07-01-2023 - klantenservice - 1-ster Step is nu 4 maanden in bezit, wordt volgens aanbevelingen gebruikt etc... Echter, tijdens gebruik valt step uit. hierover probeer ik met Steps2go in... Toon meer
Electrische step besteld bij Steps2go voor onze zoon met zijn bijelkaar gespaarde geld dat hij voor zijn verjaardag had gekregen. Volgens de informatie op de website zouden we de volgende dag een trac... Toon meer
Bijna een week geleden e step besteld. Gelukkig wel via Klarna (achteraf betalen). Maar tot op heden niks gehoord over de bestelling. Alleen bevestiging gehad via mail. Verkoper reageert niet op whats... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zeer slechte communicatie
Zeer slechte communicatie, niet gewoon slecht maar zeer slecht Dikke afrader dit!
Betrouwbaar step2go groet vuurwerkbalk.nl
Dik voormekaar,besteld op vrijdag de woensdags daarop binnen,nu alleen even afwachten hoe de e scooter het doet ! Groet vuurwerkbalk.nl
Niet hier kopen oplichters
Super tevreden
Super bedankt, snelle service en na 2 uur een nette reactie op mijn vraag. Verder niks op aan te merken.
ECHT OPLICHTERS!
Echt oplichters!
hier precies hetzelfde verhaal als Jurynaidy Reenis.
De step heeft het 1 dag volgehouden, daarna deed hij helemaal niets meer.
Steps2go gaf aan dat hij door het regen gereden is terwijl het toen 6 weken niet geregend had.
Nu reageren ze er niet meer op!
Mijn zoon had een bestelling geplaatst…
Mijn zoon had een bestelling geplaatst zonder mijn toestemming en toezicht was hier niet tevreden over heb dit gemeld bij steps2go en ze hebben geregeld dat ik mijn geld terug krijg binnen 1-3 werkdagen, zeer goede communicatie too service
Je krijgt weinig informatie of ze bezig…
Je krijgt weinig informatie of ze bezig zijn met je bestelling of dat het verzonden is het duurt ongeveer een week!
Verder prima geleverd
Jammer
Ik vind het jammer dat als je ze een e-mail verstuurd dat ze niet terug reageren en ik wacht al 2 week en heb nog steeds me step niet.
Bedankt Steps2go!
Mijn zoon heeft een aantal maanden veel plezier gehad van zijn step totdat deze kapot ging. We hebben nieuwe onderdelen gekregen met een voorbeeldvideo om het zelf te kunnen repareren. Top service, bedankt Steps2go!
Elektrische step 25 km/u
Twee weken terug een elektrische step besteld. Step werkt zoals verwacht, binnen 3 dagen geleverd, ben erg tevreden
Oplichting
Mijn zoon heeft van zijn spaargeld wat hij keihard voor heeft gespaard €299,-
Een step gekocht. Na 2 keer oprijden begaf de step het gewoon tijdens het rijden. Dit direct gemeld bij steps2go. Er was belooft een nieuwe accu onze kant op te komen na heel veel heen en weer berichten. Waarop steps2go beweerdt dat het om waterschade gaat. Het heeft echter niet geregend toen. Accu nog steeds niet gekomen.... uiteindelijk geen vertrouwen meer en na meerdere slechte reviews willen we de step terug sturen en het geld terug. Steps2go ging akkoord daarna niet meer en nu zijn we inmiddels 5 weken verder.
Nul service dus geen aanrader!!!
3 maart 2023
Mijn review van hieronder pas ik aan. Sinds oktober 2022 probeer ik via verschillende kanalen contact te krijgen met Steps2Go. Helaas krijg ik geen contact en ze reageren nergens op. Nu zit ik met een defecte step die niet meer gebruikt kan worden. Nog geen jaar oud! Nul service dus ook geen aanrader!!!
De step in augustus aangeschaft voor mijn kinderen van 12 en 13 jaar. Voldoet aan verwachtingen en zijn er blij mee. Communicatie was snel, professioneel en betrouwbaar. Om deze twee redenen zou ik dit product en Steps2go aanraden.
Top service
In eerste instantie was mijn dochter onzorgvuldig met de elektrische step van Steps2go waardoor er waterschade ontstond. Toen contact opgenomen met de klantenservice waarnaar ik na 2 weken een nieuwe accu ontving. Het vervangen duurde slechts 10 minuutjes en de step werkte weer zoals eerst. Ik raad het zeker aan hier te bestellen omdat ze een hele goede service bieden.
Troep
vond de step is prima werken totdat ie nu ineens niet meer werkt hij gaat aan maar wnr ik gas wil geven wilt ie niet rijden op fe kmh teller ding hoort ie normaal wit te zijn maar nu is die rood soort error fso??? ben ik de enige
Telefoon.voicemail ingesproken??mails…
Telefoon.voicemail ingesproken??mails gestuurd en je krygt geen reactie 😩elektrische step na drie weken !! Werkt niet meer .. n verdrietig kleinzoon die z’n spaarcenten kwyt is !! Wat gaan jullie hier mee doen ?? Gr h wolfs
Goed en degelijke step functies werken…
Goed en degelijke step functies werken goed, snel en wenbaar.
Elektrische Step
Na dat er drie keer een nieuwe elektrische step is verstuurd,is dan eindelijk de derde step binnen gekomen.
Een hoop gezeur gehad met DPD.
Gelukkig had Steps2go een hoop geduld.
Besteeds je geld ergens anders
Wij zijn al vanaaf dag 2 bezig . Nu zijn we 1 maand verder slecht conact reageren niet of pas na dagen . beloven van alles waar niks van terecht kom ik geef ze nu laaste dagen maandag zullen wij verder stappen doen
Kansloos!!!
Ik ben al een aantal weken bezig met contact zoeken met het bedrijf zonder reactie. Ik heb 2 steps besteld, waarvan 1 al na een paar dagen niet meer aan ging. We hebben via whatsapp contact gehad en de instructies opgevolgd, maar nadat het duidelijk werd dat de step zonder reden niet meer aanging, kwam er geen reactie meer. Ik heb nog een mail gestuurd ook geen reactie. Ik wil hier graag een oplossing voor.