STASHER Reviews

1.335
TrustScore 4 uit 5

4,0

Sterke community, beste leermeesters die je kan krijgen. Is niet voor de weak minded. Als je denkt snel geld verdienen dan is dit niet je plek. Je gaat jaren keihard moeten werken om alles te begrijpe... Toon meer

1000% je geld waard. Al meer dan 3 jaar onderdeel van deze community en zal altijd blijven verlengen. Wat je qua waarde krijgt is next level. Van live streams, mindset tot aan chart analyses. Je krijg... Toon meer

1 woord : abnormale integriteit in de vip met zoveel kennis & ervaring van de heren die ons elke dag zoveel bij leren. Zit al zelf 5 jaar in de vip & ik heb geen seconde spijt gehad ! wat een blessing... Toon meer

Waarom zou je comments onder je instagram post verwijderen en mensen blokkeren als ze hun ervaring willen delen met andere. Als zijn dienst echt goed was, mensen echt geld maakten, dan was he... Toon meer

1. Coach
  2. Blogger
  3. Cryptocurrency-dienst

Voor alle cryptogerelateerde content met betrekking tot een ijzersterke mindset.

Houd rekening met het volgende

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.335)

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Absolute aanrader!

Ik sinds zit april 2021 in de vip van stasher. Sindsdien heb ik enorm veel geleerd, zowel op het gebied van financiën als mentaal. Stasher is altijd consistent en helpt je actief te blijven in goede en slechte tijden! Als ik ergens zeker van ben dan is het dat Stasher het beste met zijn community voor heeft. Na 3.5 jaar nog altijd heel blij met mijn keuze en kan stasher alleen maar aanbevelen en bedanken voor alles wat hij heeft gedaan.

28 november 2024

Lees dit voordat je er aan mee doet

Na 3 jaar vip is het allemaal duidelijk geworden voor me, deze rat is zijn ziel verloren door het geld. Verdient geld door te dumpen op z’n eigen VIP!
Begin van dit jaar had Stasher zo’n 40 calls gegeven en er eindigden er zo’n 15 in rug pulls, 30k lichter en deze rat geeft dan aan dat het je eigen schuld is geweest maar hij heeft z’n geld er wel op tijd uit kunnen halen.
Je mag nooit praten in de VIP en Stasher loopt zich continu als een dictator te gedragen. Hij zegt dat je niet als schaap moet gedragen maar hij beloond wel mensen die trouw en loyaal zijn zodat ze als schapen achter hem aan blijven gaan.
Stasher heeft nu een call die x20 is gegaan blijkbaar, hij is de enige die deze profit heeft want zodra hij dit koopt dan moeten de VIP members als zo’n 1 tot 1,5x zo hoog kopen dus de VIP heeft nu zo’n x6 tot x10 max profit.
Hier loopt deze rat dus hele tijd op insta mee te showen terwijl heel veel mensen in de VIP ondertussen weten wat voor vieze acties hij heeft gedaan bij z’n eigen mensen.

Hij heeft altijd gezegd dat leverage trading HARAM is en memecoins is gokken dus ook HARAM. Het enige wat hij nu nog doet is in memecoins gaan en zijn hele ViP hiermee risico laten nemen want deze munten zijn nergens op gebasseerd!

Het is me duidelijk geworden dat stasher dumpt op zijn community, hij heeft nu ook aangekondigd dat Black Friday zo goed als gratis gaat worden en zo komen er meer mensen die geld brengen, stasher en zijn team gaan jullie geld als exit liquidity gebruiken!!! Ze gaan hun munten dumpen op jullie!!

Er zijn heel veel mensen in de groep die verliezen hebben van 20 tot 30k door stasher en als je hierover wilt praten dan word je je mond gesnoerd of gekickt.

Deze rat was aan het begin real maar hij had gezegd dat dit de laatste echte cycle zou zijn voor crypto en zo heeft hij zijn community opgelicht en zichzelf goed gezet, gevlucht naar Dubai want hij weet dat veel mensen het er niet bij laten dat hij een smerige rat is.

27 november 2024

Oprecht

Ik zit sinds april 2023 in de VIP van stasher en ben erg tevreden. Hij heeft een zeer goede energie, ook in mindere tijden. Je ziet en hoort dat hij passie heeft voor wat hij doet en dat gevoel herken ik. Daarmee weet ik dat mijn gevoel gelijk goed was over hem en heb hem en z'n team dus gekozen op mijn intuïtie. Stasher zelf doet ook veel vanuit zijn gevoel en dat vind ik mooi om te zien. Je kunt natuurlijk nooit iedereen tevreden laten zijn, maar dat ligt dan meer aan die mensen zelf. Als je een gezond verstand hebt, en je je echt verdiept in zijn analyses en echt wilt leren, zul je er beter uitkomen.

Zelf heb ik mede door zijn goede analyses en calls al 40k winst gestaan, omdat het mijn eerste extreme stijging was heb ik voor mijn gevoel niet genoeg profits gepakt. Maar het resultaat van de VIP was er dus wel! Bij de volgende stijging zal ik nog beter handelen en ben ik voorlopig niet van plan de VIP te verlaten.😁

STASHER + TEAM BEDANKT EN GA ZO DOOR!🫶

27 november 2024

King stasher 👑

Sinds 2020/2021 ben ik VIP-lid bij Stasher, en ik heb de 1-sterrenreviews gelezen. Sommige mensen beweren dat Stasher verantwoordelijk zou zijn voor zogenaamde “dumps”, maar dit is complete onzin. Het probleem met zulke mensen is dat ze vaak te snel opgeven en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen keuzes. Ze nemen geen winst wanneer dat nodig is en laten hun volledige inleg staan. Als je dat doet, loop je inderdaad risico.

Stasher geeft geen garanties dat alles altijd 100% vlekkeloos zal verlopen, en dat is logisch. Niemand kan de markt perfect voorspellen. Zelf heb ik €40.000 verloren, maar niet door Stasher. Het was mijn eigen fout, omdat ik te gierig was en niet op tijd heb gecasht. Toch heb ik nooit opgegeven, omdat ik weet dat er echt winst te halen valt, mits je verstandig handelt.

Stasher biedt goede calls, zolang je je eigen onderzoek doet (DYOR) en nooit all-in gaat. Het is dom om roekeloos te handelen, want op die manier kun je geld verliezen. Daarom wil ik alle onwaarheden die over Stasher worden verspreid, ontkrachten. Hij zet zich volledig in om zijn community te laten slagen en winstgevend te worden.

Mijn belangrijkste advies? Denk goed na over wat je doet, wees slim, en geef niet op. Stasher en zijn team zijn toppers en verdienen respect voor hun doorzettingsvermogen. Laat de haters maar praten; alleen maar love voor jullie werk!
Zie jullie an de top 🏔️❤️

26 november 2024

VIP is een onpersoonlijke groep waar je…

VIP is een onpersoonlijke groep waar je geen berichten kan sturen.

Stasher en zn vrienden maken voorspellingen en investeren met geld van de cursus.
Je kan geen vragen stellen.

Ook zijn er geen datums voor de live calls. Kortom, geld verspilling.

26 november 2024

Love voor wat stasher doet om anderen te laten winnen in het leven ❤️

Stacher heeft me oprecht geholpen niet alleen om bepaalde doelen met crypto te bereiken maar ook op mentaal niveau en ik zal vast niet de enige zijn ik zit momenteel al twee jaar in de vip en heb er nog geen enkele dag spijt van gehad de analyses dat hij geeft over de markt zijn zeer waardevol waar veel mensen spijt van zouden hebben dat ze niet in de vip zitten en het met hun eigen ogen kunnen zien dat stasher zij hart bestaat voor andere te laten winnen in het leven ❤️

S2D!

Ik zit nu meer dan 1 jaar bij stasher hij en zijn team zijn ANDERS. Niet alleen crypto maar ook fx updates zijn top. Je krijgt ook tips over zelfontwikkeling en mentality. Ik kan iedereen aanbevelen om je aan te sluiten bij de stasher community. S2D

Perfect!

Ik ben ontzettend tevreden met de Crypto Stasher Telegram-groep! De groep biedt waardevolle inzichten en duidelijke analyses over de cryptomarkt. De signalen en updates zijn altijd op tijd en accuraat, wat mij heeft geholpen om betere beslissingen te nemen. Bovendien is de community erg actief en behulpzaam, wat zorgt voor een positieve sfeer.

Crypto Stasher deelt niet alleen tips, maar ook educatieve content, waardoor ik steeds meer begrijp over crypto-investeringen. Als je serieus bent over crypto en op zoek bent naar een betrouwbare en professionele groep, dan kan ik deze groep van harte aanbevelen!

25 november 2024

Stasher heeft veel van ons geholpen en…

Stasher heeft veel van ons geholpen en komt met goede calls(indien je uitcasht!) als je het blijven vasthouden in je portfolio en de markt gaat omlaag dan is het niet stasher die schuldig is maar jezelf. Stasher houd ons ook scherp en komt met goede motivatie. Stasher is alles behalve een oplichter!!! Stasher blijf zo doorgaan.

25 november 2024

Eerlijk is eerlijk heb stasher zijn vip…

Eerlijk is eerlijk heb stasher zijn vip gejoind een jaar geleden heel veel emoties gehad vooral toen uitkwam dat wij en. nog andere vip groepen te maken hadden met een rugpull was eerst kwaad maar achter af gezien kon hij persoonlijk er zelf niks aan doen hij heeft als een man zich verantwoord en duidelijk uitgelegd hoe hem dat is over komen ik alleen maar zeggen dat wij als communtity daar sterker uit zijn geworden en dat heeft de vip naar een ander level getild. Amir heeft een speciale persoonlijkheid you hated or love it het heeft bij effe geduurd voor hem te aanvaarden maar kijk als je mensenkennis hebt en veel watertjes hebt door zwommen kan ik met zekerheid zeggen dat zijn intenties juist zijn. Doe zo verder

22 november 2024

Vanaf begin aan het grinden in de…

Vanaf begin aan het grinden in de groep, Amir inspireert mensen, laat niet alleen z'n luxe dingen zien maar ook z'n grind en dat het bij hem ook zeker niet is komen aanwaaien, de motiverende berichten geven je motivatie, mensen die haten hebben vaak zelf fouten gemaakt die ze niet willen toegeven, ze willen er ieman anders mee blamen, helpt je niet verder, lock tf in🥷 much love @stasher🫶👊💪keep going!

Oprechtheid & Kennis

Je kan zeggen wat je wilt, een ieder heeft niet zomaar een ervaring het gaat letterlijk om brood van mensen, en ik kan met volle zekerheid zeggen. Dat Stasher z’n communitie en team, meer dan oprecht en winstgevend is.

Sinds 2022 in de communitie, hij en z’n team doen er alles aan een beter persoon van je te maken, financieel, mindset en doorzettingsvermogen.

Regelmatige markt updates, call onderbouwingen en strategie. Uitkomst kan niet anders als succesvol.
Some times you win, some times you loss.
Maar herhaal je dit kom je altijd voorruit, onderaan de streep.

#SACRIFICE TO DOMINATE

25 november 2024

Ik zit al meer dan 1 jaar in de Stasher…

Ik zit al meer dan 1 jaar in de Stasher community, mijn persoonlijke ervaring is enorm goed. Stasher heeft mij laten groeien als persoon en heeft mij geleerd om de markt te analyseren. De community is zo sterk door het team achter Stasher, ze geven duidelijke en nauwkeurige inzichten van de markt. Ik blijf zeker nog lang lid van Stasher want het maakt me hongerig voor meer!

25 november 2024

Mijn eerste indruk bij het joinen van…

Mijn eerste indruk bij het joinen van de groep was dat ik erg benieuwd was naar de crypto-wereld en hoe ik mijn geld effectiever kon laten rollen. Naarmate ik langer in de groep zat, merkte ik dat mijn denkwijze over geld en mentaliteit enorm veranderde. De groep bestaat uit verschillende mensen met hetzelfde doel: leren en geld verdienen. Voor mij is het een belangrijke en waardevolle stap geweest om dit te bereiken.

Als beginner voelde ik mij goed ondersteund door wekelijkse video- en livestream-analyses en dagelijkse tekstuele en visuele updates. Deze gaven me een helder beeld van de marktsituatie en hielpen mij om beter te begrijpen waar we ons op dat moment bevonden. Vooral de analyses van BTC charts, USDT dominantie en altcoins zijn erg waardevol en helpen me dagelijks bij mijn beslissingen.

Amir onderscheidt zich door zijn consistentie, zelfs in periodes waarin de markt minder actief is en de betrokkenheid van leden afneemt. Hij luistert naar feedback en past zijn aanpak voortdurend aan, wat ik enorm waardeer. De verbeterde structuur en zijn duidelijke manier van uitleggen maken het een prettige omgeving om in te leren.

Ik raad deze groep zeker aan, vooral voor mensen die serieus willen leren hoe ze winstgevend in de crypto-markt kunnen opereren. Amir en zijn team zijn continu bezig met het delen van waardevolle informatie en het ondersteunen van leden. Dit is een uitstekende kans voor iedereen die een beter begrip van de crypto-markt wil ontwikkelen en zijn of haar strategieën wil verbeteren.

25 november 2024

Positieve ervaring Stasher (FX)

Zit nu een aantal jaar in de groep van Stasher. Hij geeft duidelijk calls, waar dikke winsten op worden gemaakt. Daarnaast is de nieuwe FX groep ook van goede kwaliteit! Als je een groep zoekt waar je goede profits kan pakken en nieuwe kennis vergaard, ben je hier op de goede plek!

Eerlijke en betrouwbare persoon

Eerlijke en betrouwbare persoon. Heeft altijd het beste voor een ander. Geeft genoeg mogelijkheden om een mooi zakcentje bij te verdienen. Verdient hoe ver hij is gekomen en nog zal komen met zijn community.

1 januari 2024

Real recognize Real

Stasher is de beste, in slechte en goede tijden is die actief. Een motivatie voor de jeugd. Mensen die haten op hem zijn mensen met een victim mentality. S2D. Excited for the journey ahead of us 🥷