geen toegevoegde waarde heeft. Zelfs gratis willen mensen niet in zijn community. Dan gaat hij live en dat deelt hij op z’n socials, van “kijk hoeveel leden er live komen” en dat zijn allemaal nieuwe leden die de komende tijd hun geld weer gaan verliezen. Terwijl anderen hun geld verliezen, geniet hij van zijn leventje in Dubai. Trap niet in zijn praatjes! Hij aanbid elke coin en prijst het alsof het de allerbeste coin is en na verloop van tijd hoor je hem niet eens erover.
Hij verdiend nu op z’n community. In het leven kan je vluchten, maar je krijgt nog je verdiende loon in het hiernamaals. Dus wil je geld VERLIEZEN, Join z’n community
Een narcistisch persoon die het te hoog…
Een narcistisch persoon die het te hoog in zijn boven kamer heeft gekregen ik hoop je ooit een keer te ontmoeten
Oplichter
Oplichter. Niemand is rijk geworden van stasher zijn calls. Ik was een van de eerste 200 leden in 2020. Stasher gaf toen al leden de opdracht om coins voor hem te researchen en hij leunt heel erg op Vito. Deze man is niet rijk geworden met crypto maar door memberships van zijn leden en tegenwoordig zelfs door het promoten van coins aan zijn community. Destijds in 2021 liet hij zelfs Vasco en Joshua kaats xposeprotocol promoten in zijn VIP groep. Hij heeft veeel shit projecten destijds aanbevolen aan zijn volgers, ken je labs nog een groot shit project. Nu promoot die Zig en propchain aan ze community en laat leden niet meer inhoudelijk reageren in de chat. Deze man is bewust bezig zijn community voor de gek aan het houden. Bijna alle top 30 marketcap coins hebben zigchain en propchain outperformed. Pas op voor deze man en laat je niet voor de gek houden. Gewoon lekker Dca doen en zelf je research doen naar goede projecten daar heb je deze brillen verkopen Amir niet voor nodig.
Hoe kan je 20 coins callen waarvan 15…
Hoe kan je 20 coins callen waarvan 15 scam zijn.
Belachelijk mannetje die gevlucht is naar Dubai om zijn kontje te redden. Trap niet in zijn domme praatjes en zijn charts die 350% pumps aangeduid zijn.
Bespaar jou geld en de moeite zonde van je geld zeker geen aanrader. Doe je eigen onderzoek snel geld verdienen bestaat niet, maar snel je geld kwijt raken wel.
Top!
Stasher is een absolute aanrader als je deel wilt uitmaken van een actieve en behulpzame crypto-community. Hij deelt waardevolle inzichten, handige tips en duidelijke analyses over de cryptomarkt. Wat ik vooral waardeer, is hoe toegankelijk en geduldig hij is. Zelfs beginners krijgen antwoorden op hun vragen zonder zich verloren te voelen in complexe termen.
Zijn signalen en adviezen zijn betrouwbaar, en je merkt dat hij echt betrokken is bij het succes van de groep. Als je een serieuze interesse hebt in crypto, is Stasher iemand om te volgen en van te leren. Echt top!
Oplichter klasse 1
Oplichter klasse 1, mensen vertrouw deze narcist niet.
Heel veel geld verloren aan zijn rugpulls
Heel veel geld verloren aan zijn rugpulls !
Als je hem hiermee confronteert zegt die eigen schuld.
Van de zoveel cals zijn minimaal 15 rugpulls geweest, het bestaat niet dat je hier niet vanaf wist.
Hoor vele verhalen dat je naar dubai bent gevlucht, na alles geloof ik dat wel.
Als je hiervan bewust was of had kunnen voorkomen de rugpulls, kom ik jou tegen op de dag des oordeels !
Voor je vijanden kan je vluchten naar dubai, maar op de dag des oordeels niet !