Projektleder Emma fra Stenskiven var 100 % på opgaven fra start og hele vejen igennem. fulgte altid op på spørgsmål og sikrede at vi fik en rigtig god og tryg betjening, der også blev effektiv og hur... Toon meer
Fra start til slut har vi fået en fantastisk behandling af Hans-Erik Hey fra Stenskivor i Malmø. Et besøg i deres forretning hvor hele udvalget kunne ses, gjorde udslaget, og herefter blev det hele... Toon meer
Fik lavet granitbordplader i hele køkkenet og til pejsen. Vi fik super god service og vejledning fra start til slut af Olivia på Stenskivor.se Altid fleksibel, tilgængelig og imødekommende. Og m... Toon meer
Vi kiggede efter en specifik Silestone borplade. Priser (inkl. opmåling og installation) i DK undersøgt hos 6 forskellige forhandlere lå fra 42.000 til 66.000. Købte hos Stenskivor.se i Malmø til 27... Toon meer
Billigere og bedre service
Vi er meget tilfredse med dette firma. Der gik 3 uger fra vi lagde vores bestilling til vi fik leveret og installeret vores nye bordplade. Da de kom og målte op påpegede de endda områder på gulvet, der skulle forstærkes for at holde den tunge granitplade. Vi havde haft besøg af andet firma først, der ikke lavede samme observationer og kostede langt mere.
Det er nemt at følge med i hele processen via deres online portal og de holder løbende en opdateret. Kan varmt anbefales.
Hold jer væk fra denne virksomhed!
Hold jer væk fra denne virksomhed. Jeg fik tilbud og betalte ved bestilling med forventet leveringstid på 3 uger. Det tog 3 måneder før min marmorplade var klar til afhentning! I mellemtiden var der intet svar fra kundeservice og måtte Google mig frem til den ansvarlige for den danske afdeling som gav mig en undskyldning men ingen løsning på problemet. Efter afhentning får jeg nu e-mails med rykkere for en faktura som har intet med mig at gøre udover mit navn og adresse er på fakturaen. Det ikke så underligt der går rod i det hele når der er 3 måneder mellem betaling og levering!
Køb ikke gennem dette firma!
Køb ikke gennem dette firma!
Flere har anmeldt om samme problem som mig, så jeg vil ikke skrive en længere anmeldelse.
Helt kort:
Bestilte min bordplade i februar. Den kom for 2 uger siden, men passede ikke.
Siden har jeg ikke hørt fra dem.
Elendig kommunikation og kundeservice.
Aldrig igen, det er sikkert.
Ja så giver jeg lige en lille andmeldelse herinde, jeg har desværre haft en rigtig kedelig oplevelse med dette selskab og især deres sælger som kun kan beskrives som en underpræsterene person.
Jeg håber at der er mange andre der har fået den service de har krav på, eller i det mindste den service de fortjener, for det gjorde vi ikke....
Det hele started i Januar, hvor vi ind gav vores bestilling, hvor vi fik en rigtig fin mail fra hovedekontoret som er bosat i sverige, hvor der står at vores betaling er gået i gennem og at vi kan forvente at bordpladen er hos os mellem 2-5 uger, men som de selv skriver i mailen så er den ofte hos kunden efter 3 uger, og de ville holde os opdateret under hele processen.
så vi var glade, de første 3 uger.
så var vi utrolig spændte fra uge 3-5. da vi håbet snart at blive ringet op, eller ihvertfald få besked om noget, men intet kom.
så blev vi urolige og kontaktet sælgeren der har været med os i starten, han tog ikke sin telefon, så jeg skrev en mail.
vi fik desværre ikke svar, men vi blev ved med at prøve at kontakte ham, så vi fik endeligt fat på ham i midt uge 7, det vil sige omkring slut febuar, hvor han så informere os om at forsinkelsen er åbenbart blevet forsinket..... hvilket vi godt lidt kunne regne ud, men han forsikrede os om at vi senest havde den midt uge 8. af vores vente tid.
den kom ikke, så vi kontaktet ham igen, han tog den ikke så vi endte med at kontakte hovedkontoret, som sagde vi skulle kontakte sælger vi havde snakket med, men vi fik efterfølgende en sms om at vores ordre ville komme onsdag uge 9 altser ugen efter.
vi i den efterløbene periode snakket med sælger en gang om ugen hvor han lovet den ville være der Mandag, da det ikke blev til noget så ville den komme onsdag, da det gik i vasken ville den komme fredag, denne sceance fortsatte uge efter uge.
og ente med at få bordpladen start April.
det vil sige 4 måneder efter vi bestilte den, den eneste grund til at de får en stjerne, er pga. de fragtmænd der kom med bordpladen (som tilhørte et andet firma) var utrolige proffessionelle og fantastiske til deres arbejde.
efter dette forløb har jeg prøvet at skrive til sælger igen, men han ignorer min mail så, jeg smider min Wall of tekst her, så alle kan se at dette firma levere ikke hvad de lover, holder sig ikke til de rammer de selv laver og hvis du søger information og hjælp er du på egenhånd.
så held og lykke.
Lees meer over geverifieerde reviews.