Ik heb onlangs een ster laten registreren en het was een prachtige ervaring. Het idee dat er nu ergens in het heelal een ster staat met de naam van mijn dierbare vriend (en eentje voor mezelf) ma... Toon meer
De mapjes met de certificaten waren mooi en verzorgd. Het was een verrassing voor iedereen.
Sterrenregister is de meest vertrouwde aanbieder in het geven van een ster. Ons doel is om onze klanten een geweldige winkelervaring, snelle en efficiënte service en uitzonderlijke ondersteuning te bieden. Maak de mensen van wie je het meest houdt blij met een uniek en onvergetelijk cadeau.
Vraagt klanten om een review
Mooi eindresultaat van een bijzonder cadeau
Eenvoudig samen te stellen wat je wenst en heel mooi resultaat in de cadeau uitvoering!
Netjes en snel geleverd
Netjes en snel geleverd . Goede uitleg over hoe het werkt
Snelle levering, mooi totaal pakket ontvangen!
TOP SERVICE
Wauw dit bedrijf heeft alles echt heel goed voor elkaar. Zeer mooi pakket binnen gekregen en snelle verzending. Onze ster was vanuit dit halfrond helaas niet zichtbaar, na een e-mail meteen eentje aan ons halfrond toegewezen gekregen. Echt top service!!!
Geweldig!
Na aanvankelijk een technisch probleem met de registratie van de ster voor mijn overleden partner is het allemaal prima opgelost door de klantenservice. Vandaag heb ik het certificaat mogen ontvangen keurig ingelijst in het bestelde aluminium fotolijstje. Daarnaast ook nog het ingelijste certificaat voor de ster van mijn vader ontvangen. Hartelijk dank voor de service en de hulp.

Rare service
Heb extra betaald voor een persoonlijke kaartje erbij met een eigen tekst erop. Degene die het ontving kreeg een leeg kaartje. Contact opgenomen met sterrenregsiter.nl, geven ze aan dat zij niks qua tekst hadden doorgekregen. Toch raar dat je dan mij niet tegemoet komt en de fout bij mij neerlegt. Sowieso gek dat ze dan maar een leeg kaartje opsturen.

Antwoord van Sterrenregister
Alle verwachtingen zijn overtroffen bij…
Alle verwachtingen zijn overtroffen bij aflevering van het fysieke pakket. Helemaal top!
Perfect alles mooi verzorgd!
Schitterend
goeie site, heldere structuur, snelle levering, uitstekend verzorgde producten
Ik kan allen 1 ster zien niet de twee …
Ik kan allen 1 ster zien niet de twee en het is fout darrom de 3d emulator die niet genoeg sterk... Eindelijk betaald voor 2 steren en ik zie 1...

Prima snelle service
Mooie dierbare herinnering
Deze ster was heel speciaal voor onze vriendin die nog maar heel kort te leven heeft. Zij Is ons heel dierbaar. Mooie gedachte voor de nabestaanden en voor in het bijzonder de kleinkinderen...
Slechte service
De datum is verkeerd afgedrukt. De kalendertool op de website heeft de datum omgezet naar Amerikaans Datum formaat. IIk heb hier twee keer een mail over achtergelaten maar na anderhalve week nog steeds geen reactie. Ik vind dit enorm slechte service
Snelle levering. Mooie vormgeving en fijne, aanvullende informatie in de map.
Snelle keurige levering en het zag er…
Snelle keurige levering en het zag er allemaal mooi uit.
Werd op tijd geleverd