Vi fik en Vølund luft/vand varmepumpe installeret og det gamle gasfyr fjernet. Jeg er driftschef og ser mange håndværksarbejder, men har sjældent oplevet så pæn oprydning og pænt udført VVS arbejde.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
i forbindelse med el fejl i vores hus som gjorde at et print i vores solvarme beholder var udsat for 400 wolt. skulle det udskiftes via vores forsikring. på intet tidspunkt i forløbet fik vi... Toon meer
Luft til Vand varmepumpe. Så blev det gamle oliefyr og brændefyr udskiftet med en Vølund/Nibe varmepumpe. Besøg af konduktør Jon, hvor alt blev gennemgået. Tilbud sendt efter kun få dage. Firma... Toon meer
Præcist til den aftalte tid kom Thomas M. Rasmussen fra Sternberg VVS og GASTEKNIK. På kort tid blev der udskiftet blandingsbatteri og eftersøgning af fejl i vandtilførslen gik igang. Desværre sku... Toon meer
Frydensbjergvej 20, 3660, Stenløse , Denemarken
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Sternberg VVS skiftede min gulvvarme styring og de lavede et flot stykke arbejde og ydede en super service hele vejen igennem.
Kan klart anbefale dem 👍🏻

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Vi har brugt Sternberg da vi skulle udskifte vores oliefyr til luft til vand anlæg. Det fortryder vi bestemt ikke! Vi blev mødt af søde, professionelle og smilende gutter som fik knoklet sig igennem det hele uden problemer. De fik endda arbejdet så hurtigt at de færdige før end forventet og vi kunne få varme på huset igen. De havde efterladt vores hus uden affald, skruer og rester fra deres arbejde. Det var skønt :-)
Vi kan kun anbefale dem, og skønt med deres fleksibilitet i forhold til at i mødekomme vores ønsker.

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Vi har brugt Sternberg til renovering af to badeværelser. Kvaliteten er god og der har været god vejledning hele vejen. Tak til Mathias og hans dygtige team!

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Rar og venlig person som kom til aftalt tid.
Fik udskiftet defekt genstand og lavet eftersyn på gasfyr til aftalt pris.
Gav gode råd om indstilling af fyr.
Meget tilfreds.

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Super tilfreds med det udførte arbejde. Alt spillede!

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
God service. Fik udskiftet radiator. Pålidelige og venlige håndværkere. Vil klart bruge en anden gang. Sternberg kan anbefales i høj grad

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Fik monteret nyt gulvvarmesystem, samt udskiftning af 2xtoiletter.
Følte mig i gode hænder hele vejen igennem og resultatet er som forventet.

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Nyt gasfyr og div. VVS arbejder udført til aftalt tid og arbejdet er bare i orden.

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Udskiftning af gasfyr. Kommer til tiden og overholder aftaler samt priser.
Kan varmt anbefale Sternberg VVS & Gasteknik A/S.

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Vi er 100% tilfredse med, at vi valgte Sternberg VVS & Gasteknik til at etablere vores nye gulvvarmesystem. Professionel rådgivning og tilbudsproces. De holdt os opdaterede under hele forløbet og alle aftaler blev overholdt. Meget dygtige og venlige montører, der passede på vores hjem. Efterfølgende fik vi grundig vejledning i brugen af styringen på anlægget. Alt spiller.

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Utroværdigt, useriøst, laver ikke arbejdet færdigt fordi de måske har givet for billigt tilbud. Overholder ikke aftaler, anbefaler alle at benytte andet vvs firma. sender sky høje regninger for arbejder der ikke er udført, som de ikke kan dokumentere, ikke engang deres regninger kan de udspecificere.
Hold jer langt væk.

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Find en anden udbyder hvis I skal have service på jeres fyr!
Jeg fandt ud af, efterfølgende, at jeg havde samme firma ude som i 2018, og igen til min store fortrydelse.
Igen sender de mig forkert faktura. Igen virker fyret ikke efter de har været her. Det slukker og fejlmelder. De vil kun sende en mand ud mod betaling efterfølgende.
De er alt for dyre oveni.
Hold jer væk.
I dag skal Tommy fra Sternberg have fem stjerner for behagelig og hjælpsom vejledning over telefonen :-) Vi slap for et kostbart servicebesøg, fordi Tommy gav os et par nyttige hints. Tak for det.

Rigtig god oplevelse

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Super god oplevelse i forbindelse med både køb og opsætning af gasfyr, nyt toilet og introduktion og vejledning i brug af det nye anlæg.
Kompetente folk med et smil på læben stod for nedtagning af det gamle og opsætning af nyt anlæg. God introduktion og vejledning i af få det bedste ud af anlægget.
Fantastisk helhedsoplevelse. Pris, kvalitet og service.
Og lykken er altså bare, at kunne gå ud på et varmt badeværelsesgulv og mærke varmen i huset igen. 😊

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Professioal og kompetent service. Jeg brugte dette firma til at servicere min gasfyr. Jeg modtog ekspertrådgivning, som markant har forbedret min opvarmning og blev aldrig forsøgt at sælge mig en servicekontrakt, som mange andre firmaer gør.
Jeg kan varmt anbefale dette firma.

Utrolig ringe kundeservice.
Vi har fået eftersyn af gasfyr. Vi ringer i forvejen og får at vide at det koster 1900.
Regningen er i midlertid på 3300kr.
Vi får at vide, at det skyldes, at de har skiftet en ‘del’ - og oplyser os om efterfølgende - at det er standard.
Vi har fået en pris på 1900 og skal ikke betale mere - uden information først!
Hvis noget er standard så skal det med i den oplyste pris. Eftersyn hos Sternberg koster altså IKKE 1900, men 3300 kroner.
Det kan I simpelthen ikke være bekendt. Oplys dog de rigtige priser som udgangspunkt.
Dejligt at opleve. Firma som sender tilbud omgående, hurtigt finder dag til udførelse og udfører arbejdet som aftalt. Men også stor tak til VVS montør Thomas som udførte arbejdet.

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Har fået varmepumpe og elbillader installeret. Nydeligt arbejde. Hurtigt og effektivt. Især M&M der installerede elbillader er et par hyggelige fyre, der kan deres kram. Vvs gutterne gjorde det også godt.
Tak Briand

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Ekstremt ringe bogholderi som ikke magter at fremsende korrekt faktura - har rykket for rigtig faktura, men det er ikke magtet at blive fremsendt. Herudover er deres servicemedarbejder på servicedelen til fyr ofte sure og irriterede når man ringer til dem. Ville finde et mere professionelt firma
Lees meer over geverifieerde reviews.