Vi fik en Vølund luft/vand varmepumpe installeret og det gamle gasfyr fjernet. Jeg er driftschef og ser mange håndværksarbejder, men har sjældent oplevet så pæn oprydning og pænt udført VVS arbejde.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
i forbindelse med el fejl i vores hus som gjorde at et print i vores solvarme beholder var udsat for 400 wolt. skulle det udskiftes via vores forsikring. på intet tidspunkt i forløbet fik vi... Toon meer
Luft til Vand varmepumpe. Så blev det gamle oliefyr og brændefyr udskiftet med en Vølund/Nibe varmepumpe. Besøg af konduktør Jon, hvor alt blev gennemgået. Tilbud sendt efter kun få dage. Firma... Toon meer
Præcist til den aftalte tid kom Thomas M. Rasmussen fra Sternberg VVS og GASTEKNIK. På kort tid blev der udskiftet blandingsbatteri og eftersøgning af fejl i vandtilførslen gik igang. Desværre sku... Toon meer
Frydensbjergvej 20, 3660, Stenløse , Denemarken
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fik fast tilbud fra Sternberg VVS på oprettelse af skorsten fra vores gasfyr.
Vi aftalte 15.000kr all inkl. De ønskede ikke at komme ud fysisk at gennemgå opgaven, men foretrak at give fast pris uden først at have set det. (De gav pris ud fra nogle billeder jeg sendte).
Da de kom for at lave det, skulle der pludselig laves mere end de havde beregnet. Prisen blev nu i stedet 19.900kr.
Åbenbart ikke fast pris alligevel.
De indrømmede at det nok havde været smart at se på opgaven før de gav pris, men holdt fast i deres nye pris.
Ikke tilfredsstillende.
Det skal dog siges at arbejdet blev udført tilfredsstillende, men servicen ift pris var under al kritik.

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Min mor har haft vrøvl med sit gasfyr og i har været ude og kigget på det og lavet noget. Regning på næsten 4000kr.
Der er stadig ikke gulvvarme og i kommer ud igen. Regning på 1600-1700 ca. stadig ikke gulvvarme. Tredie gang kommer i ud og ser på det. Der bliver skruet lidt på termostaterne og lidt inde ved fyret og så kommer der gang i det. Endnu en regning på 1600-1700kr.
Hvorfor skal man plukke en stakkel pensionist fordi man ikke kan gøre arbejdet færdigt første gang?
Og der kom samtidig en rykker på sidste regning selvom hun havde betalt. Men den skulle hun dog se bort fra. Men det bliver ihvertfald ikke jer der skal lave service mere for min mor!
Fik fjernet gasfyr og varmtvandsbeholder og installeret fjernvarme fra nyetablerede rør uden for huset. Svend og lærling(e) dækkede gangbanerne fint af og ryddede godt op efter sig. Udmærket instruktion i anlæggets funktion. Venlige håndværkere. Anlægget fungerer efter hensigten.
Opgaven blev udført fuldt ud med kun positive oplevelser. Håndværkeren (+lærling) var yderst venlige og behagelige under udførelsen af arbejdet. Håndværkeren var meget oplysende om teknikken og det, der lå bag, hvilket giver en stor forståelse og indblik i hele anlægget og dets funktion.
Håndværkeren mødte meget præcist som aftalt alle dage.
Prisniveau på tilbuddet var fornuftigt, og den efterfølgende fakturering fulgte tilbuddet præcist. Jeg deltog selv i entreprisen, hvilket håndværkeren var imødekommen overfor.
Benyttede sternberg vvs da jeg hørte godt om dem lokalt, og må sige service og bookning af tid er forløbet ekstremt professionelt både ved service af fyr, samt reklamation men også ved tilbudsgivning.
Tak for hjælpen!
ELENDIG KUNDESERVICE!
Har nu haft 2 besøg, hvor tingene ikke blev lavet, men store regninger blev sendt afsted alligevel. Det sidste besøg blev der endda tilføjet at 'det bruse apperatur vil de ikke røre'. Det endte med jeg selv måtte reparere det. Alligevel blev regningen sendt på 1500 kroner for 1.75 teknikertime, inkl. kørsel. Har klaget, men de kan 'ikke genkende din udlægning'- jeg må jo væe en løgner og bedrager, som er ude efter af få lavet mit VVS gratis!
Opdatering 8. februar, 2021: Trods indsigelser per mail, har Stenberg med det urene trav i mellemtiden sendt 2 rykkere med ekstra gebyrer og renter oveni (et rentabelt 'nebengeschäft'? ). Man orker jo ikke at ende på inkasso stadiet og de ved de jo så ganske godt. Følelsen af magtesløshed er mærkbar og indiskutabel, men nu har jeg betalt og skyllet beløbet ud med det beskidte VVS vand.

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Ringede for at få hjælp til service på jordvarmefyr afvisende og kold.

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Sternberg har i 2006 rådgivet os om og installeret mit naturgasfyr. Sternberg var ikke de billigste vi fik tilbud fra, men de overbeviste os om kvaliteten af Vaillant.
I alle årene har Sternberg serviceret mig når der har været fejl på fyret og ved almindelig service.
I august og september 2019 ligger regningen på lige omkring 5000 kr.
I juni 2020 melder fyret igen at der skal service , og jeg tilkalder Sternberg. Fyret fungerer som det skal på trods af service i displayet.
VVS’er ankommer. Efter 1/2 times arbejde bankes der på og der meddeles at der er lavet for 4.000 kr. og der skal laves for yderligere 6.000 kr. for at fyret kan fungere til vinter. Vvs’er kan yderligere oplyse at min type fyr er kendt for at være et mandagsfyr med mange fejl, og selvom jeg igen bruger penge på det, er det sandsynligt at jeg fortsat skal bruge mange penge på reparationer. Et nyt fyr kan erhverves for ca . 32.000 kr.
Jeg beder VVS’er stoppe alt arbejde på fyret.
Klagepunkter i mit forløb:
*VVS’er oplyser at han straks ved ankomst så at printplade til 6.000 kr skulle skiftes. På trods af det går han i gang med at skifte andre reservedele.
Jeg vil som kunde have en forventning om at man som håndværker sætter en ære i at være reel og gøre det bedste for sin mange årige kunde. Dermed også tager en snak om en meget høj regning i forhold til at det sandsynligvis kunne betale sig at købe et nyt fyr. Samlet ville regningen udgøre 1/3 af prisen på et nyt fyr. Kigger man for det sidste år er vi oppe på at der ville være reparationer for 1/2 af prisen for er nyt fyr.
*Sternberg har anbefalet og leveret et mandagsfyr. Det vidste de ikke på leveringstidspunktet, men de følgende års mange reparationer og andres erfaringer med samme type fyr har tydeligt vist dette. Hvorfor er Sternberg ikke proaktive og tager fat i mig, og ligger kortene på bordet i stedet for igen og igen reparere. Jeg ville som kunde der intet ved om gasfyr have en forventning om at en mangeårig relation som kunde samme sted, medfører en ærlig dialog og muligvis et godt tilbud om installation for at rette op på deres mandags fyr.
Jeg har været i dialog med Sternberg , da jeg synes deres kundefokus har store mangler. Som er resultatet af dette blev reserve delene tager ud igen medio juni 2020. Jeg hører derefter ingenting og går ud fra at de har annulleret regningen da de godt kunne se at de leverede en meget uheldig kundeoplevelse og burde have rådgivet mig bedre.
Start juli modtager jeg så rykker på den oprindelige regning.
Jeg har hidtil været fint tilfreds med Sternberg. Men jeg er meget skuffet over deres arbejdsmetoder. Hvis man som håndværker kommer ud og kan se at kunden vil få en meget større regning end forventet, så går man ikke i gang med at reparere. Så tager man fat i kunden og giver kunden muligheden for at finde en anden løsning. Det er det mindste man kan forvente som kunde. Jeg vil på det kraftigste anbefale andre at holde sig væk fra Sternberg og det er også det jeg fremover siger det familie, venner, bekendte og kollegaer.
Update 14.12. Nu har Sternberg udbedt sig yderligere oplysninger. Dem har jeg selvfølgelig sendt. I den forbindelse kunne jeg så se at den regning jeg fik for service eftersynet inden jeg afbrød det var 5.560 kr. Jeg havde fået oplyst et beløb på 3.800 kr. mundtligt af teknikeren. Det er selvfølgelig også langt fra tilfredsstillende.
Jeg har efterfølgende fået installeret nyt fyr og har haft dialog med andre installatører der alle var enige i at Sternberg burde have håndteret sagen helt anderledes.
Super fin service. De kom til aftalt tid og fik udskiftet gasfyr. Som ekstra plus på service havde jeg en gammel udslidt vandhane de også fik skiftet uden at det var noget problem. Så er ovenud tilfreds med oplevelsen.
Desværre skulle Thomas videre, men vi lavede en aftale om at han skulle komme igen få dage senere.
Ved næste besøg blev fejlen fundet og det varme vand kunne flyde i hele huset.
En hurtig og venlig ung mand, en dejlig oplevelse, kan kun anbefale ham overalt.
Mandag morgen
Vores 17 årige gamle gasfyr holdt op med at virke, så vi ringede til vores gas service firma (Sternberg).
Der kom en tekniker kl ca 1100 samme dag og konstaterede at det var blæsersystemet der var defekt og reservedelen kostede omkring 4000 kr.
Vi spurgte montøren om, hvad et nyt fyr ville koste, efter et par timer fik vi et skrifteligt tilbud, og blev så hurtigt enige om at det var det vi ville have.
Sternberg ville lave det om torsdagen og ville starte mellem 700 og 800.
Torsdag 715, kom der 2 dygtige, flinke og venlige teknikere med en masse papkasser
Varmtvandsbeholder, gasfyr, skorsten blev fjernet og det nye monteret, Alt affald blev fjernet og der blev fejet og ryddet op.
Om eftermiddagen fik vi varme på igen
Flot arbejde og god service Sternberg
Kurt og Elsebeth
God forudgående vejledning - flinke håndværkere. Det blev sat en forkert varmtvandsbeholder op til mit gasfyr, men den blev omgående skiftet ud, da det blev opdaget af mig, og uden indvendinger.
Fint og pænt arbejde i god kvalitet og til aftalt pris og tid.
I vores gamle hus, havde vi en god oplevelse med Sternberg som rådgav og installerede luft-til-vand genveks. Det var således nærtliggende at vælge Sternberg igen.
Denne gang fik vi installeret gasfyr, vandvarmer, cirkulationspumpe, magnetisk slam og partikeludskiller samt blødgøringsanlæg.
Montagearbejdet blev foretaget godt og professionelt og alt blev efterladt i pænt stand. Pigerne på kontoret var også responsive og kundemindede trods travlhed grundet ferie og sygdom. Der blev udarbejdet et detaljeret tilbud, som blev rettet til i henhold til vore ønsker og den blev efterlevet af installatørerne.
Udskiftningen blev foretaget på baggrund af rådgivning fra Sternbergs servicetekniker. Vores hidtidige gasfyr (Viessmann) var begyndt at blive rigtig dyr i reparationer. Den sidste af slagsen kom i forbindelse med det årlige serviceeftersyn, hvor brænderfladen gik i stykker. Den var ikke på lager hos distributøren og måtte bestilles hjem. Vores uheld var, at eftersynet blev foretaget fredagen inden vinterferien, og vi endte med et koldt hus en halv uge :-(. Det er så en læring for os, aldrig at få foretaget potentielt kritisk arbejde op til en weekend endsige en ferie. Da udskiftningen blev besluttet/foretaget så tæt på reparationen, fik vi refunderet en god del af reservedelsprisen. Det er en fin ordning som var med til at få os til at vælge udskiftningen nu, frem for at køre videre med det gamle fyr et stykke tid mere.
Har fået installeret jordvarmeanlæg. Har selv deltaget i en del af entreprisen og samarbejdet gik fint. Yderst tilfreds med det udførte arbejde.
Sternberg har leveret en absolut tilfredsstillende service og arbejde.
Først da det gamle gasfyr fra 1986 fejlede. Tekniker kom blot tre timer efter kontakt. Diagnose stillet, hvorefter det blev besluttet at det bedste var en udskiftning af fyret. Teknikeren fik det i gang og fyret klarede de to uger der gik før instalering af nyt.
Jeg fik god vejledning af teknikeren til valg af nyt gasfyr som blev et Vaillant VC156.
Allerede dagen efter modtog jeg tilbud, og efter lidt tilretning var endelig pris og leveringstid aftalt.
På dagen kom montør Martin præcis kl 7 og modtog mine instrukser og ønsker. Kl 13 blev det meddelt at de snart var færdige, hvorefter jeg kørte hjem og fik en vejledning i betjening af fyret.
Kl 14 var arbejdet afsluttet og der var ryddet pænt op. Det gamle fyr tog de med.
Alt arbejde var udført professionelt og i henhold til mine ønsker.
Al kommunikation, aftaler og arbejde har været tilfredsstillende.
Kommer aldrig til at handle med sådan en svinder igen!
Har brugt dem med tilfredshed i flere år til service på gasfys, så da jeg havde problemer med en zone i vores gulvvarme system, kontaktede jeg Sternberg, efter lidt snak frem og tilbage, så kommer med et til tilbud på 2.800,- for udskiftning af flere dele
Da teknikeren så kommer, konstaterer han at det kun er en mindre del der skal skiftes, den har han så ikke i sin bil, selvom Sternberg var blevet oplyst hvad det var som skulle laves, han kører så i 40 minutter og kommer igen med den her del som skal skiftes det tager 2 minutter, totalt er han på adressen i 10 minutter og han skifter en del der kan købes online for omkring 60,-
Jeg modtager bagefter en faktura på 1.500,- hvoraf de 625,- er reservedel og de 875,- er arbejdsløn
Jeg synes ikke det er iorden at have en avance på reservedele på 1000% også er 875,- for 10 minutters arbejde også voldsomt i overkanten, de havde jo fået oplyst ved arbejdets bestilling hvad der var galt så burde de have de meste normale reservedele med i bilen når de kom
Jeg/vi har fået udskiftet oliefyr til nyt gasfyr.
Fra start til slut har Sternberg udvist absolut tilfredsstillende service og arbejde. Først kontakt til Nina og Pia efterfulgt af konsulentbesøg af Jon. Fyldestgørende forklaring under konsulentbesøg. Efterfølgende modtagelse af fyldestgørende tilbud, som efter dialog blev tilrettet med optimal løsning. Efter accept blev der udført nedtagning og bortskaffelse af oliefyr, kedel og skorsten. Derefter blev udført fremføring af gasinstallation fra gasmåler, opsætning af nyt Vaillant EcoCompact 206/4-5 150, Multimatic700 klimastyring, nyt aftræk/skorsten, udskiftning af radiatorventiler mm. Alt arbejde udført perfekt med logisk rørføring og håndværksmæssig korrekt finish i løbet af 2,5 dag af Jacob og Sebastian. Vi lånte el-radiatorer under udførelse og bad/varmt vand var installeret på dag 2. På 3. dagen (kun formiddag) var radiatorer tilsluttet. Og efter introduktion og forklaring af gasfyret kører anlægget perfekt. Efterfølgende (2 uger senere - grundet restordre af rørtilslutning til gasfyr) blev installation af brugsvands cirkulationspumpe Grundfos UP 14-15 Comfort installeret og udført af Martin. Varmt vand ved vandhaner øjeblikkeligt - dejligt.
Sløjfning af olietank blev udført af Fensmark Miljø (Underentreprenør). Jordundersøgelse/prøvetagning udført for dokumentation af ren jord.
Al kommunikation, aftaler og arbejde udført kan kun kategoriseres som Fremragende - 5 stjerner.
Ubetinget anbefaling af Sternberg og deres samarbejdspartnere.
Torben Henneberg Sørensen, Frederikssund
Jævnt VVS arbejde, men der skal holdes øje med timeforbruget.
Vi betalte for diverse pauser, Svendens surferi på Ipaden imens lærlingen arbejdede.
Hej Sternberg VVS
Du kan finde mig her.
+71 000000016042707+0086235226

Antwoord van Sternberg vvs & gasteknik
Kan ikke færdiggøre projekter og ved minimalt om solfanger til vandopvarmning. .
Opsætning af vaillant solvarmeanlæg. Opgaven blev udskudt et par gange pga. en af håndværkerne var kommet til skade. Men det kan jo ske.
Under sammenlodning af vandrør laver blikkenslageren brændemærker i væggen på vores bjælkehus, og anlægget bliver sat i stikkontakten med en stikprop, det til trods for det tydeligt står på ledningen no plugs only stationary installation.
Da vi klager over dette bliver det lavet korrekt og vi bliver kompenseret med nogle penge til maling for de mærker de har lavet i væggen.
Nu er problemet dog at anlægget ikke virker efter hensigten og kun har et udbytte på 1 kWh. Efter 4 dage med blå himmel og fuld sol på fangerne der flere gange har været oppe på 70 grader. Og udbytte på 2 kWh ialt på over 14 dage.
Jeg har nu pointeret det over for firmaet flere gange og de lover hver gang at vende tilbage og sende en mand fra vaillant ud og se på det men intet sker og vi høre ikke noget fra dem.
Alt i alt står vi Desværre tilbage med et anlæg der ikke virker som lovet, og som ingen i firmaet rigtig ved noget om og en gang sjusket udført håndværk. Til ialt +38.000,-
(Opdatering) nu opdager jeg da det regner til det regner ned Igennem taget så heller ikke rørføringen gennem taget er lavet håndværksmæssigt korrekt.
Lees meer over geverifieerde reviews.