Hier een bestelling geplaatst en na 2 weken had ik nog niets ontvangen. De klantenservice reageerde steeds wel, maar mijn bestelling bleef maar hangen. Na een boze review en mail naar het bedrijf hebb... Toon meer
Gewoon niet bij bestellen is allemaal troep. De volgende dag bezorgt is onzin. Dus nogmaals hier niets bestellen Je krijgt niet wat je besteld en ze leveren dagen later kwaliteit is erg slecht.
op 7-9 een sticker besteld. 8-9 heb ik zelf even gebeld, dat het bestelde formaat niet goed was. Hierdoor werd de sticker 12cm groter. Kosteloos werd dit doorgevoerd! Zeer netjes! Complimente... Toon meer
In 2021 twee orders perfect aangeleverd gekregen, nu gaat het tot 3x toe helemaal mis: verkeerde maten ontvangen, niet gespiegeld, deel van order vergeten etc. Het mailverkeer liep snel en soepel,... Toon meer
Stickermaster is gespecialiseerd in p(l)akkende reclame. In deze webshop vind je ruim 4000 verschillende soorten stickers. Ons kant-en-klare aanbod bestel je met één druk op de knop. Daarnaast bieden wij bij veel stickers de mogelijkheid om je eigen ontwerp te uploaden. Ook zit er een handige ontwerptool ingebouwd in onze webshop die je stap voor stap door het bestelproces heen leidt. Ons assortiment behoort tot het grootste van de Benelux. Wij hebben jarenlange ervaring en leveren kwalitatief zeer hoogwaardige producten!
Rendementstraat 11A, 8094RA, Hattemerbroek, Nederland
Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Nadat het pakket zoek was geraakt bij de bezorger is er, in zeer korte tijd, zonder kosten een pakket verzonden met prachtige stickers! Wat een service!
Ik wilde een aanpassing aan de sticker. Dat was geen enkel probleem. Het resultaat is erg mooi. Ik ben er superblij mee!
Geen enkele moeite om iets te bestellen, klikken en klaar. Zelfs als nieuwe zakelijke klant enkel BTW nummer invoeren ter verificatie en de stickers laten verzenden. Van elke interne handeling een mail krijgen is misschien wat overdreven, maar goed om op de hoogte gehouden te worden.
Mijn sticker was niet geleverd en ZONDER EEN ENKEL PROBLEEM krijg ik nu een nieuwe. Geweldige service. Betrouwbaar en zal zeker weer van Stickermaster kopen. They are the best

Antwoord van Stickermaster
Tot 3 keer verkeerde stickers geleverd. Eerste keer set van 4, 1 sticker gekregen. Tweede keer sticker zonder groepsnaam, derde keer sticker wel bedrukt maar formaat 3 keer zo groot als origineel.
Een keer een fout maken kan, maar dit is gewoon belachelijk. Gemaild om nu voor de vierde keer alles recht te zetten, maar ze reageren gewoon niet eens meer.
Nu dus op reis zonder de juiste stickers, super bedankt… not.
Ik was opzoek naar een bepaalde sticker die niet precies de webshop beschikbaar was. Deze hebben ze aangepast naar mijn wensen en via de post geleverd! Top werk 👍
Super blij met mijn stickers! Volgende keer bestel ik weer
Bestelling online leverde nog wat vragen op. Daarover gebeld en uitstekend te woord gestaan.

Antwoord van Stickermaster
Eerste keer wat besteld, had nog wat vragen die snel en correct werden beantwoord, alles bij elkaar top, Mvg Peter.

Antwoord van Stickermaster
Pas op. Hun verdienmodel is incasso! Foute leveringen en geen factuur verzenden, maar vervolgens wel een incassobureau inschakelen. Overigens heeft dat incassobureau geen enkele kans, want zij kunnen niet aantonen dat zij geen factuur hebben verzonden. Waarom? Dit doen ze dus ook niet. Lamlullen zijn het.
Slechte service, Niet klantgericht/ vriendelijk. Trage communicatie/reactie. Weinig/ onduidelijke optie mogelijkheden. Denkt niet altijd met je mee. Door verschillende medewerkers krijgt men daardoor een miscommunicatie over je ontwerp/artikel.Echt een flop webwinkel.
Top service van Stickermaster! Op maat een versnelde afhandeling en na een fout van PostNL GRATIS een nazending van het oorspronkelijk bestelde product. Echt super!

Antwoord van Stickermaster
Mede door nalatigheid van de administtratie Stickermaster een incassobureau op mijn dak. Ze hebben nooit herinneringen gestuurd en sturen direct een incassobureau op je af. Bij navragen van de verstuurde herinneringen geen antwoord en geen bewijzen beschikbaar. Geen reacties op e-mails. Nooit meer en zal dit ook afraden aan toekomstige consumenten.
Ben jaren klant geweest bij Stickermaster maar heb er nu genoeg van. Ze leveren vaak te laat of het verkeerde product, dit is blijkbaar de standaard daar. Smoesjes van het is verstuurd zonder Track&trace maar het komt nooit aan.. nou dan is het gewoon niet verstuurd! Dan eindelijk geleverd zijn de stickers verkeerd gesneden.. excuses de juiste worden maandag 25-09 verstuurd nu is het vrijdag 01-10 en nog steeds niks ontvangen. Voor mij is het genoeg geweest.. voor mijn geen Stickermaster meer, ik heb genoeg gezien!
Waardeloze
Via Google lees je alleen meer positieve reacties . Allemaal nep. Zelf een bestelling gedaan. Was niet compleet en niet correct. Na 2 mails maar opgeven. Want terug reageren is niet hun ding. Waardeloos
2 laptopstickers besteld en precies zoals ik hem gemaakt had gekregen.
Enige nadeel zodra je meerdere in je winkelwagen doet zie je geen voorbeeld meer.
Stel je denkt..ik wil het even nakijken moet je opnieuw beginnen omdat je niet ziet welke is nou precies welke.
1 dagje later geleverd maakte mij niks uit.
Was mijn eerste bestelling en is gewoon goed gegaan.
Goed verpakt ook.